N73 Te Bulunan ilginc dosya Wlan Ayarları isminde ustadlar bakarmısınız

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
K.G

K.G

Üye
    Konu Sahibi
N73 Te Bulunan ilginc dosya Wlan Ayarları isminde ustadlar bakarmısınız
Biliyorum ki n73 te wlan dıye bır sey yok ama x plorer dan soyle bazı dosyalar gozume carptı.

Z:/RESOURCE/WLAN SETTİNGS

wlan settingsUi.r01
wlan settingsUi.r02
wlan settingsUi.r03
wlan settingsUi.r05
wlan settingsUi.r14
wlan settingsUi.r18

bu dosyalar nıye var anlamıs degılım madem wlan yok ayarlarını ıceren dosyalar neden var??

• Beğen
Tepkiler: sagozanCAN, ottomon ve kucaklarımseni

M3L!H

M3L!H

Üye
Belki de vardır :D

kopgit

Üye
merak ettim şimdi bi bakım :thumbup:

ash54

ash54

Üye
fabrika hatası olabilir.:oke:

kopgit

Üye
Bende de aynıları var hatta z/sys de wlan ile ilgili şeyler var belki de şu mini sd wlan kartlarla alakalıdır ama hala Türkiye de yok diye biliyorum

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Sanırım kullandığınız bir Chat veya Browser programı Wlan üzerinden de çalışıyor,ve bunlar sizin telefonunuzda yüklü olduğundan otomatikmen o tür dosyalar çıkabiliyor:)

kopgit

Üye
Ama bu ayarlar z klasöründe oluyo yani rom unda ve burayada bişeyler kurulamıyo bence programla alakası yoktur ama neyle alakalı bilmiyorum

kur

kur

Üye
wlan calismasi icin wlana ait hardware olmasi lazim..
bildigim kadariyla N73 DE YOK..

K.G

K.G

Üye
    Konu Sahibi
Sanırım kullandığınız bir Chat veya Browser programı Wlan üzerinden de çalışıyor,ve bunlar sizin telefonunuzda yüklü olduğundan otomatikmen o tür dosyalar çıkabiliyor:)

herhangı bı chat programı kurmadım formattan sonra baktım yıne aynı dosyalar var :S

Ama bu ayarlar z klasöründe oluyo yani rom unda ve burayada bişeyler kurulamıyo bence programla alakası yoktur ama neyle alakalı bilmiyorum

bnde aynı seylerı dusundum kardes oraya hıcbırsekılde program kurulmuyor ne ıs dedım kendı kendıme ????
wlan calismasi icin wlana ait hardware olmasi lazim..
bildigim kadariyla N73 DE YOK..

wlan olmadıgını bıldıgımız ıcın actım zaten bu konuyu kardes wlan yok ayarları var nasıl oluyor dıye :bilmem::bilmem:

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
benim n73 de yok öyle birşey sizin ki hangi versiyon?

K.G

K.G

Üye
    Konu Sahibi
v4.0747 falan dıye bırsey olması lazım..

özcan44

Üye
wlan modülü olmadığı için wlan olamaz
kendinizi sıkmayın
gsmteknik

tameriscen(yeni)

tameriscen(yeni)

Üye
aynı yazılım wifi olan cihazada yüklendiğinde direk wifi çalışıyor.

belki deneyen olmuştur. masa üstü pc ye wifi alıcısı taktığınızda laptoplardaki wifi bağlantı programı aktif oluyor.
ama masa üstü pc de normalde wifi yok. ama yazılımında bu özellik mevcut.
yani n73 için ayrı bi yazılım yazılmıyor. s60 v3 yazılımı 3-4 model cihaza yükleniyor. ama kiminde wifi var, kiminde ırda var.

K.G

K.G

Üye
    Konu Sahibi
aynı yazılım wifi olan cihazada yüklendiğinde direk wifi çalışıyor.

belki deneyen olmuştur. masa üstü pc ye wifi alıcısı taktığınızda laptoplardaki wifi bağlantı programı aktif oluyor.
ama masa üstü pc de normalde wifi yok. ama yazılımında bu özellik mevcut.
yani n73 için ayrı bi yazılım yazılmıyor. s60 v3 yazılımı 3-4 model cihaza yükleniyor. ama kiminde wifi var, kiminde ırda var.

usta bıraz acıklarmısın tam olarak ne demek ıstedıgını ozelden yazsanda olur farketmez:oke:

tameriscen(yeni)

tameriscen(yeni)

Üye
şöyle açıklayayım.
senin araban var. arabanın ön konsolunda klima düğmeleri var. ama arabanın kaputunun altında klima motoru ve aksamı yok.
sen klimacıya gidip bu arabaya klima tak dersen adam klima motoru ve aksamını senin aracına mote eder, sende klima kullanmaya başlarsın.

ama aracında hiçbiri yok ise bu sana hem daha pahalıya hem orjinal görüntüde olmaz.

ama verdiğim örnek cep telefonu için uygulanamaz o ayrı. yani sen telefoncuya gidip şuna wifi tak dersen takamaz. çünkü cep telefonlarında bu donanımlar karta monde geliyordur herhalde. içinde 2 tane ince kart var. ekran var o kadar.

bi ara sonyericsonn cihazlara wifi apartı görmüştüm. cihazın altına takıyorsun telefonda wifi oluyordu.
belki ilerde böle bi cihaz çıkar.

şöle yakın ve kendimden bir örnek vereyim.
3210 ları hatırlarsınız. bu cihazlarda titreşim yoktu. ama sonradan adamlar cihaza titreşim takmaya başladılar. yani cihazda bir tek motor yoktu takınca titremeye başladı.

K.G

K.G

Üye
    Konu Sahibi
şöyle açıklayayım.
senin araban var. arabanın ön konsolunda klima düğmeleri var. ama arabanın kaputunun altında klima motoru ve aksamı yok.
sen klimacıya gidip bu arabaya klima tak dersen adam klima motoru ve aksamını senin aracına mote eder, sende klima kullanmaya başlarsın.

ama aracında hiçbiri yok ise bu sana hem daha pahalıya hem orjinal görüntüde olmaz.

ama verdiğim örnek cep telefonu için uygulanamaz o ayrı. yani sen telefoncuya gidip şuna wifi tak dersen takamaz. çünkü cep telefonlarında bu donanımlar karta monde geliyordur herhalde. içinde 2 tane ince kart var. ekran var o kadar.

bi ara sonyericsonn cihazlara wifi apartı görmüştüm. cihazın altına takıyorsun telefonda wifi oluyordu.
belki ilerde böle bi cihaz çıkar.

şöle yakın ve kendimden bir örnek vereyim.
3210 ları hatırlarsınız. bu cihazlarda titreşim yoktu. ama sonradan adamlar cihaza titreşim takmaya başladılar. yani cihazda bir tek motor yoktu takınca titremeye başladı.

hımmm tesekkurler bılgılendırme ıcın..:)

matrak68

Üye
emege saygı

xxxOKTAYxxx

xxxOKTAYxxx

Üye
programdan kaynaklanıyodur

• Beğen
Tepkiler: xomarx
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt