6300 zil sesi sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kurba009

Üye
    Konu Sahibi
6300 zil sesi sorunu
arkadaşlar telefonumu 2 gün önce aldım ancak zil sesi ayarını son seviyeye getirdiğim halde ilk önce düşük çalıyor sonra artıyor bu genel bir sorun mu ??? yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler..:bilmem::bilmem::bilmem:

• Beğen
Tepkiler: byname

fearless888

fearless888

Üye
arkadaşlar telefonumu 2 gün önce aldım ancak zil sesi ayarını son seviyeye getirdiğim halde ilk önce düşük çalıyor sonra artıyor bu genel bir sorun mu ??? yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler..:bilmem::bilmem::bilmem:

kardeş o bütün 6300 kullanıcılarında aynı telefonun çaldığı ilk 5 sn sesi biraz kısık çalıyor sonra artıyor genelde öyle yani sorun fln yoq ii günlerde kullan teli:oke:

kurba009

Üye
    Konu Sahibi
kardeş o bütün 6300 kullanıcılarında aynı telefonun çaldığı ilk 5 sn sesi biraz kısık çalıyor sonra artıyor genelde öyle yani sorun fln yoq ii günlerde kullan teli:oke:

cevabın için teşekkür ederim... .çoook saolll...:coold::coold:

Ozan

Ozan

Admin
Evet arkadaşın da dediği gibi genel bir özellik.

Samsung' larda da aynı şekilde 2-3 sn sonra çalmaya başlıyordu melodi.

beyn54

Üye
bunun çözümü yokmu samsung l 700 de aynı :(

gokhans19

Üye
Bendede aynı. İlerideki güncellemelerde sorun çözülü belki. 5300dada aynı..

santra

Üye
değerli arkadaşlar merabalar. forumlardan aratarak sizlere ulaştım. nokia 6600i slide aldım. benim şöyle bir sorunum var, sizde yaşıyor musunuz acaba aynı sorunu? zil sesim maksimum seviyedeyken ve çalan zil seçeneğinde iken 3-4 saniye kısık başlıyor, sonra birden zil sesi maksimum çalmaya devam ediyor.ne yaptıysam düzeltemedim., yapmamız gereken özel birşey var mı, yoksa servislik bir durum mu? olumlu olumsuz yanıtlarsanız sevinirim. burdan ve mail atarsanız çok memnun olurum. saygılar

mustafa ANIL
[email protected]

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
değerli arkadaşlar merabalar. forumlardan aratarak sizlere ulaştım. nokia 6600i slide aldım. benim şöyle bir sorunum var, sizde yaşıyor musunuz acaba aynı sorunu? zil sesim maksimum seviyedeyken ve çalan zil seçeneğinde iken 3-4 saniye kısık başlıyor, sonra birden zil sesi maksimum çalmaya devam ediyor.ne yaptıysam düzeltemedim., yapmamız gereken özel birşey var mı, yoksa servislik bir durum mu? olumlu olumsuz yanıtlarsanız sevinirim. burdan ve mail atarsanız çok memnun olurum. saygılar

mustafa ANIL
[email protected]

Konuyu okusan herşeyi anlayacaksın , konu neyden açilmiş sen ne diosun . Aynı şeyden bahsediosunuz farkındamısın ? Birazda düzgün okuyun ya

djzeki9

djzeki9

Üye
Nokia 6300 da tek zil şeçenegivar onu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt