###

Sponsorlu Bağlantılar

Mehmet Zurna dürüm

Üye
    Konu Sahibi
###
###

Son düzenleme:
  • Üzüldüm
Tepkiler: Notxr ve 0sıfırcı

Notxr

Notxr

Üye
Arkadaşlar, yeni bir sanal numara (fake numara gibi) satın aldım. Daha sonra bu numarayı cihazıma ekledim. Ancak bu işlemi yaptıktan sonra, asıl numarama ait sohbetlerin yeni eklediğim ikinci numaraya geçtiğini fark ettim.
Ardından asıl numarama geri döndüğümde ise tüm sohbetlerin silinmiş olduğunu gördüm. “Neyse” dedim, ikinci numaradaki sohbetleri yedekleyip tekrar asıl numarama aktarırım diye düşündüm ama maalesef bunu da yapamadım.
Sonuç olarak hem yeni eklediğim numaradaki hem de asıl numaramdaki tüm sohbetler silinmiş oldu.
Telefonumu ya da WhatsApp’ı 1 gün öncesine geri döndürmem mümkün mü? Gerçekten çok önemli sohbetler vardı, hepsi gitti. WhatsApp bir anda kafayı yedi, nasıl oldu ben de anlayamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Öncelikle geçmiş olsun .Yeni numarayı eski hesaba mı girdin? bide Whatsapp destekle konuşmaya çalıştın mı?

PALA.

PALA.

Üye
Arkadaşlar, yeni bir sanal numara (fake numara gibi) satın aldım. Daha sonra bu numarayı cihazıma ekledim. Ancak bu işlemi yaptıktan sonra, asıl numarama ait sohbetlerin yeni eklediğim ikinci numaraya geçtiğini fark ettim.
Ardından asıl numarama geri döndüğümde ise tüm sohbetlerin silinmiş olduğunu gördüm. “Neyse” dedim, ikinci numaradaki sohbetleri yedekleyip tekrar asıl numarama aktarırım diye düşündüm ama maalesef bunu da yapamadım.
Sonuç olarak hem yeni eklediğim numaradaki hem de asıl numaramdaki tüm sohbetler silinmiş oldu.
Telefonumu ya da WhatsApp’ı 1 gün öncesine geri döndürmem mümkün mü? Gerçekten çok önemli sohbetler vardı, hepsi gitti. WhatsApp bir anda kafayı yedi, nasıl oldu ben de anlayamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Sayın Zurna böyle ilginç şeyler nedense hep senin başına geliyor.
Eğer önceden alınmış herhangi bir WhatsApp Google drive yedeğin varsa, WhatsApp telefondan kaldır, ancak uygulama verilerini silme, sadece uygulamayı kaldır. Sonra tekrar yükle, uygulama diskteki eski verilerini ve drive alanındaki yedek verilerini almak için sana soracaktır. Başka birşey aklıma gelmiyor, olmazsa WhatsApp ayarlardan yardım merkezi ile iletişime geç. Bir daha da fake numara kullanma. Belkide bu yüzden WhatsApp silmiş olabilir.

• Beğen
Tepkiler: Notxr