Avea'nın Numara Taşımada 1. olduğu yalanı!

Sponsorlu Bağlantılar

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Avea'nın Numara Taşımada 1. olduğu yalanı!
Avea'nın haberi:
http://www.maxicep.com/avea/flass-avea-numara-tasimada-hala-1-a-209759.html

Bu habere göre Avea NT'da 1. olduğu iddia ediliyor.

Alalı henüz 1 ay bile olmayan Avea Her Yöne Sınırsız tarifeli hattım bugün itibari ile saçma bir gerekçe ile tamamen kapatıldı. Bunu yapan Avea NT hakkımı da elimden almış oldu.

Böyle bir operatör NT'da 1. olsa ne olur arkadaşlar? Avea'nın bu mantığını anlamak cidden çok zor.

• Beğen
Tepkiler: Dogus Pertez

burak9400

burak9400

Üye
haklısın valla bence de avea 1. olamaz ha belki milleti kandırıp ilk 2-3 ay 1.likle hava atmıştır ama sonrasında kandırılmak istemeyenler numarasını trkcll'e taşımışlardır çünkü şuan en iyi operatör trkcll bence:D

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
haklısın valla bence de avea 1. olamaz ha belki milleti kandırıp ilk 2-3 ay 1.likle hava atmıştır ama sonrasında kandırılmak istemeyenler numarasını trkcll'e taşımışlardır çünkü şuan en iyi operatör trkcll bence:D

Turkcell'in Müşteri Memnuniyeti ve Hizmet anlayışı ciddi anlamda hiç bir operatörde yok. Bir kez Avea kullanayım dedim, kullanmaz olaydım. Resmen küfreder gibi oldu bu yaptıkları olay.

paradox1026

paradox1026

Üye
yetkili gökhan beyle görüş istersen mahmut

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yetkili gökhan beyle görüş istersen mahmut

Onun bir şey yapabileceğini sanmıyorum. Hattımı tamamen kapattılar zaten. İzin günümde 10 saat konuşma yapmıştım kız arkadaşımla, aradan 3 gün geçti hattım aramalara kapatıldı hiç bir açıklama yapılmadan. Bugün de aynı şekilde hiç bir açıklama gelmeden hattım tamamen kapatıldı.

aliorhan

aliorhan

Üye
Geçen aylarda evea ile ilgili bi yazı yazmıştım aveanın ne kadar kötü olduğuyla ilgili ama mod arkadaşlardan biri sanırım yazımı çok beğenmiş olacakki silmiş.tekrar anlatmaya gerekte yok zaten.insanlar eveanın nasıl bir hizmet anlayışında olduğunu herkes biliyor.Saygılar.

solgun50

solgun50

Üye
ya arkadaşım kapatma gerekçesi ne acaba aveanın kaliteli olduğunu söyleyen yok ama baya ucuz...

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ya arkadaşım kapatma gerekçesi ne acaba aveanın kaliteli olduğunu söyleyen yok ama baya ucuz...

Kapatma gerekçesi iletişim dışı görüşme yapmam hattı suistimal etmem söylendi. Bu kadar saçma bir gerekçe de ancak Avea'dan gelebilir.

byilmazZ

byilmazZ

Üye
Bence avea ucuz yoldan milleti kandırmak istiyor. Kampanyalarla milleti çekmeye çalışıyorlar. Sonrada kampanyadan eser kalmıyor. Benim bir arkadaşım avea nın ... tarifesine geçti. Bir ya da bir buçuk ay sonra tarife iptal oldu. Çok saçma bir düzen bu.

solgun50

solgun50

Üye
Kapatma gerekçesi iletişim dışı görüşme yapmam hattı suistimal etmem söylendi. Bu kadar saçma bir gerekçe de ancak Avea'dan gelebilir.
arkadaşım ben şahsen dediğin durumda olsam fitil fitil bunu aveadan alırım çünkü operatörlerden çok çoooooook böyle para aldım ve hayatta artık bana yamuk yapmıyorlar yapsalar çılgın binbaşının turkcele yaptığı gibi uğraşırım onlara lakin kader işte yapmıyorlar...

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşım ben şahsen dediğin durumda olsam fitil fitil bunu aveadan alırım çünkü operatörlerden çok çoooooook böyle para aldım ve hayatta artık bana yamuk yapmıyorlar yapsalar çılgın binbaşının turkcele yaptığı gibi uğraşırım onlara lakin kader işte yapmıyorlar...

Biraz önce gene aradılar, hattınız başkasının eline mi geçti, çalındı mı gibi sorular sordular. Ben de Hayır hattı sadece ben kullanıyordum, 2 gün annemde kaldı hat, Hat sınırsız olduğu için de anneme istediğini ara dediğimi belirttim.

Yarın faturanın kesildiğini ayın 25i gibi de fatura detaylarının çıkacağını belirttiler. Daha sonra tekrar itiraz etmemi söylediler.

Gelişmeleri haber vereceğim arkadaşlar.

solgun50

solgun50

Üye
ok beklioz baba...

greenmile

greenmile

Üye
ilginç valla...

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Son Durum: 5 DK önce telefon açan Müşteri Hizmetleri Damla hanım hattınızı FCT Cihazından kullanmışsınız dedi. Böyle bir şeyin olmadığını hattımı CREA MS2 telefonumda kullandığımı belirttim. İnceleme yapıp tekrar arayacaklarını söylediler.
Birazdan tüketici mahkemesine gidiyorum. Bu dediklerine göre 1.500 TL ceza kesecekler.

solgun50

solgun50

Üye
Son Durum: 5 DK önce telefon açan Müşteri Hizmetleri Damla hanım hattınızı FCT Cihazından kullanmışsınız dedi. Böyle bir şeyin olmadığını hattımı CREA MS2 telefonumda kullandığımı belirttim. İnceleme yapıp tekrar arayacaklarını söylediler.
Birazdan tüketici mahkemesine gidiyorum. Bu dediklerine göre 1.500 TL ceza kesecekler.
umarım başın ağrımadan halledersin baba...

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
umarım başın ağrımadan halledersin baba...

Ben de onu umuyorum.
Bir araştırma yaptım.
Avea HerYöne 1000DK Paketi 110 TL
Avea HerYöne Sınırsız tarifesi 66 TL

Bu iki tarife arasındaki fark süreler. Nasıl olur da 10.000DK 66TL olurken, 1000DK 110 TL olabiliyor.

Avea'nın bu tutumu beni korkutmaya başladı.

solgun50

solgun50

Üye
Ben de onu umuyorum.
Bir araştırma yaptım.

Bu iki tarife arasındaki fark süreler. Nasıl olur da 10.000DK 66TL olurken, 1000DK 110 TL olabiliyor.

aynı nane vfonedede var cep limitsiz 54 cep konuş 350 50.9 al birini vur ötekine ne diyek düşüncesiz kurumlar bunlar...

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
aynı nane vfonedede var cep limitsiz 54 cep konuş 350 50.9 al birini vur ötekine ne diyek düşüncesiz kurumlar bunlar...

Cİdden çok garip. Sanki müşteriyi kandırma seziyorum burada. Avea HerYöne sınırsızla abone toplamak istedi, amacına da ulaştı. Ama gelenlerin hepsi geri dönecek. Bundan haberleri yok mu?

Ne olursa olsun gerçekte de en güzeli her zaman Turkcell.

solgun50

solgun50

Üye
Cİdden çok garip. Sanki müşteriyi kandırma seziyorum burada. Avea HerYöne sınırsızla abone toplamak istedi, amacına da ulaştı. Ama gelenlerin hepsi geri dönecek. Bundan haberleri yok mu?

Ne olursa olsun gerçekte de en güzeli her zaman Turkcell.
ya baba haklısın turkcell operatör üstü muhteşem bir yaratık... ha bu arada foruma takılan gökhanmıydı neydi o da bir roman kahramanıymış yardım mardım kayboldu gitti adam... belkide işten ayrıldı bilinmez...

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
Ben de onu umuyorum.
Bir araştırma yaptım.

Turkcell ile bedava diger operatörler 600 dakika fiyatı : 78.80 TL (Bu bir kampanya ve Haziran ayında bitiyor)
Turkcell herkesle 600 dakika fiyatı :78.77 TL (Turkcelli de arasanız 600 dakika içinden harcıyor)
Valla haklısınız Turkcell süper bir operatör baksanıza Vodafone ve Avea milleti enayi yerine koyuyor halbu ki Turkcell de böyle bişey yok değil mi?

Üst Alt