ya kilyou dostum seni günler sonra görmek mutluluk verici turkcelin övgüsü sadece kalitesinden yoksatarife ücret dengesizliği hepsinde var eğer bu forum gerçekten 600000 üyeyse bunları bu operatörlere aslında duyurması gerekir die düşünüom...Ben de onu umuyorum.
Bir araştırma yaptım.
Avea HerYöne 1000DK Paketi 110 TL
Avea HerYöne Sınırsız tarifesi 66 TL
Bu iki tarife arasındaki fark süreler. Nasıl olur da 10.000DK 66TL olurken, 1000DK 110 TL olabiliyor.
Avea'nın bu tutumu beni korkutmaya başladı.
aynı nane vfonedede var cep limitsiz 54 cep konuş 350 50.9 al birini vur ötekine ne diyek düşüncesiz kurumlar bunlar...
Turkcell ile bedava diger operatörler 600 dakika fiyatı : 78.80 TL (Bu bir kampanya ve Haziran ayında bitiyor)
Turkcell herkesle 600 dakika fiyatı :78.77 TL (Turkcelli de arasanız 600 dakika içinden harcıyor)
Valla haklısınız Turkcell süper bir operatör baksanıza Vodafone ve Avea milleti enayi yerine koyuyor halbu ki Turkcell de böyle bişey yok değil mi?
ya kilyou dostum seni günler sonra görmek mutluluk verici turkcelin övgüsü sadece kalitesinden yoksatarife ücret dengesizliği hepsinde var eğer bu forum gerçekten 600000 üyeyse bunları bu operatörlere aslında duyurması gerekir die düşünüom...
öncelikle cevabın için teşekkürler şunu açıkça belirteyim ki aslında biraz da bizimkisi nankörlük yoksa opertaörlerden çok fazlasıyla çözüm aldım lakin hani insanın doyumu olmaz ya o hesap yoksa çok da önemli değil eskiden insanlar az konuşur çok para verirdi şimdi çok konuşuyo çok para veriyo değişen şey konuşma süreleri çok arttıı... şu cihaz kampanyaları için tiyo varsa memnun oluruz hem böylece tahhütlü aboneliklere girmemiş oluruz ya da biraz daha sabredip beraberce mi görelim...Biraz uzak kaldık bu zamanda işler çok yoğun önümzdeki ay artık kısmetse başlıyoruz.Cihaz olsun kampanyalı satışlar olsun.Şimdi esas konu şu 350 dakika şu kadar sınırsız bu kadar bunlar müşterinin karar vereceği şeyler hala satışlarda toplu dakika almak isteyen insanlar mevcut 150 dakika 21 tl 1 yıl kullan 50 dakika daha bedava yani 200 dakikası 21 tl çok cazip ama kime göre cazip az konuşana.350 dakika + 150 dakika da hediyesi toplamda 500 dakika 51 tl sana göre mantıksız ama başkasına göre mantıklı herkes senin gibi opertörleri takip etmiyor ama hala alıcısı da var bu tarifenin.Ha bana göre de saçma ama elinde ürün ne kadar çokise o kadar iyidir ve bunu isteyen müşteri de var.Nasıl ki bir telefon stnadın da ne kadar çok model olursa dükkanın o kadar çok müşteri girer o da aynı kimi nokia alır kimi dandik bir simens her şaşının kör alıcısı olduğu gibi.Önemli olan şu bilinçli satıcı ve bilinçli tüketici.Ne satın aldığını bilmeyen bir müşteri varsa karşınızda satıcı ne kadar doğru karar verirse müşteri o kadar mutlu olur.Sizin söylediğiniz şikayet yada isteklerin kat ve kat fazlası emin olun ki bütün operatörlerin elinde var ama herşey zamanla ve sırası var emin olun.

Arkadaşlar şuan şirketim tarafından bana verilen sınırsız avea hattını kullanıyorum.inanın varya o bedava olan hattın canına okuyorum ve okumaya devam edicem.görüşmelerim sırasında sürekli kesintiler oluyor ama bende ısrarla aramalarımı sürdürüp konuşmalarımı ısrarla yapıyom.onlar kesmeye devam etsin.günlük ortalama 4 saat ile 5 saat arasında görüşme yapıyorum.sanırım avea benden sürekli zarar ediyor.tabii şirket hattı olduğu için hattı kapatmaları gibi bişey sözkonusu değil.o yüzden allah ne verdiyse devammmm.