Türk Telekom Woops Tarifeleri ve Paketleri

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Türk Telekom Woops Tarifeleri ve Paketleri
Türkiye’nin en çok konuşturan operatörlerinden birisi olarak karşımıza çıkan Türk Telekom’un hazırladığı Woops tarifeleri ile paketlerini sizler için sunduk. İşte o avantaj dolu Türk Telekom Woops paketleri…

Şimdi Woops’ta 3GB’ı Geceleri olmak üzere, toplam 5GB cepten internet, her yöne 750 DK ve her yöne 5000 SMS ayda sadece 23 TL!

Paket Bilgisi
Woops efsanesi Süper Fırsat artık daha da süper! Woops üyeleri istedikleri kadar internet kullanma rahatlığına kavuşuyor.

Her yöne 750 dakika, her yöne 5.000 SMS, 2 GB’lık her şey dahil paket ayda sadece 23 TL! Paketindeki internet hakkını bitirenlere ise 4 GB’a kadar her 1 GB yalnızca 5 TL’ye!

Süper Fırsat 2 GB Paketine özel 5 TL’ye 1 GB Ek İnternet Paketi’ni almak için EKINTERNET yazıp 4545’e göndermen gerekli. Hattının üzerine aynı anda tanımlı maksimum 2 adet 1 GB Ek İnternet Paketi olabilir. 1 GB Ek İnternet Paketi kapsamında sunulan internet hakkı 30 günlüktür ve dönem sonunda yenilenmez.

Son 30 gün içerisinde numara taşıma ya da yeni hat alımı yoluyla gelip faturasız Süper Fırsat 2 GB Paketi’ne kaydolduysan; paketten ayda 23 TL’ye yararlanabilirsin.

Nasıl Faydalanabilirim
Türk Telekom faturasız mobil tarifelerinde olman yeterli. (BİMCell, POCELL, PttCell, Teknosa Mobil, Standart, Faturasız Ofis, Katlayan, Bayi, Hemşehrim tarifeleri hariç) Pakete kayıt olmak için ise SUPER2GB yazıp 4545’e ücretsiz SMS göndermen gerekiyor. Eğer hattın kendi üzerine kayıtlı değilse SUPER2GB TC Kimlik No yazıp (Örn: SUPER2GB 12345678900) 4545’e göndererek de pakete kayıt olabilirsin. SMS atmakla işim olmaz dersen paketi almak için Müşteri Hizmetleri’ni de arayabilirsin. Paketin tanımlandığında SMS ile bilgi gelir.

Yurt içinde Avea hatlarından yapılan 500 Avea Müşteri Hizmetleri aramaları, faturasız müşterilerimiz için 46,25 Kuruş olarak ücretlendirilmektedir.
 
  • Beğen
Tepkiler: gokturk_28 ve Buğra


Üst Alt