[Yeni ve En Basit ] System Hack,Sertifika Sorununa Son - HelloCarbide

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
crazy_vefa

crazy_vefa

Üye
ben yükledm, oldu, ama p@czo mu ne herneyse onun temalarını yükleyemiyorum, gine hata veriyor

htosuntr

Üye
arkadaşlar yeni hack yöntemi bulunmuştur...
Son yazılım yüklü nokia e71'de denenmiştir...
Hayırlı olsun...
Yalnız yeni yöntem kendi sertifikanız ile imzalamanız gereken dosyalardan oluşuyor...
onun için birer sertifika edinin....

Yöntemin işleyişi aşağıdadır...
Vaktim olursa ilgili dosyaları da eklerim daha sonra...

1 - "Jbak TaskMan" programını ve x-plore dosya yöneticisini indirin ve cihazınıza kurun
2 - "MapDrives v1.00 DiskAdmin Unsigned" dosyasını imzalayın ve cihazınıza kurun (Kendi sertifikanız ile)

3 - CProfDriver_SISX.ldd dosyası ile aşağıda isimleri yazılan dosyaların telinize uygun olanını açıp içindeki Hack klasörünü oluğu gibi Hafıza kartına direk kopyalayın...
Hack OS9.1 Cihazlar
Hack OS9.2 Cihazlar (FP1)
Hack OS9.3 Cihazlar (FP2)
4 - Jbak TaskMan programını çalıştırın, ( # ) tuşuna basın ve listeden "MapDrives" programını bulun "Menü - Program kuralları - Otomatik başlat" seçeneğini işaretleyin ve Tamam 'a basın.
5 - Telefonunuzu kapatınız.
6 - Telefonun açılmasını iyice bekleyip "MapDrives" programını uygulama yöneticisinden kaldırın.

7 - aşağıdaki dosyalardan telinize uygun olan programı imzalayın ve kurun.
-- MapDrive_Y - ( N82, N95 8GB gibi Y sürücüsü olan cihazlar için)
-- MapDrive_H - (N95 ve Diğer modeller için)
Kurulumun aktifleşmesi için 20 saniye kadar bekleyin....
8 - "MapDrives" programını çalıştırın.

9 - "Modo v0.50 Unsigned" programını imzalayın (Signed yapın) ve kurun. Yükleme yapmazsa telefonun tarihini 01.01.2010 yapın ve öyle deneyin...

10- Menü den Leftup klasörünü açın Modo programını açın. Hafıza kartına gelin (genellikle E: olur) Hack/Sys/bin klasörü içindeki
installserver.exe dosyasını options--Edit--Cut yapıp c:/sys/bin klasörüne paste yapıyoruz.
Sonra tekrar Hafıza kartına gidip CProfDriver_SISX.ldd dosyasınıda kesip c:/sys/bin klasörüne yapıştırıyoruz..

11-Modo programından çıkıp programı kaldırıyoruz..
12- "MapDrives" programını kaldırın..
13- CapsOff.sis dosyasını kurun..
14- Jbak TaskMan programını kaldırın..
15- Telefonu kapatıp tekrar açın....
16- Menü den uygulamalar ve CapsOFF programını çalıştırın ve hemen X-plore programını açın
gizli dosyaları göster dedikten sonra Sys ve Private klasörünün içini açabildiğinizi görebilirsiniz......

Sertifika sorunu %100 halledildi....
Cep %100 hacklendi.....
CapsOFF mükemmel çalıştı......
X-plore Sys ve Private dosyalarını acabildi..........
Alıntıdır....

MFU

Üye
n78 in son sürümünü yükleyip yapabilir miyim bunu ?

esespies

Üye
ben daha en başta takıldım x-plore sertifika sorunu veriyo ben anlamadım bu işten 1 hyaftadır bi kumanda uğruna uğraşıyom.ama inat ettim yağacam bi şekil.biraz yardımcı olursanız.konuyu açan arkadaşıma da teşekkürler

cetins

Üye
Öncelikle FerreT arkadaşıma çok teşekkür ederim, anlattıklarını bir süredir deniyordum sonunda başardım. Diğer kuramadığım prg.larıda kurdum. X-plore u kullanırken arka planda bırakmak için exit tuşu ile değil, No(tlf. kapatma) tuşu ile çıkın, Hellocarbide yi çalıştırdıktan sonra tekrar girerken bendeki telefonda Home tuşuna uzun basınca arka planda çalışanı(X-plore) seçebiliyorsun.

--------------- Ekleme ---------------

unutmadan yazayım, installserver_FerreT.rar dosyasını değil, installserver_OS9.2_FerreT_maxicep.com.rar dosyasını kullandım. Daha sonra gördümki pek çok kişide dosya bozuk hatası vermiş. Onlara tavsiyem os9.2 olanı kullanın.

esadulker

Üye
Kardeş bende N78 var eskiden hello carbide çalşıyordu ama şimdi menu1 yaptığımda hello carbide kapanıyor sistem dosyalarını açmıyor
hello nun yeni versiyonu var mı
:(

cebbar23

cebbar23

Üye
n78 de xplore uygulanmıyor diye duymuştum.bu yöntem geçerlimi acaba?

meteorlift

meteorlift

Üye
n95 için bi önerin varmı hello carbide onda menü seçeneklerine kadar hersey normal ama MENU1 OK DER DEMEZ Done...Probably çıkmadan kapanıo baska bi yolu varmı bunun ???

penguen22

penguen22

Üye
kardeş emeğine sağlık yeni yöntem uzun ama güzel de bi sorun var sertifika nasıl edinicez ? son olarakda yeni bi konu açsaydın daha ii olmazmıydı

dreamsboy

dreamsboy

Üye
Ya yazılıöı yeni güncelledim bilseydim önce formu okur sona güncellerdim ama bişi sölimmi nokia bu sertefika sorunu yüzünden çok müşteri kaybedio ben N95 satıyorum zaten aldıma bin pişman oldum bide 6300 var bende yemin ediyorum canavar gibi tel. diyeceksinizki yuh yani kıyasa bak ama öle N95 işlev var ama çalışmıo :) neye yaradıki 5mpix kamera başkada bi üstünlüğü yok gibi warles dışında bilşi yok herşeyin jawası var artık bütün oyunların temaların aynısı nebilim ya ne yırtıncam bu kadar :(

erdem1365

erdem1365

Üye
FerreT cok sagol hayseyi yapinca tam calisiyo bide bu hellocarbide de menusunde menu 5 falan var onlar ne ise yariyo tekkur ederim

sanalalem35

sanalalem35

Üye
arkadaşlar e65 en son 4.0 güncellemesinden sonra hellocarbide ve secman uygulamalarını kabul etmiyor güncelleme öncesi secmanı kullaıyordum fakat şimdi yüklemeye çalıştıgımda dahili bileşen diye bir hata alıyorum yadım lütfennn
:(

fikretd

Üye
arkadaşlar fll xplore 1.22'yi kurdum ve programı arka plana aldım, hellocarbide'yi de yükledim, installserver_OS9.2_FerreT'i hafıza kartına attım ardından hellocarbide'yi açtım Menu1'i tıkladım ama done...probably yazısı çıkmadan program otomatik kapandı.Ne yapmam gerekiyor?Lütfen bir cevap yazın.

Arkadaşlar bir cevap verin.Çalışıyor diyorsunuz çalışmıyor sorunu çözebilir misiniz?

omaralper

omaralper

Üye
Gayet başarılı bir yöntem (Şu 1. yöntemden bahsediyorum). Abimle Telefınları değiştik, baktım hiçbirşey yüklenmiyor. Kötü mü ettim derken sağolsun FERRET'in açıkladığı yöntem ile işi hallettik.
Sağol Maxicep varol Maxicep....

karizma 87

Üye
N73 te yaptım az önce şimdi herşey tıkır tıkır arkadaşlar verilen tarife göre yapın küçük bir şaşma bütün uğraşlarınızı yok sayar yemek tarifi gibi düşünün herşeyi sırasıyla ve ölçüsüyle umarım sonunda herkez yapar başarılar ve bu güzel sunum ve anlatım içinde arkadaşım ellerine sağlık...

omaralper

omaralper

Üye
fikretd, birader ben hellocarbide'yi açınca bende de "Hello probably" yazısı çıkmadı onun yerine boş bir kutucuk ve altında No Yes seçenekleri çıktı. Ferret'in dediği gibi yes dedim, adımları takip ettim, sorunsuzca halletim ve Smart Settings 2.10 u sorunsuzca kurdum (Kurmadan önce;" Yok efendim sertifika da isterim, onay da isterim, isterim de isterim..." deyip duruyordu...) İşin şakası bir yana, işte böyle, kolay gele....

fikretd

Üye
fikretd, birader ben hellocarbide'yi açınca bende de "Hello probably" yazısı çıkmadı onun yerine boş bir kutucuk ve altında No Yes seçenekleri çıktı. Ferret'in dediği gibi yes dedim, adımları takip ettim, sorunsuzca halletim ve Smart Settings 2.10 u sorunsuzca kurdum (Kurmadan önce;" Yok efendim sertifika da isterim, onay da isterim, isterim de isterim..." deyip duruyordu...) İşin şakası bir yana, işte böyle, kolay gele....

kardeş bende boş kutucukta çıkmıyor direkt kapanıyor.

Not:Programı yükleme yerinden farklılık olabilir mi?Siz telefona mı hafıza kartına mı yüklediniz?

donukkonuk

Üye
Hiç problemim yoktu sadece bir ***** dosyası sertifika problemi veriyordu, yukarıdaki işlemi harfiyen yaptım, şimdi tüm yüklemelerde DOSYA BOZUK diyor:(

kerem287

kerem287

Üye
Arkadaşlar genel sorun olarak mudo.sis programını güvenlik nedeni ile çalıştıramama ve uygulamaları yüklemeye çalışırken dosya bozuk uyarısı olduğunu gördüm.

öncelikle dosya bozuk uyarısını almamanız için installserver.exe telefonunuzun modeline uyumlu olmalıdır ferret arkadaşımızın verdiği versiyon 9.1 ler için uygundur bende onu kullanınca (telefonum 9.2) haliyle dosya bozuk uyarısı aldım 9.2 ler için olan installserver.exe yi kullanınca dosya bozuk uyarısı almadım.

Telefonunuzun modeline uygun installserver.exe yi
http://www.maxicep.com/s60-3rd-sistem-modifikasyon-uygulamalari/sertifikasiz-program-yukleme-install-server-yeni-modeller-eklendi-142133.html buradan bulabilirsiniz

2. olarak mudo.sis programını kullanabilmek için kesinlikle telefon hafızasına yüklemeniz gerekmektedir ferret arkadaşımız onu da belirtirse sevinirim aksi takdirde güvenlik nedeniyle açılamıyor uyarısı alırsınız. umarım yardımcı olabilmişimdir
arkadaşlar ben ilk 9.1 i yükledim bozuk hatası verdi sonra E50 için installer i yükledim bu seferde programları kurmaya başlayınca telefon restart atıyor ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin

aaaqwertyu

Üye
arkadaşlar ben ilk 9.1 i yükledim bozuk hatası verdi sonra E50 için installer i yükledim bu seferde programları kurmaya başlayınca telefon restart atıyor ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin
aynısı bende de oluyo yardım edin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt