[Yeni ve En Basit ] System Hack,Sertifika Sorununa Son - HelloCarbide

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mabdussamed

mabdussamed

Üye
arkadaşlar sakın denemeyin ben hepsini uyguladım ve telefonum düzelene kadar 5 kez format çektimm...

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
sağolasın

cappeli88

Üye
N80 de olmadı arkadaşlar dosya bozuk hatası veriyor...

ft_katliam

Üye
FeRReT büyük adamsın..Çok büyük teşekkürler...Senin bu yardımların olmasa telefondan ümidi kesmiştim.Aga allah razı olsun...:)

B_O_S_S_

Üye
Ben normalda sertifikalama işlemiyle uğraşıp duruyordum ama bu yöntem daha iyi, TEŞEKKÜRLER...

bias

bias

Üye
teşekkürler

Thales

Üye
Teşekkürler Saol

LimePie

LimePie

Üye
eh iyide bende bin diye klasör yok

tsavaci

Üye
N95 8Gb 'ın son güncellemesinden sonra bu yöntem çalışmıyor. yeni yazılım sürümü için bir yöntem var mı?

paparazzi07

Üye
kardeş emeğine soal ama ben on sefer anlattığın gibi yaptım olmadı menü 1 e kadar herşey iyi menü 1 dedikten ssonra hiçbir soru sormuyor ve telefonun kendi menüsüne geçis yapıyor yani hallo carbide den çıkoyor anlamadım denedim çok ama olmuyor yinede emek vermişsin çok saol

orcusss

orcusss

Üye
arkadaş bu n95 8gb v31.0.015 in hacklenmesine çare bulan warsa ne olur söylesin ama çinden sertifika almadan bulmanın yolunu bulalım...
neden diye soracak olursanız çinden sertifika weren site bu işi baba hayrına yapmıyor,sizden aldığı imei numaralarını klonluyor,böylece belli bir süreden sonra telefonlarımıza hepten güle güle demek kalıyor

texter07

Üye
Kardeşim ne kadar teşekkür etsem azdır sana mükemmel olmuş. 1 haftadır uğraşıyorum sertifika sorunlarıyla ve fexploreri yükleyeyemiştim o yüzden. çok saol çok teşekkür ederim. allah ne muradın varsa versin:P

murat00007

Üye
saol ya çok teşekkür ederim emeğinize sağlık ya bide bişey sorcam bu telefon acayip yavaş arada bide donu kendi kendine delioldum bu telefona bu telefonun hızlanması için ne yapabilirim ?

didar

didar

Üye
kardeş bu Modo'yu kurdum falan herşey tmm da modo yu açamıyorum güvenlik nedeniyle açılamıyor diyor sorun nedir acaba?

adakaya1994

Üye
ben menu1 e basıom kapanıo pro hiç bişi sormadan :S e65 telm yardm pls:S

sokarus

sokarus

Üye
beyler işler kesat yokmu yapabilen son versiyonun belini kırabilen

HAYAT56

Üye
Ya Kum Ya Mecid Ya Vacid Ya Vahid Ya Ehad Ya Samet Ya Kadir Ya Melik Ya Rahman Ya Rahim Allah hiç bir zaman yanıltmaz bu mesajı 9 kişiye gönder yarın güzel haber alırsın eğer göndermezsen şanssızlık 9 sene peşini bırakmaz erteleme bunlar Allahın isimleridir. (Allah adı geçti göndermek zorundayım)

FaciA61

FaciA61

Üye
bende niye olmuyo menu1 e basıyorum program kapanıyo yardım lütfen ya ne bu yazıyoruz kimse ilgilenmiyor

maniactolga

Üye
6220 classic te olmuyor

mu_sa

Üye
modo dosyası bozuk diyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt