Telefonumun ekranında VODAFONE yerine TR Telsim yazıyo:(

Sponsorlu Bağlantılar

teknoss

Üye
    Konu Sahibi
Telefonumun ekranında VODAFONE yerine TR Telsim yazıyo:(
bu günlerde yeni bir vodafone hat aldım. kendi telefonum olan samsung e250 ye sim kartı takdığımda ekranda TR Telsim yazıyo. Aynı sim kartı Nokia 1600 a takdım bu sefer Vodafone tr yazıyo. E250 Vodafone yazması için ne yapabilirim

• Beğen
Tepkiler: prgrmc

sarıoklar

Üye
eski versiyonlu nokia ve sony ericsson telefonlarda hiçbirşey yapmadan vodafone tr yazıyor.fakat eski versiyonlu samsunglarda tr telsim yazıyor vodafone yazısı çıkmıyor..yeni versiyon samsung e250 telefonlarda zaten vodafone tr yazıyor.bildiğim kadarıyla bunu değiştirmenin bir yolu yok.

Anıl Umut

Emekli Yönetici
bu günlerde yeni bir vodafone hat aldım. kendi telefonum olan samsung e250 ye sim kartı takdığımda ekranda TR Telsim yazıyo. Aynı sim kartı Nokia 1600 a takdım bu sefer Vodafone tr yazıyo. E250 Vodafone yazması için ne yapabilirim

Yukarıda vermiş olduğum linkte Logo seçeneğini tıklayıp numaranı yazdıktan sonra tamamen Ücretsiz olan VODAFONE logosu gelecektir:oke:

lgkg300

lgkg300

Üye
Kardeş telefonun markasını yaz sms kısmına ücretsiz olarak 3840 a gönder

toolss

toolss

Üye
arkadaşım operatör logosunu samsunglar desteklemiyo. Yazılım güncellemesi oluyomu e250 ye?

myparadisem

Üye
benim anycool da

turkcele: tr aycell yazıyor
vodafone ye : nextel yazıyor
avea ya: telcel yazıyor

çok komik

s.volkan

s.volkan

Üye
Sürümşle alakalı sanırım

BEnde e250 vardı

vodafone tr yazardı

toolss

toolss

Üye
peki telefononun sürümünü nerden öğrenebilirim

samsung22

Üye
SAMSUNG CIHAZLARDA VERSIYON OGRENMEK ICIN *#8999*8378# girmezse bu kodu girin *#0206*8378# YAPMANIZ YETERLI ACILAN EKRANDA EN USTTE VERSIOJN YAZAR
ORDAN H/W VERSION MODELINI GOREBILIRSINIZ

toolss

toolss

Üye
Peki "*#0206*8378#" bunun gibi bi kodla tr telsim yazısını değiştiremezmiyim?

Silinen Üye 392151

Kapalı Hesap
benim telefon n73. Turkcell hattan vodafone geçtim ama ekranda VODAFONE yerine VODAFONE TR yazıyo. O tr yi nasıl kaldırabilirim :(

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
Hiç dikkat etmemiştim bende de sonunda TR yazıyor.

salih90

Üye
Mrb Arkadaslar Benim nokia6230i Telefonum var ve ben Telefonun Varsayılan Ayarlarını geri yükledim şimdi telsim gms yazıyor bunu nasıl vodafone yazısı olarak çevirirm Yardımcı olurmusunuz şimdiden tskler

sethaa

sethaa

Üye
tr yazması neden sizi rahatsız ediyor ki? Şaşırdım..

telsim yazısı ise genelde çin malı telefonlarda çıkıyor diye biliyorum. çaresi telefon değiştirmek. ben oyle yaptım. eski telefonumda telsim gsm yazıyordu , gıcık oluyordum. :)

veysel_68

Üye
telsim gsm yazıyo

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
bence daha havalı neden gıcık oluyorsunuzki:S

vedadt

Üye
kankiler telefonun markasını sms olarak 3840 a gönderin ücretsiz

Üst Alt