Hafıza Kartına birşey oldu (2.başlık)ksra bkmyn

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

uA_Y_C_A

Üye
    Konu Sahibi
Hafıza Kartına birşey oldu (2.başlık)ksra bkmyn
arkadaşlar lütfen yardım edin...hafıza kartıma içinde bulunan eski programlarım vardı..çalışıyordu bu prgramlar....bi gün setup ettim onları msn programları felandı... ondan sonra birşey oldu..çok yavaşladı telefon...hazıfa kartına yüklemiştim herşeyi...ve hafıza kartını çıkartınca telefon düzeldi bi sorun olmadı.... sonra taktım bendeke FİLE programları ile baktım hafıza kartına çok yavaş da olsa garip dosyalar gördüm GİZLİ şekilde..ismi sembollü felan ve silinmiyor....hafıza kartını laptopa taktığım da da bir girdi bi çıktı sesi geliyor ve pc açmıyor....ama bütün bilgileri telefonda yavaş da olsas görebiliyorum...Hafıza kartındaki bilgileri kaybetmeden bu sorundan nasıl kurtulabilirm..bu arada KAV. ile o dosyayı tarattım telde...birşey çıkmadı.... zor durumdayım...yardımlarınızı bekliyorum...

Teşekkürler

GÜNCELLLLLLLLLLLLLLL

arkadaşlar....hem telefona hem h.kartına format attım....teli kullanırken hiç problem kalmadı...fakat hfza kartını pc ye takınca.yine giriş-çıkış sesi geliyor..ve tepki yok...yani açılmıyor????? şimdi ne ypacağım ben ...off

emre_kalay

emre_kalay

Üye
ana bu bendede olmuştu girdi bi çıktı sesi geliyor du bendede benim kart bozuldu artık ne tel ne pc goruyor artık ıııı hafıza kartının markası ne ve kaç mb lık

uA_Y_C_A

Üye
    Konu Sahibi
Kingston 512 mb'lık

mami24

mami24

Üye
valla sen onun içindeki bilgilerden vaz gecersen telde karta format at derim sonrada pc de at yepyeni olur ama iç.ndekilerden vazgeçmem diyosan valla orasını bilemicem sen bilirsin

uA_Y_C_A

Üye
    Konu Sahibi
o zman tek çare ...yavş yavaş hepsini tel'e aktarmak

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar....şimdi başka bir hafıza kartı takdım..o da teli yavaşlattı...yani bu durmda telefonda mı sorun var ?

uA_Y_C_A

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar....hem telefona hem h.kartına format attım....teli kullanırken hiç problem kalmadı...fakat hfza kartını pc ye takınca.yine giriş-çıkış sesi geliyor..ve tepki yok...yani açılmıyor????? şimdi ne ypacağım ben ...off

hikmet53

hikmet53

Üye
karta format at daha sonra kartin icini fazla dagitma hersey düzgün bosyelre rogram yükleme düzelir

emirmustafaa

Üye
dün 17 01 2009 tarihinde bende de oldu bilgisayardan biçimlendirdim eskisi gibi oldu ya tlfndan yada pc den biçimlendir eskisi gibi olur yeni gibi olur ama yüklü programlar gider allah rahmet eylesin [email protected] 6600 tlf la ilgili programlar için ekleyin beni

uA_Y_C_A

Üye
    Konu Sahibi
abi pc görmüyorki____ giriş-çıkış ses geliyor.....hareket yok yani.....ama tel görüyor.

--------------- Ekleme ---------------

karta format at daha sonra kartin icini fazla dagitma hersey düzgün bosyelre rogram yükleme düzelir
abi şaka mı yapıyorsunuz siz...pc görmüyor diyorm...ne dağıtması ya....2 yıldır deli gibi kullanıyordum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...