Wifi Olan Bütün Telefonlar İçin Tv İzleme + bilgisayara baglanma vs. Detaylı Anlatım.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
santorsawyer

santorsawyer

Üye
    Konu Sahibi
Wifi Olan Bütün Telefonlar İçin Tv İzleme + bilgisayara baglanma vs. Detaylı Anlatım.
Sevgili MAxicep Üyeleri Sizler için tek tek hazırladım. wifi olan herhangi bi yerden kenyada olabilir afganistanda rahat bi şekilde online internet tv yi izlemeniz ve Bilgisayarınız da Paylaşıma Sundugunuz Dosyalara Erişim için gerekli olan yönergeler detaylı olarak aşşağıda sizler için sunuldu.
Bilgisayarınızdaki Webcam e de Bağlanabilirsiniz. + Paylaştırdıgınız videoları dünyanın herhangi bi yerinden izleyebilirsiniz.​

ilk önce
a giriyoruz.​

Yada yukarıdan download a tıklayabilirsiniz.​

Tebrikler Kurulumumuz Tamamlandı.​

Bu Sayfa ya baglanmak gereksinimini aşşağıda anlatacağım Şimdi Ekranımızın sağ alt köşesinde orb nin yeşil bi ikonunu göreceksiniz​

Bunun gibi çalışır vaziyette.​

Burası Önemli Eger Program Bilgisayarınızda çalışmazsa baglantı saglanmaz ve izleyemezsiniz. pc niz açık kaldıgı ve program çalıştıgı sürece dilediğiniz dünyanın herhangi bi yerinden wifi ile tv nizi izleyebilirsiniz.​

Devam Edelim.​

Telefondan yada iphone dan vs. baglantımızı görelim. Ben Buradaki Anlatımda n95-2 Yi Örnek Alıyorum.​

Bu Son karede Normalde Kanal Yayını Var ama Elmdeki Mevcut program hekeretli olan bu video Görüntülerini Kaydedemediği için göremiyorsunuz ama baglanıyor.​

Şimdi Yukarıda Belirttim Siteye girip neler yaparız diye. siteye girip sitenin kendisinde bulunmayan kanalları manuel olarak biz kendimiz ekleyebiliriz. mesela show tv türkiye yayını yok ama ben buldum ve manuel olarak ekledim. bu gibi mevcut olmayan kanal ların adreslerini bulup kendinizde ekleyebilirsiniz. ama nasıl çözüm Şemalar Halinde aşşağıdadır. Kaççavvvv​

Siteye Giriş Yapıyoruz.

++++++++++++++++++++++​

Bu Program ile Pc nize baglanıp Bilgisayarınızdan Telefon için Sunuma Verdiğiniz dosyalara, resimlere, müziklere direkt ulaşıp baglanabilir onları telefonunuza aktarabilirsiniz. Bilgisayarınızdaki webcam dan görüntü alabilirsiniz ses alabilirsiniz. hepsini bu program ile yapabilirsiniz ama tek şart ile program açık kalacak.​

Nasıl mı yapacağız devamı aşşağıda​

İkona Sagtıklayın​

Media

Paylaştırmak istediklerinizi katagorisine göre add seceneğie tıklayıp paylaştırın.
örnek video ise o klasör video katagorisine ekleyin.

Sonrasında Wifi olan Herhangi Yerden siteye baglanıp Müzik dosya vs. fark etmez alabiliriz.​

Bağlanmak istediginiz yere tıklayın Ben Örnekte Resim e Tıkladım

show tv için adres : mms://89.149.209.105/TV-ShowTv

Sürçü Lisan ettiysem affola. Gecenin Bi yarısı Gözler Şeş Beş. Hayırlı Kullanımlar Dostlar.
Adios.

Not: Alıntı Değildir.

• Beğen
Tepkiler: mcraga, 22337, testere214 ve 129 diğerleri

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Teşekkürler :spr

santorsawyer

santorsawyer

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah

soket43

soket43

Üye
teşekkürler walla emeğine sağlık

ates1

Üye
sagol ustam super calisma bende denedim calisiyo supersin bende birkac kanal listesi koymak istiyorum

Atv mms://213.74.5.104/atv?sid=
Show Tv mms://opim-showtv2.wm.llnwd.net/opim_SHOWTV2?MSWMExt=.asf
kanal24 mms://77.79.67.4/24canli
Ntv mms://144.122.56.15/odtutv
Kanal1 mms://213.74.5.104/k1
Number One mms://89.149.209.139/TV-NumberOne
Samanyolu mms://usa.stv.com.tr/live
Trt 1 mms://212.175.166.3/tv1
Fashion tv mms://a420.l2147244871.c21472.e.lm.akamaistream.net/D/420/21472/v0001/reflector:44871?videoid=18532

SeRDR

SeRDR

Üye
cok güzel olmuş eline saglık
telefondan hat üzerinden nasıl baglanılıyo beni bu konuda aydınlatırsan sewinirim:oke:

santorsawyer

santorsawyer

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle hepinize teşekkür ederim arkadaşlar. Eyvallah ( Bilgi Paylaşıldıkça Güzeldir Ve Değer Kazanır )

cok güzel olmuş eline saglık
telefondan hat üzerinden nasıl baglanılıyo beni bu konuda aydınlatırsan sewinirim:oke:

wifi haricinde Gprs üzerinden baglantı kurabilirsin ama oda çok zor bir görüntü akısı olur aldıgın veri buna yeterli olurmu bilemeyeceğim. telefonunun gprs özelliğinden internete baglanıp aynı anlatıldıgı şekil de uygularsan yüksek ihtimalle olacaktır. çünkü her nekadar wifi desede mantık olarak sonucta sen nete baglandıgın sürece bu yayını alırsın. ama kalite si bakımından saglıklı olurmu bilemem, denemedim. arkadaşım bir deneyebilirisin. böyle ce bizleride aydınlatmış olursun. bende fazla yanlış bir bilgi vermek istemem. ama olsa bile veri akışı çok olacağından bu kontur yada faturanın kabarık olacağı anlamına gelir. sabit ücretli, Kampanyalı gprs lerde veri akışının çokta iyi olmadıgını duydum. Buda Yayını izlerken çok kesinti yaşarsın anlamına gelir; ama belirttiğim gibi bir dene.

--------------- Ekleme ---------------

sagol ustam super calisma bende denedim calisiyo supersin bende birkac kanal listesi koymak istiyorum

Atv mms://213.74.5.104/atv?sid=
Show Tv mms://opim-showtv2.wm.llnwd.net/opim_SHOWTV2?MSWMExt=.asf
kanal24 mms://77.79.67.4/24canli
Ntv mms://144.122.56.15/odtutv
Kanal1 mms://213.74.5.104/k1
Number One mms://89.149.209.139/TV-NumberOne
Samanyolu mms://usa.stv.com.tr/live
Trt 1 mms://212.175.166.3/tv1
Fashion tv mms://a420.l2147244871.c21472.e.lm.akamaistream.net/D/420/21472/v0001/reflector:44871?videoid=18532

arkadaşım paylaşımın için teşekkür ederim ama bu linklerin Bazıları ölü. Deneyip paylaşım yaparsak faydalı oluruz. eyvallah :oke:

musty35_029

Üye
klavyene saglık hacı , ellerin dert görmesin... gereklı olan bır konuda mukemmel bir anlatım en kısa zamanda deniycem inş..

İddiasız

Üye
Bayağı uğraşıp bunu paylaşmışsınız elinize sağlık fakat bu kadar uğraşıp resim dosyası açıp
örnek göstermişsiniz
keşke bir tv kanalının görüntüsünü ekleseymişsiniz
birde bu tv izleme esnasında herhangi bir wi-fi paylaşım bölgesinde bunu izlerken evdeki pc miz devamlı açıkmı kalmalı
açıklarmısınız lütfen

maleguard

maleguard

Üye
saol güzel paylaşımda bağlantı kesildi diyor ne yapmam lazım :/

santorsawyer

santorsawyer

Üye
    Konu Sahibi
Bayağı uğraşıp bunu paylaşmışsınız elinize sağlık fakat bu kadar uğraşıp resim dosyası açıp
örnek göstermişsiniz
keşke bir tv kanalının görüntüsünü ekleseymişsiniz
birde bu tv izleme esnasında herhangi bir wi-fi paylaşım bölgesinde bunu izlerken evdeki pc miz devamlı açıkmı kalmalı
açıklarmısınız lütfen

arkadasım bu resimde normalde video oynuyor ama kaydedici program video görüntüsünü kaydetmedi bunu basarırsam mutlaka eklerim. yoksa mutlaka o kadar emekten sonra görüntüyü koymamak gibi birsey herhalde yapmazdım

cevap 2. aynen yukarıda resimlerdede anlatıp dedigim gibi bu program surekli açık kalmalı. zaten program bilgisayar baslayınca otomatik olarak çalışır. ama bilgisayardaki program calısmazsa malesef çalışmaz ve baglantı sağlanamıyor.

saol güzel paylaşımda bağlantı kesildi diyor ne yapmam lazım :/

arkadaşım baglantı kesildi derken baglanıp görüntümu alamıyorsun bilmiyorum ama sorununa tahminen bir yaklaşımda bulunuyorum az bir zaman sonra kesin ti yaşıyorsan bu adsl hiçmetinin düşük olmasındandır. baglantı hızın çok yavassa bunun olması normal. eger adsl i tek sen kullanıyorsan ve flashget gibi programlarla birşey indirmiyorsan görüntüyü rahat bi şekilde alman gerekir.

klavyene saglık hacı , ellerin dert görmesin... gereklı olan bır konuda mukemmel bir anlatım en kısa zamanda deniycem inş..

eyvallah

maleguard

maleguard

Üye
l

linke tıklıyorum showtv nin real one player açılıo sonra sonra bu çıkıo dio evet diom tekrar denip bağlanmaya yine aynı şey görüntü falan gelmio başka kanallarıda denedim pcde açılıo ama tlfnda açılmıo ve pcde download falan yok adsl yi tek kullanıyorum internet hızım 1024/256 telefonum e51

santorsawyer

santorsawyer

Üye
    Konu Sahibi
Normalde Olması Gerekir Dostum neden oldugunu kestirmeye calışıyorum ama daha çıkaramadım. show tv için girdiğin mms adres yanlış olmasın diye yenide veriyorum. mms://89.149.209.105/TV-ShowTv çünkü gelende nette verilen show tv mms adreslerinin çoğu kapalı ve o mms lere baglanmaya çalışıldıgında bu sendeki sonucuda verebiliyor. ama gerçi siteye ekledigin bir kanal çalışmıyorsa eklenmiyor da ... vallahi bakınıyorum arkadasım bulursam cevabını yazarım. ayrıca e 51 deki wifi değil mi ? wifiv olup olmadıgı ile ilgili bir bilgim yok. gprs üzerinden deniyorsan bu sorunu yaşaman normal olabilir. bide arkadasım baska bir tanıdık yada cafe varsa oradan baglanmayı bir denermisin. egerki baglanırsa modemin yada firewall dan bir kısıtlama olabilirmi diye düşünüyorum. kullandıgın anti virüs programlarıda bunu engelleyebilir olmadı onlarıda bir kapat dene. şimdilik önerebileceğim çözümler bunlar.

maleguard

maleguard

Üye
e51 de wifi war:) sizin verdiğiniz adresi deniyorum köyde oturduğum için wifi çevremde yok tek bende war :) ve modemin firewallı kapalı bişi daha sorucam siz yurt dışında mı oturuyorsunuz 3G simgesini gördümde

santorsawyer

santorsawyer

Üye
    Konu Sahibi
evet yurt dışındayım. vallahi, arkadaşım aklıma gelenler bu kadar. olmadı varsa şayet aynı sitemi n95 yada herhangi baska bir wifili telefon ile bir dene deneyebilirsen. egerki olursa e51 le alakalı bi sorunumuz mu var ne demek geiyor içimden

bide arkadasım varsa e51 için realplayer in güncellemisini bir yükle. üst sürümü varsa bir yükselt bakalım belki düzelir.

maleguard

maleguard

Üye
çevremde benim gibi tlfn kullanan çok az :) o yüzden imkansız gibi e51 kullanan arkadaşlar warsa deneyip sonucu yazabilir mi acaba ?

santorsawyer

santorsawyer

Üye
    Konu Sahibi
inşallah deneyen biri çıkar

WaD3

Üye
çok teşekkürler...

kurtmaker

kurtmaker

Üye
Merhaba,
Arkadaş gerçekten emek vererek yazmış, tebrik ederim.

1 aydan beri kullanıyorum, Türk kanalları yanı sıra bir sürü ülkelere göre de kanallar var.
Yalnız, bunu kullanmanız için 1 adet PC veya Laptopun devamlı açık kalması gerek;

- 1 uyarı yapayım (interneti kotalı kullanan arkadaşlara),
* Açık olan PC yi evdeyse evdeki kotadan yer,
* Telefon ile kablosuz yine ev ağından bağlanırsan x 2 kere kotadan yer, buna göre karar verin.
Ben işyerindeki laptopu açık bırakıyorum, evden cep ile bağlandığımda hem tüm dosyalarıma ulaşabiliyorum, hemde tanımladığım TV, resim, video vs dosyalarına.
Saygılar.

santorsawyer

santorsawyer

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler arkadaşım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt