Cayma Bedelli Kontratlar. son katılım 31 Haziran 2011'a kadar uzatıldı !!!

Sponsorlu Bağlantılar

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
:) Bu Cayma Bedelli Kontratları kime ve neye göre veriyorlar acaba :) Benim faturalı hatta aylık 20 lira fatura geliyor :) Acaba beni de ararlar mı ki :)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Aramama gibi bir durum var mı? Sırf bu yüzden hattımı turkcelle taşıyacağım. Sonra boşuna taşımayalım.?

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Evet :) Var öyle bir durum Ahmet maalesef :) İstediklerini arıyorlar, istemediklerini aramıyorlar maalesef.

bungee

Üye
Kampanyanın 31 mart 2009'a kadar uzatıldığı kesinleşmiştir.

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Kampanyanın 31 mart 2009'a kadar uzatıldığı kesinleşmiştir.

BU güzel hatta çok güzel haber :) Şimdi bizi arayacaklar mı peki, ya aramazlarsa :)

bungee

Üye
BU güzel hatta çok güzel haber :) Şimdi bizi arayacaklar mı peki, ya aramazlarsa :)

Aramayacaklarsa, "3 hafta içinde aranacaksınız" şeklinde mesaj atmamaları gerekir. Aranacaksınız kelimesi katiyet belirttiğinden aramaları gerekir.

Vel hasıl kelam, hele bir aramasınlar beni, o zaman görüşeceğiz onlarla. (Bir tanesinden kaptım, diğerini de kaparım umarım)

Ekleme: Saat 16:00 itibariyle 1 hafta önce gelen hattıma 120 her yöne dakika tanımlaması yapılmıştır.

Dikkat!!!

Abonelerimiz, “Cayma Bedelli Kontratlar” kampanyası ile aynı anda başka bir kontratlı kampanyadan yararlanamaz. Abone dilerse, kullanmakta olduğu kontratlı kampanyasını iptal ettirerek, “Cayma Bedelli Kontratlar” kampanyasından yararlanabilir.

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Aramayacaklarsa, "3 hafta içinde aranacaksınız" şeklinde mesaj atmamaları gerekir. Aranacaksınız kelimesi katiyet belirttiğinden aramaları gerekir.

Vel hasıl kelam, hele bir aramasınlar beni, o zaman görüşeceğiz onlarla. (Bir tanesinden kaptım, diğerini de kaparım umarım)

Dikkat!!!

Abonelerimiz, “Cayma Bedelli Kontratlar” kampanyası ile aynı anda başka bir kontratlı kampanyadan yararlanamaz. Abone dilerse, kullanmakta olduğu kontratlı kampanyasını iptal ettirerek, “Cayma Bedelli Kontratlar” kampanyasından yararlanabilir.

Abi şimdi mesaj attım 3 hafta içinde aranacaksınız dedi de ben dün gece 2 gün bedavaya katıt oldum ama :( Keşke daha önceden söyleseydin bu Dikkati.
Demek ki bu cayma bedelliyi kullanamayacağım ben :(

bungee

Üye
Abi şimdi mesaj attım 3 hafta içinde aranacaksınız dedi de ben dün gece 2 gün bedavaya katıt oldum ama :( Keşke daha önceden söyleseydin bu Dikkati.
Demek ki bu cayma bedelliyi kullanamayacağım ben :(

Site bugün güncellendi:(, yazan birisinin 40 YTL cayma bedelini iptal etmişler. Ararlarsa sende oraya yazarsın.:oke:

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Aramaya kalsa sadece iş keşke :) Ararlar umarım 3 hafta içinde aranacaksınız diye mesaj geldi :)

basrimutaf

basrimutaf

Üye
sıfır faturalı hat aldım.
aldığım hattı ilk başta araştırdım. 2000 senesinden bu yana hiç kullanılmamış 32li ve 2 serisiyle başlayan bir numara. sadece cayma bedelliden 180 dk kapmak için aldım bu hattı. ve yaklaşık 10 gun süreyle her gun msj attım katılım için. gece 1 ve gunduz 1 de attım msjları. en sonunda aradılar. 180 dk turkcel şebeke içi aldım. bu dkları alana kadar telefonu hiç kullanmadım. 1 kere bile alo demedim. şimdide doya doya hem 180 turkcell içi hemde 2 gun bedavadan yararlanıyorum... dkları aşmadığım sürece 3 ayda 1 kere fatura gelecek oda sadece 12.5 ytl.. :)

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Abi sen hem kontratlı paketlerden hem de 2 gün bedavadan nasıl yararlanıyorsun :) Önce cayma bedelliden mi yararlandın :)

basrimutaf

basrimutaf

Üye
Abi sen hem kontratlı paketlerden hem de 2 gün bedavadan nasıl yararlanıyorsun :) Önce cayma bedelliden mi yararlandın :)

yeni hattımı aldıgımda sadece cayma bedelliden yararlanmak için aldım. aradılar 180 dk aldım.
şimdi bu 2 gun bedava kampanyasına sonradan katıldım. oda oldu.

ilk başta 2 gune katılsaydım eğer, sonradan cayma bdelliye katılamazdım. zaten web siteye bakarsan orada yazıyor olmayacağı

bungee

Üye
1 hafta önce kurye ile gönderilen hattımın 120 dakika her yöne tanımlaması 16:00 itibariyle gerçekleşti.:ehe

Ufak bir tiyo; başvuru yapan hatlara turkcell her saat (1 saatte 1 kez) mesaj gönderiyor. (galiba sistem hatası) Ama her gün yaptığım gibi bugün mesaj gönderdikten sonra sadece 1 mesaj geldi, her saat gelmedi.

Ayrıca eski faturalı hattımdan sitem etmek için mesaj atıp arandığımda da sadece 1 kez mesaj gelmişti.

Sonuç olarak, başvuru yaptığınızda saatte bir mesaj gelirse aranmıyoruz, 1 kez mesaj gelirse aranıyoruz. 1 kez mesaj gelen arkadaşlar telefonlarını yanlarında ve açık tutsunlar.:oke:

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Ufak rakamlar onlar:)

Açıklayamadığım ve geçmişte kalan çok anım var, anlatsam roman olur. (kontörler hakkında:coold:)

Senin bu konudu ihtisas yaptığını biliyorum abicim :) Sen kazanmazsan ben hiç kazanamam :) Kazan bize de kazandır :islik

:ehe

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Bungee'yle bağlan hayataaaaa... :ehe

bungee

Üye
Gündüz gündüz içtiniz mi ne oldu yahu:ehe

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Tam 17.17 itibariyle 24 saattir ayaktayım 1 dk uyumadım. :)

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Ahmetin kafası iyi bugünlerde Kontratlı Paketlere taktı kafayı buldu :ehe

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Diğer konuda extradaki ablayla yaşadığım muhabbet var ona bakarsan anlarsın. Deli etti beni resmen. Bir de başbakan geldi diye yolu kapatmışlar, herkes ağzını açmış yola bakıyor.

Polisle diyaloğum çok komikti. Ne var burda dedim, başbakan var içerde bankada deyince. Başbakanın ... lafımla polis koptu. Napayım ama uykusuzum bir de yolu kapatmışlar. :ehe