N85 Gece çekim sorunu.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
By@dmin

By@dmin

Üye
    Konu Sahibi
N85 Gece çekim sorunu.
Bu sorun ile ilgili belki kullanan ve paylaşmak isteyen, sorunun çözümü hakkında yardımcı olmak isteyen yada bu konuda bilgisi olanlar vardır diye düşünüyorum. Bu durumdan dolayıda canımda sıkıldı tabi. Acaba başka incelemelerde aynı sorunla karşılaşan varmı onuda merak ediyorum.

Sorunum şu Otomatik-Gece ve Gece Portre modu denememe rağmen karanlık yerde fotoğraf çektiğim zaman resimlerde karanlık çıkıyor. Videoda Flahsı açıp gece çekim yapabiliyorum onda sorun yok. Sanki Resimde flash önceden patlıyormuş gibi geliyor bana, yada ilerde bu sorun yeni yazlımla-Firmware ile çözülmezmi yoksa N85im arızalımı :vur

Resimler ise aşağıda;

Otomatik

Gece

Gece Portre

Boyutları büyük olduğu için bu şekilde ekledim.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
REsimler Server Uncidon veriyor.

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
nokia müşteri hattını aradınmı ? Orda yardımcı olcaklardır...

By@dmin

By@dmin

Üye
    Konu Sahibi
nokia müşteri hattını aradınmı ? Orda yardımcı olcaklardır...

Sorunla ilgili hem Nokia ya hemde satın aldığım yere mail attım. Henüz cevap gelmedi bakalım ne olacak.

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Sorunla ilgili hem Nokia ya hemde satın aldığım yere mail attım. Henüz cevap gelmedi bakalım ne olacak.
ben mail atınca hemen arayıp dönüyolar tabi mesai saatlerinde mesai saatinde bir daha mail at oky:oke:
Garantilimi kvk genpa gibi birde kaça aldın ya hoşuma gidiyo özellikleri transmitter oluşu süper zaten

By@dmin

By@dmin

Üye
    Konu Sahibi
ben mail atınca hemen arayıp dönüyolar tabi mesai saatlerinde mesai saatinde bir daha mail at oky:oke:
Garantilimi kvk genpa gibi birde kaça aldın ya hoşuma gidiyo özellikleri transmitter oluşu süper zaten

Hızlı aldan 1050 ye aldım, genelde banada dönüyorlardı belki araştırıyorlardır. Telefon gerçekten çok güzel hoş ve hızlı ama Navi tuşu kısmında çok az boşluk ve bu sorunum var. Tabi ilerde gelecek yeni firmware lerle daha güzel hale gelir.

By@dmin

By@dmin

Üye
    Konu Sahibi
Sorun flashtan kaynaklanıyor, karanlık çekimlerinde flashı patlatmıyor. Falshı açık Video çekimindeyse alttaki flash çalışmıyor. P.tesi yolluyorum zaten ama bana dedikleri Fatura tarihinden itibaren 20 gün içersinde yollamam gerekiyormuş aksi halde tamirat için servise yollayacaklarını ilettiler. Bende araştırdım tüketici kanunu ise farklı şeyler diyor, bu konuda mail attım bakalım ne cevap verecekler.

Ayıplı Mal
Madde 4- (Değişik: 6/3/2003-4822/4 md.) Ambalajında, etiketinde, tanıtma ve kullanma kılavuzunda ya da reklam ve ilânlarında yer alan veya satıcı tarafından bildirilen veya standardında veya teknik düzenlemesinde tespit edilen nitelik veya niteliği etkileyen niceliğine aykırı olan ya da tahsis veya kullanım amacı bakımından değerini veya tüketicinin ondan beklediği faydaları azaltan veya ortadan kaldıran maddi, hukuki veya ekonomik eksiklikler içeren mallar, ayıplı mal olarak kabul edilir.

Tüketici, malın teslimi tarihinden itibaren otuz gün içerisinde ayıbı satıcıya bildirmekle yükümlüdür. Tüketici bu durumda, bedel iadesini de içeren sözleşmeden dönme, malın ayıpsız misliyle değiştirilmesi veya ayıp oranında bedel indirimi ya da ücretsiz onarım isteme haklarına sahiptir. Satıcı, tüketicinin tercih ettiği bu talebi yerine getirmekle yükümlüdür. Tüketici bu seçimlik haklarından biri ile birlikte ayıplı malın neden olduğu ölüm ve/veya yaralanmaya yol açan ve/veya kullanımdaki diğer mallarda zarara neden olan hallerde imalatçı-üreticiden tazminat isteme hakkına da sahiptir.

manguser

Üye
yanlışın vardır bendede var on numara gece çekiyor gündüzde tabi ayarları bulana kadar cok uğraştım
al 26 haz 2009 güdüz gece (çiçek odada hiç ışık yok iken çeklimiştir.) küçültülmüştür orjinal için üzerine tıkla

buda gece

messi_10

Üye
Üstteki foto resmen berbat galibai çözünürlüğü normalden yüksek e çıkartmıssın oyuncak gibi hele deniz pc oyunlarındaki gibi:S gece çekimi fena değil

erdemmozer

erdemmozer

Üye
Arkadaşlar aynısıbenim de başıma gldi 6500 bundan iyi çekti bende soluğu doğru serviste aldım dedim bu arızalı gece çekmiyor. Adamlar telefona son sürüm yüklediler ve dediler ki bunun üzernde gelen bir çok yazılım demo .... O yüzden böyle yükledikten sonra normale döndü.. Yazılım güncelleme ile alakalı bi olaymış 9 aydır da kullanıyorum laf aramızda üstüne makina yok manyak çekiyor gece gündüz

serıer

Üye
arkadasım selamlar n85 gece resım cekerken aynı flaş sorunu bendedevar kvkya gonderdım hataya raslanmadı dıyorlar yardim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt