6300 kullananlar buraya

Sponsorlu Bağlantılar

tester141

tester141

Üye
    Konu Sahibi
6300 kullananlar buraya
Arkadaşlar 3 gün önce nokia 6300 telefon aldım sıfır ve nokia bandrollü, lakin ilk defada 10 saat şarj yapmama rağmen nerdeyse her akşam şarja takıyorum yani 1 gün dahi gitmiyor, günde en az yarım saat müzik dinlerim telefonda ve 30-40 dakika konusurum, bu bataryadamı bir anormallik var yoksa 6300 kullananların bataryası 1 günmü gidiyor?

Cevap yazarsanız sevinirim, ek olarak hareketli duvar kagıdı, ekran koruyucu bunların açık olması bataryayı etkılermı?

• Beğen
Tepkiler: yürümek_2147, Tuba.Erva, honna ve 3 diğerleri

Xenium

Üye
aynen oyle dostum bataryada bi sorun yok normali oyle bende aldığıma bin pişmanım çok dandik bi telefon

038_kayserili_

038_kayserili_

Üye
:oke::oke:arkadaslar msn ekleyin bende 6300 volt düsürme programı var onu kurunca 1 hafta gidiyo ister müzik dinle ister konus kesinlikle( 1 hafta) gidiyo [email protected]

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Çok oynarsan öle bir sorunu var,ama oynamassan 7 gün sürüyor.

anisti

anisti

Üye
evet çok kullanırsan 1 gün anca gidiyor bu telefonun en olumsuz tarafı yani

esado

Üye
BEN İKİ GÜN ÖNCE İZMİRDE BÜTÜK BİR MARKETTEN 6300 ALDIM BATARYASINDA KAZIMA YERİ ÇIKMADI VE ÜZERİNDE MADE CHİNA YAZIYO NASIL OLURDA ÇİN MALI ÇIKAR BATARYA HAYRET DOĞRUSU GERİ GÖTÜRMEDİM ŞARJI GAYET GÜZEL GİDİYO SİZCE ORJİNAL KUTUSUNDA BATARYANIN ÇİN MALI ÇIKMASI NORMALMİ üzerinde gen pa etiketi var ama :(DAHA ÖNCE 3230 ALMIŞTIM AYNI MARKETTEN AMA BATARYA NORMAL ÇIKMIŞTI kAzıma bölümü vardı

tester141

tester141

Üye
    Konu Sahibi
Walla bende şimdi bataryaya baktım üzerinde nokia bandrolü var ama made in çin yazıyor :allalla:

batstyleme

batstyleme

Üye
bende ablamda ve babamda 6300 var bizde öyle olmuyor ama bir ara bende 6230i vardı onda bataryayı emiyordu bazen benim e250 de öyle

mnuzun

Üye
kameramda çizgi çıktı yardımcı olurmusunuz

SsisS

SsisS

Üye
günde en az yarım saat müzik dinlerim telefonda ve 30-40 dakika konusurum, bu bataryadamı bir anormallik var yoksa 6300 kullananların bataryası 1 günmü gidiyor?

quote]

bataryan normal ....piyasada gold bataryalar var kardeşim bi onları dene istersen 1 hafta gidecegine dair garanti veriyolar batarya için
;)

warhabell

Üye
kardeş 6300 ların bazılarında bu sorun war ...

sana da benim gibi sorunlusu denk gelmiş :islik

made to move

Üye
kardeş nokia 6300 ların hepsi böyle şarjı hiç gitmiyor

oktayarslan

Üye
6300 msn nasıl yuklecess

jackalhacker

Üye
kardeş 6300 ların bazılarında bu sorun war ...

sana da benim gibi sorunlusu denk gelmiş :islik

6300 da sorun filan yok kardeş, nokianın en sorunsuz modeli 6300dır. alanlar hayretler içinde bu telefon ne zaman bozulacak yada hata vericek der. telefonun şarjının az gitmesinin sebebine gelince telefon renklendi düzen şarj bozuldu diyelim, lcd renkli özellikli telefonların hepsinin şarjı bu kadar gidiyo 6300 diye ayırmayın. ekstra uzun ömürlü bataryalar var 28 $'a satılıyo gidin alın 5 gün rahat gidiyo şarj

sakn_03

Üye
sıfır gelen bataryalar iyi olmuyo ama yeni bir batarya ile düzeliyor
bende ilk bu sorunla karşılaştımmm

PanTerİ

PanTerİ

Üye
hareketlı duvar kagıtları bataryayı bıtırıor dıye bılıorum ama pek emın deılım o yuzden kullanmıyorum

ibrahim59i

Üye
arkadaşlar firmalar ın tabikide işçi ucuz olduğu için çin dede üretim tesisleri var.Made in china yazmasının sebebi budur. Bu çin malı anlamına gelmez.

mami24

mami24

Üye
valla bendede china yazıyo ama orjinal bataria

osman_001

Üye
garantiye gonder bence:nono:

Takipçi Satın Al

Üst Alt