6300 kullananlar buraya

Sponsorlu Bağlantılar

The CoRRe

The CoRRe

Üye
kardeş o telefonların hepsi öyle bendede vardı ben aldığıma bin pişmanım

Nihal79

Üye
Arkadaşlar merak etmeyin bataryasında çin malı yazıyor olması kalitesiz anlamına gelmiyor.Nokianın pek çok ülkede fabrikası var eğer arkasında bandrolü varsa ve o bandrolde ışığa tuttuğunuzda alt kısmında el işareti görüyorsanız korkmayın.Batarya az gidiyor şikayetleri kullanmaya bağlıdır.İlk aldığınızda da şarj süreniz önemlidir.Yeni aldığınız nokia telefonunuzun kayıtlı olup olmadığını (212)337 17 17 nokia servisinde sorabilirsiniz.

TOTO58

Üye
arkadaşlar ben de 6300 kullanıyorum 2-3 ay içinde bataryası biraz düzeliyo yok eğer düzelmez diyosanız 1100 batarya alın kenarının az kesin telefona takın 6300 lardaki 800 lük bu yüzden çabuk gidiyo ben denedim oluyo

AMED123

Üye
imeil de sorun var boeulut le imeil atıyorum fakat uçuyor 15 daka sonra kapanıyor

xx6300lıoğlanxx

Üye
yha walla biğün qitmio yha bende bataryayı değistircektim ama bilmiom nolcak cevap yazın lütfen :D

baki27

Üye
s.a arkadaşlar bende 6230i var ama şarj emiyor
şimdden yardımcı olursanız sevinirim:mahcup:

darülmendep

darülmendep

Üye
Çok az şarj dayanıyor. Bi çözümü yok mu

underground4190

Üye
Yooo bende yeni aldım adam 12 saat şokla dedi (şarza tak) dedi.6 saat müzik dinliyorum oyun oynuyorum bana mısın demiyo hala yarıda

cansu0661

cansu0661

Üye
evet ya ben cepten internete giriyodum 1 saat anca hemen bitiyodu

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
eşim kullanıyor ve paso oyun oynamasına:) ragmen 2 gün rahat gidiyor..

Serhildan*

Üye
Arkadasım 6300 Larda Made in China Orjinal Bataryadr Bendede War kullanıyorum Çok Süper:oke:

yengecc

Üye
ne alaka birader dandik falan deil kaç senedir kullanıyorum taş gibi makine kullanmasını bildikten sonra sprun yok yani

joker_face

Üye
kameran çizgi çizgiyse senin telefonun çakma 6300

ismetov

ismetov

Üye
telefondaki enerji tasarrufu var onu etkinleştirin ve uyku moduda var onlarıda etkinleştirin uzun süre gider

padarino

Üye
yoo bnce çok gzl bi telefon şarzıda bn dednedim hiç kullnmayınca 2 hafta daynıo bnm ki dayandı ama bnm batrya da nokia bandrolü var çin de yazmıo ama ilk aldığımda bende çok oyuyınca 1 gün gidiodu

merd iven

merd iven

Üye
arkadaşım piyasada büsürü sahte ama orijinal gibi görünen batarya var belki orijinal değildir

hoscakal_isyan

hoscakal_isyan

Üye
beyler şu konuda bi bilginiz varmı 2 senedir 6300 kullanıyorum hiçbi sorun yokdu ve çokda memnundum. sorun tel normal bi şekilde açılıyo gvenlik kodunu girdikden sonra kitlenip kalıyo herşeyi denedim ama her seferdinde aynı oluyor lütfen bilgisi olan arkadaşlar bi yardımcı olursa...!

canlı33

Üye
wolt düşürme prosu çokmuş arkadaşlar 1 haftadır araıştırıyorum bulamadım ama telefonu güncelleyince bira z uzuyor ve kamera düzeliyor

naxo

Üye
arkadaşım eğer oynamazsan 1 hafta gider ama müzik dinlersen felan çok kısa sürer 1 gün gider bence git ve orjinal patarya al 10 tl bişey ben çok memnunum :D

cagdas_bakay

Üye
[ı][sıze=3]arkadasım sende bir şey var bende 30 dk müzik dinliyorum 40 dk kadar görüşme yapıyorum bana 3 gün gidiyo ( orjinal batarya )[/sıze][/ı]

Takipçi Satın Al

Üst Alt