Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

ilker80

Üye
Arkadaslar,Nokia N96 `lan calisacak bir navi bilen var mi acaba??Önceden Tesekürler....

Explorer555

Üye
Garmin Mobile XT V5.00.10 yeni versiyonda konumların ismini değiştirince programdan çıkıyor mu?

ilker80

Üye
arkadaslar avrupa haritasinin en son surumu hangisi acaba nereden indirebilirim tr dahil olan

deniz_177

deniz_177

Üye
nie türkıe degıl isveç

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
Garmin Mobile XT v5.00.10 İlk Sayfada Yayında!!

:oke:

serincen

Üye
içişnde sis dosyası yokki

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
var abi nasıl yok root'un içinde var

sweeperonur

sweeperonur

Üye
4.20.20 de hava tahminlerine ulaşamamıştım, 5.0.10 da ulaştım
görüntü olarakta çok güzel olmuş
paylaşım için çok teşekkürler

hsngr

hsngr

Üye
Arkadaşlar söylenenleri aynen yaptım ve programı çalıştırdım. Fakat bir türlü GPS i tanımıyor neden acaba! Çıkan cevap: Garmin GPS i tanımlayamyor. Teşekkürler

NAGYOS74

NAGYOS74

Üye
Arkadaşlar söylenenleri aynen yaptım ve programı çalıştırdım. Fakat bir türlü GPS i tanımıyor neden acaba! Çıkan cevap: Garmin GPS i tanımlayamyor. Teşekkürler

unl koklarını kontrol et sanırım unl lerde bi sorun var.

dobrakartal

Üye
Bana fransanın haritası lazım kullananvarsa lütfen benide bilgilendirirse sevinirim şimdiden teşekkürler...

kartal233

Üye
slm bir turlu uyduyu bulmadi aceba ne yapmam lazim bilen varmi

mukamukamuka

mukamukamuka

Üye
arkadaslar yaptım bomba bi program ...hiç bi sorun yok n95 8 gb..emeginize saglık..

dt_metin

Üye
emek için teşekkürler..acaba n81 de bu program çalışırmı??

ibrahimkaya

Üye
merhaba arkadaşlar bu programı 3 gündür uğraşıyorum ama hp ipaq 914c de çalıştıramadım , lütfen yardım edermisiniz.yada bu telefono uygun bir navigasyon varmı. teşekkürler:(

--------------- Ekleme ---------------

tlefona dahi kuramadım bu programı, bu ne biçim iştir arkadaşlar!!!!!

aliorhan

aliorhan

Üye
Valla arkadaşlar 2,veya 3 gündür uğraşıyorum.bendede gps,i tanımıyo özellikle şu sw.unl ve smapsupp.unl dosyalarını hazırlarken çok dikkat ettim. kayıt ederken tüm dosyalar olarak ve adlarını doğru bi şekilde yazdım ama nafile
.şuan telefonumda nokia dahil olmak üzere 3 adet gps programı var.garmini yükleyemeyen arkadaşlara bende McGuider gps programını öneriyorum.türkçe çok güzel bi proğram.marmaris izmir arası test ettim hiç şaşma yaşamadım.harika bi program.yüklemesi ve kurulumu çok kolay.garmini yüklemeyen arkadaşlar bence denesin çok memnun kalacaklardır.

farnear

Üye
arkadaşlar garmini ben yaklaşık 4 aydır kullanıyorum gayet memnunum.. türkiye için en ayrıntılı harita bu programda..ben avrupa ülkelerinden bir kaçının haritasını ararken Garmin_City_Navigator_Europe_NT_2008 map source (1.5 gb) diye garminin kendine ait harita yapma prosunu buldum ve artık istediğim ülkenin (avrupa) haritasını yükleyebiliyorum..şuan türkiye hariç 1.350 mb lık bir harita yüklü telefonum da (nokia n82) ve herhangi bir avrupa ülkesini bulunduğum yerden (erzincan) rotalandır dediğimde bellek yetersiz diyede bir uyarı almıyorum..avrupada herhangi bir yeri rotalandır dediğinizde dikkat edin arada haritası olmayan ülke olmasın ve basemap yüklü olsun...:oke:

--------------- Ekleme ---------------

evet malesef bu sorun düzelmemiş.
yanılıyorsun kardeş bende hiçbir sorun yok istediğim şekilde konum isimlerini değişiyorum ve sorun yok...

Üst Alt