Telefonum kulaklığı algılamıyor...

Sponsorlu Bağlantılar

assassin06

Üye
    Konu Sahibi
Telefonum kulaklığı algılamıyor...
Arkadaslar telefonum kulaklığı algılamıyor...Dün aksam saatlerinde kulaklıgı kullandım bi anormallik yoktu ama bu aksam denedigimde telefonumun kulaklıgımı algılamadıgını gordum kuzenimin telefonundan denedikkulaklıkta bir problem yok.Telefonumun garantisi daha 1- 1.5 sene filan var ama garanti kapsamına girermi ya da kolay halledilecek bir problem mi?Yardımlarınızı bekliyorum arkadaslar...:agla:agla:agla

--------------- Ekleme ---------------

Fikri olan yokmu arkadaslar?

sandman_

sandman_

Üye
benim telefonumda algılamıyo ama kulaklıgın ucunu 1 kaç kez cevirince algılıyo bi dene belki olur

jatvalca

jatvalca

Üye
6500 da bende yaşadım sorunu telefoncuya götürdüğümde kulaklığın ucunu tele taktıktan sonra hafifçe büktü sonradan sorun kalmamıştı ama sendeki başka bi sorun olabiir

hullak

Üye
benim telefonumda algılamıyo ama kulaklıgın ucunu 1 kaç kez cevirince algılıyo bi dene belki olur
Aynen bende öyle sokuyom çeviriyom bişiler ediyom ondan sonra okuyo keşke direk sokunca okusa

assassin06

Üye
    Konu Sahibi
Ne teşekkür etsem azdır cok tesekkur ederim.Ama anı hareket yapınca hoparlorden veriyor.sonra bi 3-4 tur daha atmak zorunda kalıyorum:D

Ama bi tamir istermi sizce ve ne kadar tutar acaba?

jatvalca

jatvalca

Üye
Ne teşekkür etsem azdır cok tesekkur ederim.Ama anı hareket yapınca hoparlorden veriyor.sonra bi 3-4 tur daha atmak zorunda kalıyorum:D

Ama bi tamir istermi sizce ve ne kadar tutar acaba?

yanlız kardeş kullandığın kulaklıkta önemli bu sorun yan sanayi kulaklılarda sıkça rastlanıyor

emrefb

emrefb

Üye
Kardeş bu sorun 6300 6500 gibi telefonlarda hastalık gibi hepsinde war.Sorunu geçici çözmenin yolu garantiye wermek ama bir süre sonra sorun tekrarlanackatır.

mat-rock_58

mat-rock_58

Üye
arkadaşım benim 6300ımda öyleydi garanti kapsamına giriyor... garantiden geldikten sonra öncekindende iyi oldu kulaklıktan tutup sallıyorum bile telefonu bişey olmuyor:D... telefonu garantiye gönder...:oke:

Üst Alt