Galatasaray'ın rakipleri belli oldu (....CANLI....) (maç günleri ve statları eklendi)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Galatasaray'ın rakipleri belli oldu (....CANLI....) (maç günleri ve statları eklendi)
...CANLI... SON GÜNCELLEME (13:26)

GURUP B
1.Penfica
(PORTEKIZ)
2.Olympiakos
(YUNANISTAN)
3.GALATASARAY (TÜRKIYE)
4.Hertha berli
n (ALMANYA)
5.Metalist Kha (UKRAYNA) (besiktasin eski rakibi)

maç takvimi

23 ekim 2008
GALATASARAY-Olympiakos

6 kasım 2008
Penfica-GALATASARAY

27 kasım 2008
GALATASARAY-Metalist Kha

3 aralık 2008
Hertha berli-GALATASARAY

SON HAFTA BOŞ (PAY)

Galatasarayın rakipleri saat 13:00 da çekilecek kurayla belli oldu
.

Maçların tarihlerini ve ev/dış maçları belli olduğunda yayınlanacak.

Yorumlarınızı bekliyorum.....

lovestar

lovestar

Üye
iyi bi grup olmuş gs için.sevindim.su metalisti bi darmadağın etsinler...bilgi için sağol.

ali_ona

Üye
bence zor ama imkansız değil. inşallah dünyaya TÜRK GÜCÜnü gösteririz.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Galatasaray dan öncelikle guruptan çıkmasını sonrada bizi eleyen metalisi bir aslan gibi parçalamasını istiyorum. bol şanslar aslan.

Romantik Prens

Romantik Prens

Üye
teşekkürler haydi hayırlısı olsun gs için bakalım

Dwyane_Wade

Üye
zor bir grup bence...:)

canturgay

canturgay

Üye
3. torbadan katılmanın dezavantajı..:( çok zor bii grup. bi de bunlar 5 takımlıydı ne oldu yaww..:allalla: hiç kolay değil galatasaray ın işi.

galatasaray ı saymayı unutmuşum..:ehe hatamı düzeltiyim dedimm..:D

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Öncelikle şunu söyleyeyim tam istediğim gibi çıktı.

Ilk maç "Olympiakos" takımı ile bu takım güçlü bir ekip ancak kendi evimizde rahatlıkla geçeriz.Diye düşünüyorum.

Ikinci maçımız "Penfica" takımı ile bu takımı tanımıyorum pek kuvvetli olacağını zannetmiyorum büyük bir ihtimal 3 puanı alırız diye düşünüyorum.

Üçüncü maç ."Metalist Kha" takımı ile deplasmanda mükemmel bir defans yapan bir takım kendi evinde çok iyi oynayan bir takım bunu ancak kendi evimizde yenebilirdik zaten. Biraz zor olacak ama taraftarımızın sayesinde bu maçıda alacağımıza inanıyorum.

Son maçımız ise "Hertha berlin" ile . Bileğiniz gibi Türklerin kalabalık olduğu bir yer gurbetçilerimizin desteği ile bu karsilasmayida rahatlıkla ve yabancılık cekmeyerek 3 puanı alacaktır.

GALATASARAYIN BU MAÇLARDAN 12 PUAN ALMAMASI IÇIN HIÇ BIR ENGEL YOK. EN Götü ihtimal 10 puanla tamamlamasını bekliyorum. Bir BEŞIKTAŞLI olarak iyi şanslar diliyorum.

"FUTBOL KARDEŞLIKTIR"

GustavoColman

GustavoColman

Üye
defansını birazcık toparlarsa olmaz diye birşey yok.
ama iddaa da olympiakos a 8 bile verse ona oynarım...

arslansem

arslansem

Üye
4 puanla 3.olarak çıkabileceğimizi düşünüyorum :) şaka bi yana bu sene uefa kupasında dikkat ettiyseniz takımlar bayağı bi zorlu çekebileceğimiz en iyi kurayı çektik.Futnolcularımızın kalitesinde teknik direktörümüz olsaydı rahatlıkla çeyrek final derdim en az.Fakat hocadan ötürü umutsuzum...Başarılar cimbomum:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...