[Yeni ve En Basit ] System Hack,Sertifika Sorununa Son - HelloCarbide

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
turkordu

turkordu

Üye
Zor oldu ama basardım arkadaslar calısmayan arkadaslar icin soyluyorum tele ve hafıza kartına format atın daha sonra telinizin installserverini c:sys/bin icine atın ac kapa yaphn calısır

Esendağlı

Esendağlı

Üye
n78 imi yeni aldım 7610 gibi her istediğimi yüklerim zannettim ama ne gezer sağol senin sayende bunada yükleme yapabiliyorum.beynine ve ellerine sağlık.

adomir

Üye
:@:vur ya kardes deliolcam bi yardm et c de sys die bişi yk gizliligi degistiriorm gene yk acil bkliorm..

mustyss

Üye
slm dostum cep mudavımlerıne yardımcı oldugun ıcın bastan bı tsk ler:D
nokıa 5320 xm sahıbıyım yakalsık 3 gundur.hellocarbıde ve dıger tum hack yollarını denedım fakat bı sonuca ulasamadım.trk nın os9.3 fp2 versıyonunu bulup usb baglantı ısını hallettım.daha sonra xplorer yukledım.hellocarbıde ı tlf na atıp calıstırdım fakat c:sys dosyasının ıcerısındekı bın dosyasına ulasamıorum.galiba os 9.1 ve 9.2 için kullanılan hack yontemlerı suan os9.3 ıcın ıse yaramıyor.telefonu aldıgımdan berı ngage ve programlar ıcın sertıfıka problemı yasıorum,3 gundurde pc basındayım artık atıp kurtulmak gelıo ıcımden:D

danısmak ıstedıgım konu su arkadaslar;os9.3 fp2 5320XM hacklemeyı basarabılen varmı acaba?varsa yardımcı olabılırse su mubarek ramazanda cok sevap kazanacak:D:D:D
saygılar...

linüx

Üye
:oke:son nokta arkadaslar gecmiş sertifika hatsına cözum bende il önce yukarıda anlatılanlar gibi yaptım
hiç sorun yasamadan programları kurdum sonra karta format atmak istedim atım ayrıca telede format attım
bitürlü yükleyemedim bu arada tel 4 gunluk sonra saat tarıh ayarlarından 01.10.1999 yaptım saate dokunmadım sonra ayarlar uygulama yönetıcısınden seceneklerı tıklayıp oradan
yazılım yukleme tumu cevirim içi sert. kontrolu kapalı yaptım standart web adresı kısmına dokunmadım server exe hafıza kartına atıp hello carpide programına b itık kurulumu yaptım sonrada x-ploreri kurdum sorun çözülmüştür :sn: sayet sertifika sorunu yasarsanız tarih ayrını yıl olarak degiştirin:)

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca programları kurup x-plorer hata verırse tarihi 2008 olarak değiştirin çalışır

semirar

Üye
n96 denedim sys gözukuyor ama bin kloseri gözukmuyor varmi bir çözüm arkaaşlar?

kocibo

Üye
N82 son versiyon firmware yükledim daha çnce yaptığım bu hack artık olmuyor umarım en kısa zamanda bu yeni firmware içinde hack olayı çıkar

korfare

korfare

Üye
usta bn şimdi sana ne diyimm:D:D Allah razı olsunnn.. walla buna uğraşıodum bi ton yol denedim olmadıydı çok saol...

elli_4

Üye
ya kardes ellerine saglık cok güzel calışma yapmıssın bende N95 var. installserver.exe dosysın birtürlü tele atamıyorum o yüzünde işlem yarım kalıyor yardım ederseniz sevirim.

askim822

askim822

Üye
teşekkürler.

blueboy13

Üye
bu nasıl iş anlamıyorum yok sertifika yok güvenlik yok desteklenmiyor telefonu alıp parça parça edecem yahuu:agla

serdallamuhabbe

Üye
kardeş hepiniz 10 numarasınız valla ben sertifika derdinden tlfnu satmayı düşünüyordum ama sayenizde bitti bu sorun belki farkında degilsiniz ama beleşcilerin önünüde açmış oluyorsunuz allah beyninize ellerinize aeval vermesin

serkoon

Üye
kardeş, x-plore yüklerken sertifika sorunu çıkıo zaten, zaman değiştirerek te olmuo. daha önceden n73 te denedim oldu ama e65 te olmuo... x-plore'u nasıl yükleyeceğim???

bekir_50

Üye
slm arkadaslar ben yaptim yukledim oldu yalniz yuklerken arkasin anlattiklarinin hepsini birden yapin yoksa bozuk hatasi veriyor yani .helocarbide, x-ploreyi, modo yu kur tele burada ilk once sys ve installserver exe yi kartin on yuzune atin sonra helocarbide, x-ploreyi, modo yu kur tele x-plore yi calistir ayarlar 0 ra basarak ayarlarinda 4 secenegi isaretle xplorenin acik kaldindan sonra arkaplanda xplore menuden helocarbide yi ac menu1 yes de xplore geri don kartinizdaki sys dosyasini xplore kisayol tusu (2)basarak sys uzerine tumunu yazdir diyoruz sonrada installserver exe yide xplore kisaya yol 2 ye basarak (sys), (bin) dosyasinin icine atiyoruz islem bukadar tele kapatip aciyoruz acildiktan sonrada ilk (Nokia_Maps_2.0_2602_3.1_u) kuruyoruz en sonda (Nokia.Maps.v2.0.2602.S60v3.SymbianOS9.1.Unsigned-illusion) kuruyoruz ben boyle denedim oldu herkese kolay gelsin

Victor_Crane

Üye
Son bir Mesaj Da ben atayım artık telefona hiç bişey kuramıyorum benim yaptığım bir hatadan kaynaklandı sanırım sertifika olayına çözüm getirmek için yazılanrı yerine getirdim uzaktan kumada programı irremote kurmak istedim her seferinde dosya bozuk hatası verdi başka bişey kurayım dedim aynı sorun ne yapabiliriz diye düşünürken ferret yaptığım her şeyi yeni yine yeniden bir tersine çevireyim dedim ve sysy klasörünü aktif hale getirip installserver.exe dosyasını sildim helocarbide kaldırım zaten kurulu olan secman dan işlerimi halletim :) ( secman ve helloCarbide çakıştı sanırım) şimdi kurulum yapabiliyorum
Eyer sizde DOSYA BOZUK ! hatası alıyorsanız İşlemleri Tersine Çevirin ÇAlıştıramayan Arkadaşlar İçin De MEsaj Atmadan Önce Konuyu İyi İncelemelerini Tavsiye Ediyorum Bir virgül bile Kaçırmadan Uygulayın Eyer yaptığınız İşlem Sonucunda Bir yere ulaşamadıysanız İşlemi Geriden Tekrarlayıp Kurduğunuz Her şeyi kaldırın ( sonuçta eyer birileri cevap yazmışsa çalışıyordur )
mektubuma burada son veririken geçmiş bayramınızı kutlar
Büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öperim
Saygılar

serkoon

Üye
arkadaşlar, önce de yazdım ama, şuan yaptığımız şey, program yüklemek için sertifika sorununu halletmeye çalışmak. ama sertifika sorununu halletmeden X-plore nasıl kurcaz ben onu soruorum. Daha önce n73 te zaman ayarlarıyla oynayarak yaptım ama e65 te deniyorum ve olmuo... Yani zaten program yükleyemioruz sertifika sorunundan dolayı, x-plore ve hellocarbide programlarını nasıl yükleyecez??? yani zaten x-plore yüklerken sertifika sorunu diyo, ne yapmam gerektiğini bilen varmı?

KRALFURKAN

KRALFURKAN

Üye
sağol çok güzell

leprek0n

Üye
n81 i güncellemiştim 11.0.0.45 versionunda şu an ve bu işlem çalışmıyor maalesef :( yeni bir yöntem çıkmasını beklicem ya da versiona geri döndürmeliyim.

halloweengage

Üye
Eywallah Ferret kardeş,bendeki cihaz e61i'ydi,sys klasörünün içinde bin klasörü yoktu normalde fakat kendim ekledim,cayır cayır yükleniyor şimdi.Eline emeğine sağlık kardeşim..

firat_aydin

Üye
kardeş bende modo.sis dosyasını yüklerken dosya bozuk dio ondan öncekileri eksiksiz yaptım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt