[Yeni ve En Basit ] System Hack,Sertifika Sorununa Son - HelloCarbide

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bykutluay

Üye
süpersin arkadaşın e65 de yaptım oldu lanscape yi sertifikasız yükledim çookkk teşekkürler

serkantit

serkantit

Üye
inşaallah n73 de olur!!!!!!!!!!!!

mercanGS

Üye
allah razi olsun onunda kurtuldum su sertifika problmi isinden sagol sagol sagol

sametugba

sametugba

Üye
arkadaşlarım bakın ben bu konu açılmadan öncede bu işlemleri biliyordum ve burada olmadığım için böle bir konu açamadım.anlıyacağınız bu işlem çalışıyor boşu boşuna olmuyor diye ağzınızı yormayın ÇA_LI_ŞI_YOR...bilginize

--------------- Ekleme ---------------

Yahu kardeşlerim el insaf ya emeğe saygızılık ya gerçekten...Yok telefonum donuyor yok telefonum çalışmıyor diyenler olmuş vallahi yazık..Bende de n95 var bende bu işlemleri yaptım peki benim telefon niye hiç donmadı???? kaç aydır kullanıyorum hemde...bilinçsiz olmayalım bişeyi yapamıyorsak emeği geçen insanlara saygısızlık yapmayalım.Adam buraya bişey koyuyorsa denemişki çalışıyor ve paylaşmak istiyor.Lütfen herkeden emeğe saygı istiyorum.Bu arada konuyu açan arkadaşıda tanımıyorum ben sadece haklıyı savunuyorum.

omen632

omen632

Üye
tşk emeğine sağlık bende n95 aynı şekilde yaptım program yüklemek istedim dosya bozuk dedi bende foprmat attım düzeldi programları tekrar yüklüyorum...............

acinar66

acinar66

Üye
sevinmek için erkenmiş : (
bugun gittim kvk dan teslim aldım cihazı koskoca TEKNİK SERVİS kvk nın yaptığı sadece nokia updater ile versiyon güncellemekmiş başka bi halt değil.aynısını evde kendimde yapardım nokia updater ile zor bişi deil 10 dakkamı alır.bide utanmadan janjanlı şekilde yazmıslar arıza formuna''telefon yazılımı son versiyonu ile güncellendi,hafıza kartı biçimlendirildi,kalite kontrolü yapıldı'' diye.
hadi forumda 15 yaşında cocugun yapabileceği update'i yaptın bari bi baksaydın olmuşmu diye.telefon acılır acılmaz max.15 saniye içinde ya kilitleniyor ya restart atıyor.Kalite kontroldeki arkadaslar zahmet edip bir 15 saniye bekleyememişler.Şaka gibi ya onarıldı diye aldıgım telefonu orada actım acar acmaz aynı arızayı verdi.
Baya bi çemkirdim en sonunda bi teknisyen cağırdılar ona anlattım durumu aldı kendi baktı ondada aynı hatayı yaptı bir saniye lab.a götüreyim dedi 2 dakka sonra geldi telefonunuzu yuksek seviye arıza adı altında istanbula gönderelim orda kesin yapılır dedi flash romu yeniden yüklenecek bilmemne dedi.Sanırım koskoca antalya kvk da flash kablosu yok kvk nın dandin telefon tamircilerinde bile box var.Her neyse telefon istanbula gitti şimdi bekle babam bekleki 30 iş günü geçsin offff keşke yapmasaydım bir daha uzak dursun bu yontem.
Yapacak arkadaslar cok dikkatli olsun.benim tek hatam os9.1 install serverini yuklemek oldu.sonra kesinlikle geri alınmıyor server'ı sildim,os9.2 ile deiştirdim,format attım,versiyonu bile güncelelledim nafile,direk telefonun flashı zarar görüyor ve telefonunuz garantili değilse elinizde kalır cihaz.benden söylemesi
saol ferret kardeş sen bu tel. işnden çok iyi anlıyosun. ama yukarıdaki arkadaş e65'ine ne olduğunu yazmış bnmki de e65 acaba nerde hata var benim başıma da gelmesin.ve de linktekiler zaten os9.1 için deil mi

quixoticbhttn

Üye
Teşekkürler ferret
E51 kullanıcısıyım ve güncelleme sonrası secman'i kullanamadığımdan anlattıklarını yaptım.
İşe yaradı ama bu sefer uygulamaları silemiyorum. Hata veriyor yardımcı olursan sevinirim...

-----------------------------------------------------
bütün herşeyin tam tersini yaparak yani "installserver.exe" yi silerek bu sorundan kurtuldum.
başıma gelen normal bişey mi???

thefirst

Üye
çok tesekkürler e65 kullanıyorum sertifika hatalarından bıkmıştım...

oguzreis

oguzreis

Üye
gardaş Allah razı olsun senden yav.sonunda şu sorunu çözdün ya helal sana :yuru:)

olivetti

olivetti

Üye
ferret'e sonsuz teşekkürler.arkadaşlar anlattıklarını dikkatli okursanız problem kalmayacaktır.sakın modo'yu hafıza kartına kurmayın olmaz.

erh_tun

Üye
Öncelikle anlatım için teşekkür ederim. Nokia E51'e sorunsuz bir şekilde uyguladım. Şu anda sertifia sorunu kalmadı. Uygulama sırasında yüklenen Xplore v1.22, HelloCarbide uygulamaları ve installserver.exe dosyalarını telefondan silersek herhangi bir sorunla karşılaşırmıyız.

cesurkalem

Üye
arkadaslar benim nokia 6120 telefonum var ve rootsign programiyla sertifikalandiriyorum ve baska hicbir sey yapmadan kurabiliyorum. basarili oldugunu soyleyebilirim. bilginize...

blackface

blackface

Üye
N78 im var SecMan telefonu görmedi bundada program 1 soru soruyo yes diyince kapanıyo sonra Xplorer i açıyorum sys gözükmüo nası yapacam anlamadım

---------------------Ekleme-------------------
Yaptım Server.exe yi attım fakat tüm .sis lere dosya bozuk uyarısı verdi Başka bi başlıkta server exe lerin tel modellerine göre olanları var fakat :
OS9.3 Cihazlar (FP2):

teres

Üye
konuyu açan arkadaş paylaşımınn için saolasın bendede e60 var biraz dikkat etmek lazım
bende şuan sorunsuz yapabiliyorum yanlız ilk mesaj editlenirse çok daha iyi olucak gibime geliyor. os9.1 ve 9.2 muhabbetini ayrıntılı biçimde anlatılırsa ve 9.2 nin installerservis dosya linki eklenirse arkadaşlarda telefonlarında problem yaşamazlar özellikle n95 kullanan arkadaşlar 1. mesjda indirdiğiniz dosya size yaramaz !!!!!!!!!!!!!!!dikkat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

eyypshmc

eyypshmc

Üye
yaptım ama yapana kadar nelerçektim ayv...5-6kere restart çektimk ianladım hellocarbideyi 3-4 kerekurdum...ama sonunda başardım...bunu bulanlardan ve bile ileenlerden allah razı olsun...

tesadüf05

tesadüf05

Üye
arkadaşım bu işlem e51 de olmuyor c:/sys/bin in içine instalter atıktan sonra yüklemeye çalıştığım programlara dosya bozuk dior neden

blackface

blackface

Üye
Sonunda oldu FP2 cihazlar için Installserver.exe yi ekliyorum Nokia N78 de denenmiştir.İnstall server alıntıdır.

nick_im

Üye
teşkkürler kardeş:)

yasar842

Üye
sa kardes ben bu programı kurdum sildim ve sys klasorune ulasamıyorum bi cvp yassan

olivetti

olivetti

Üye
ferret büyüksün.sayende sertifika sorunumdan kurtuldum.(telefonu usb bağlamaktan bıkmıştım).arkadaşlar modoyu hafıza kartına kurarsanız hack işi yatar.birde sys.zip ten çıkanları doğru yere attığınıza emin olun.x-plore den gizli dosya ve klasörleri gösteri açmayı unutmayın.n73 oluyor pes etmeyin.hiç olmuyorsa verileri yedekleyip soft format atın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt