kardeş benim 5320 varda ya bu hellocarbide yi yapıyorum sonra bişey olmuyor yani kapanıyor prog. ama diğer proglar açılıyor yani etkisi olmuyor ve sys açılmıyor?????
acil yardım edermisin?
çare bulan yokmu yaw....
Kardeş çok sağol. Ama benim telefonum Samsung i450 daha bugün geldi kargoyla. Bu telefon Pre-FP1, FP1, FP2 ye mi giriyor hangisi oluyor. Bir de ben denedim birini FP1 and FP2 yi. Hellocarbide ye gelesiye kadar her şeyi yaptım oldu. Fakat şu Hellocarbide yi açınca Menu1 diyorum hiç bir soru çıkmıyor. Allah rızası için bana yardım et. Kafayı yicem şimdi. Bir şey değil telefonu kırasım geliyor. Neden Menu1 diyince hiç bir şey çıkmıyor. Başka yerlerde de denedim bu Hellocarbide yi yine olmadı. Lütfen yardım et. Acil cevap verirsen sevinirim.
teşekkür ederm kardes cok iyi oldu bu valla hersey kusursuz calısıor emegine saglık
--------------- Ekleme ---------------
baska pro lara girmeyi dene girmezse calısıyo demektr gerek yk mesajın cıkmasına bndede ilk denememde cıkmamıstı . . .
Lütfen yardım edin. HelloCarbide çalışmıyor.
C:\Sys\Bin in içine başka bir yolla giremezmiyiz.Kardeş çok sağol. Ama benim telefonum Samsung i450 daha bugün geldi kargoyla. Bu telefon Pre-FP1, FP1, FP2 ye mi giriyor hangisi oluyor. Bir de ben denedim birini FP1 and FP2 yi. Hellocarbide ye gelesiye kadar her şeyi yaptım oldu. Fakat şu Hellocarbide yi açınca Menu1 diyorum hiç bir soru çıkmıyor. Allah rızası için bana yardım et. Kafayı yicem şimdi. Bir şey değil telefonu kırasım geliyor. Neden Menu1 diyince hiç bir şey çıkmıyor. Başka yerlerde de denedim bu Hellocarbide yi yine olmadı. Lütfen yardım et. Acil cevap verirsen sevinirim.