[Yeni ve En Basit ] System Hack,Sertifika Sorununa Son - HelloCarbide

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
caralbo

caralbo

Üye
sağol hocam hackledim sorun yok e51

onur--45

onur--45

Üye
saol kardeşim sertifaka büyük dertti

repoorter

Üye
Arkadaşlar, her iki uygulamayıda n78 telefonuma kurdum yaptım fakat cihaz yeniden başlamadı. Şimdi telefondaki bazı uygulamaları kaldıramıyorum. Hellocardibe eklentisini kaldırmak istiyorum başarısız uyarısı veriyor. Ne yapmalıyım. Secman uygulamasını denesem faydası olur mu. Sertifika sorunu da devam ediyor. Ultimate voice recorder'i yüklemedi unsign olduğu için:( Ferret kardeş yardımcı olursan sevinirim. Telefonu bozmadık inşallah:)

james54

james54

Üye
arkadsm cok tesekkuler uzun zamandır bu sıtedeyım hatta kendımı bu sıtenın bı parcası bıle gormeye basladım amaa bolesıne ıse yrr bı paylasım olmamıstı sımdıye kdr gercekten tesekkurlerr

hilald

Üye
arkadasım elinize sglık harika bi program... teşekkürler...öyle işime yaradıki anlatamam.

Parola61

Parola61

Üye
Arkadasim Ellerine Saglik, guzel calisma... Yazdiklarini aynen uyguladim yanliz app_trk denen programi bir turlu yuklemiyo.. Yuklenemedi diye hata verip kaliyo..
Umarim bir cevabin vardir.

Saygilar,

birisi2

Üye
n73 te süper çalışıyor program teşekkür ederim

harikayım

Üye
abi tek kelime:harikaaaaaaaaaaaa...:D süper olmuş sağol...ama birinci yöntem tabiki..ikinci yöntem olmadı telde....hata veriyo açılmıyo modo...:(

vg_engin

vg_engin

Üye
teşekkürler...n78 de hackledim

undersis_65

undersis_65

Üye
cok teşşekkürrrrrrrrrrrrrrrrrrr
beni derten kurtrdın

eros1905

Üye
S.A EMEĞİNE SAĞLIK AMA bende sys diye bir klosör yok telefonda c: de ???:((((

semih tosun

Üye
n73 te olmuyo krdsm
denedim ama olmadı

--------------- Ekleme ---------------

ilk denememde olmadı ama sonunda basardım cok saol krdsm bunu yapamayanlara yuhhhh!!! çok kolay çünkü bunu yapamamak için g.zekalı olmak lazom benim tel. n73

data4use

Üye
süpersin ellerine sağlık

baho66

Üye
hoca samsung i450 de hellocarbide yi yüklüyorum fakat açınca hiç soru sormuyor(18 soru)nedendir???

ThE_kOnT

ThE_kOnT

Üye
[Yeni ve En Basit ] System Hack,Sertifika Sorununa Son - HelloCarbide

Nokia şirketi System Hack(sistem klasörlerine erişim)sorununa çözüm buldu..yeni çıkan firmware uygulamalarını telefona yükleyince artık..eski yöntemler işe yaramıyor.Fakat bu yöntem Nokianın yeni çözümünede dur diyor.Kısaca bu basit system Hack yöntemini anlatıyorum.Bu basit işlemi yaptıktan sonra artık ''sertifika suresi geçmiş,sertifika hatası,uygulama sağlayıcı tarafından kısıtlanıyor''gibi göz bozan mesajlar almayacaksınız

- Öncelikle Bu işlemi yapmak için Xplore v1.22(sertifikalı) dosya yöneticisine sahip olmanız gerekiyor.Eklentiden HelloCarbide_Maxicep.com ve installserver_FerreT eklentisini indirin,rardan çıkarın HelloCarbide telefona kurun.installserver.exe dosyasını ise Hafıza kartının ana dizinine atın.

- Xplore v1.22(sertifikalı)Dosya yöneticisini çalıştırın c:sys veya e: private klasörünü açmaya çalışın,açılmayacaktır.çünkü izniniz yoktur.işte biz bunu hackleyecez.. Xplore v1.22(sertifikalı) Programını kapatmayın arka plana(menü tusuna basarak arka plana alabilirsiniz) alın daha sonra lazım olacak

Xplore programında araçlar > ayarlar > gizli dosyaları göster > evet
ayarını uygulamadan, c:\sys dosyası gizlidir, göremezsiniz...

- HelloCarbide uygulamasını çalıştırın sırasıyla,Option>Menu 1'i seçin

- Size Toplam 18 soru soracak hepsine yes deyin (bana 1 tek soru sordu :allalla: ) Alttaki resim gibi bi mesaj gelecek ve program otomatik olarak kapanacak.

- Bu işlem bittikten sonra hiç bir uygulamayı çalıştıramayacaksınız.Bu sebeple
Xplore v1.22(sertifikalı) programını kapatmayın arka planda bıraktık.Menü tuşuna uzunca basın Xplore dosya yöneticisini seçin. şimdi c:sys dosyasına erişim sağlamış olduk ve artık telefonumuz hacklendi..Şimdi installserver.exe dosyasını hafıza kartımıza atmıştık.installserver.exe dosyasını 2 tuşu ile kesin (xplore kısayol tuşudur) c:sys/bin/ klasörüne atın.aşağıdaki resimdeki gibi

- Ardından Xploreden Menü> araçlar > Cihazı yeniden başlat seçeneğine basın.

Ve artık cihazınız tam anlamıyla Hacklendi..artık Unsigned uygulamaları rahatlıkla yükleyecebileceksiniz..''sertifika suresi geçmiş,sertifika hatası,uygulama sağlayıcı tarafından kısıtlanıyor'' mesajlarına son :)

Fakat programın eksisi sadece bi kereye mahsus system klasörlerine erişiyorsunuz.eğer system klasörlerine erişmek istiyorsanız her defasında yukardaki işlemi her defasında tekrarlamalısınız ama mobil hack dahileri bunada çözüm bulmuşlar..

- Aşağıdaki işlem sadece sistem klasörlerine erişimi sağlar.unsigned programları yüklemek için yukarıdaki işlemi bir kereye mahsus yapmanız yeterlidir..

- ilk önce aşağıdan Modo_Maxicep.com_FerreT programını indirin ve rardan çıkarın ve hepsini telefonun hafıza kartına atın(rarın içinde modo.sis ve sys.zip vardır).. modo.sis programını yükleyin..xploreyi tekrar arka planda bırakın.yukarıdaki işlemleri tekrar yapın.sistem klasörlerine erişimi tekrar açın.Xplorer üzerinden sys.zip klasörünü zipten çıkartın içindekileri oldugu gibi c:sys klasörüne atın alttaki gibi bi uyarı gelecek tümünü üzerine yaz deyip değiştirin.ve cihaza Xplore üzerinden tekrar restart atın..

- Modo.sis telefona kurmuştuk Leftup die bi klasör oluşmuştur.girin ve modo programını çalıştırın ve artık sistem klasörlerine erişim kalıcı hale geldi

- Modo programını çalıştırıyoruz.aşağıda bir kaç örnek resim var

- artık bu işlemlerden birini gerçekleştirin .''sertifika suresi geçmiş,sertifika hatası,uygulama sağlayıcı tarafından kısıtlanıyor'' gibi hata mesajları atmayın.Bunun için cer dosyasına sahip olmanız gerekmez..işlem oldukca basit..Kolay gelsin

ARKADAŞIM BU KONUYU VE YÖNTEMİ BEN VERMİŞTİM YAKLAŞIK BİR AY ÖNCE
KONU AÇACAKTIM AMA KONU ACMAYA YETKİM YOKMUŞŞ... SİTE ÖYLE DİYOR NASIL Bİ İŞSE ANLAMADIM ???
KONU AÇAMADIĞIM İÇİN BENDE BURALARA YAZDIM İSTERSEN BAK

ThE_kOnT

1 http://www.maxicep.com/s60-3rd-blue...andirmadan-fll-olarak-kullanin-15-115949.html

2 http://www.maxicep.com/s60-3rd-blue...psiloc-irremote-v1-00-s60v3-fll-11-62935.html

YANİ BENİM PAYLAŞIMIM BU!! :deal: :deal: :deal: :deal: :deal: :deal: :deal: :deal:

ortioktay

ortioktay

Üye
arkadaşım herşeyi yaptım ama modo programı güvenlik nedeniyle açılmıyor neden acaba

ffatihh23

ffatihh23

Üye
ama şimdi olmuyor daha once yaptım ama sımdı neden olmadıgını anlayamaıyorum

burakyalkin

Üye
Helal olsun arkadaşım.. En az 10 forum gezdim. 4-5 gecedir uğraşıyodum. Advanced Device Locks yüklemek içindi hepsi :) Yükleniyordu fakat - yüklenmiodu. Sayenizde sertifika uyarısından kurtuldum. Teşekkür ederim :)

Bu arada N73de olmuyo diyen arkadaşlarıma diyeceğim var..
Benim telefon N73 =)

turkordu

turkordu

Üye
Bende denedim olmuyo 5700da dosya bozuk hatası veriyor

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar bi yardım edebilecek yok mu ya?installserver.exeyi indirdim 9.2yi c/sys/bin icine attım.Dosya bozuk hatası werdi.Şimdi telefonum 5700 hangi installserveri kullanıcam?bi kere yanlış installı attım sımdı 9.2 ile değiştirincede aynı hatayı veriyo?ne yapmam lazım yardım lütfen???

semirar

Üye
samsung işletim sistemli tellere malesef olmuyorr varmı yapabilen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt