sanırım bu telefonları almak için erken davrandık ufak tefek sorunlar var ama bu sorunlar giderilemeyecek sorunlar değil.Telefonumun teknik servisi ile görüştüm telefona çeşitli programlar yüklemeye çalıştıklarını öğrendim.Office yüklemeye çalıştıklarını belirttiler.Bir gelişme olursa burada belirtirim arkadaşlar.Birbirimize yardımcı olalım çeşitli eksikliklerimizi giderelim telefonlar geliştirmeye çok açık duruyor arkadaşlar.Çince bilen birisini bulursak nokia dan daha ayrıcalıklı telefonlarımız olabilir belkide...bu telefonlar tam iş telefonu bence eğlence isteyenler farklı modelleri denemeli...
Adminler bu konuyu sabitlerseniz daha uygun olur bu konu hakkında pek çok yorum veya paylaşım çıkacaktır teşekkürler
anilakarsu93
Alıntı:
bypro göndermiş. >
selam arkadaşlar, bende trident t828 var güzel çalışıyor gibi ama sim b konuşurken kapanıyor sonra acil veya geçersiz sim yazıyor. Kapsama alanından çıkıp girdiğim zamanda bazen aynı sorunla karşılaşıyorum, bi zahmet bi bilgisi olan varsa yardımcı oluverin lütfen, saygılar teşekkürler
Arkadaşım bu telefonların şebeke kuvvetleri fazla olmadığından böyle sık sık çekiyor çekmiyor sıkıntısı yaşayabilirsin... Telefonla ilgili bir arızza olduğunu sanmıyorum...
şeklinde yazışma oldu.Bende de o sorun vardı 2.sim kart pin kodunu kaldırdım şuanda sorun yok sanırım çözüm işe yaradı teşekkür ederim kardeşim....