nokianın n73 te yaptıgı göz aldatması

Sponsorlu Bağlantılar

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nokianın n73 te yaptıgı göz aldatması
evet arkadaşlar bilen cok arkadaşım vardır ama bilmiyenler için yazmayı düşündüm nokianın n73 için ufak bir göz oyunu yaptıgını biliyormuydunuz n73 te kac hopörlör vardır sizce 3 dimi malesef hayır üste ve altta 1er olmak üzere 2 hopörlör vardır üstteki sadece (resme göre) soldaki aktif sagda malesef hopörlör yoktur sadece göz boyama yani bazı arkadşlar 3 hopörlör felan var diyorlar ama malesef 2 bende n73 m kulancısıyım ilk fark ettigimde bozuk sandım satın aldıgım yerde 2 hopörlör oldugunu ögrendim

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
:D qüzel

xkadir61

xkadir61

Üye
bunun benzeri konuya defalarca mesaj yazdım , ama bir türlü anlamak istemiyorlar 2 tane olduğunu.

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
bilgilendirdiğin için saol

schumici

schumici

Üye
hakkatten yaa telfondaki en sinir olduğum yer bu bide alırken 3 tane var diye söylemiyolarmıydı farkettiğimde başımdan aşağı kaynar sular boşaldı

yasirarslan

yasirarslan

Üye
zaten iki tane var

Ömer Farukk

Ömer Farukk

Üye
ÇAKALLARRRR!

POWER

POWER

Üye
Genelde kullanıcılar 3 hoparlör olduğu sanıyorlar.Halbuki o bölüm simetrik olsun diye yapılmış.ama hoparlör gücü bakımından n73 gibisi yok :)

toprakumit

toprakumit

Üye
Saol bilgi için ;) :oke:

safakk

safakk

Üye
o göz boyama değil ses ızgarası sesin daha dolgun çıkmasını sağlıyor ama bazıları ızgarayı 3. hoparlör zannediyo sonrada şimdi olduğu gibi aldatmaca olarak ortaya atılıyor ben katılmıyorum bu fikre ;)

olivetti

olivetti

Üye
bence aldatmaca değil o açma kapama düğmesinin yanları simetrik olsun için

guest1212

guest1212

Üye
n73 2 hoparlörmü var????? ben tek hoparlör var zannediodm :D

guest1212

guest1212

Üye
çaktırma aslında o da yok allah söyletiyo şarkıları :kop::kop::kop:

:kop::kop::kop: yaw bilmiodm ben 2 tane olduğunu çünkü benim arkadışımın n73ünde bi kere baktığımda alttaki hoparlorden ses gelmiyodu:bilmem:

lordloopus

lordloopus

Üye
ya onun bunu dediğine ne bakıyonuz girip nokianın sitesine bakın zaten 2 hoparlör diye çıkıyo üst taraftaki tamamen ızgara şeklinde hoparlör ızgaraya çok yakın değilki az geride , geride olduğu içinde ses ızgaranın tümünden geliyo yani ızgara iki kısım değil anlatabildiysem ne mutlu...:)

evcili61

evcili61

Üye
ewet yaa sağdaki hoparlörün üstünü kapatın ses azalıyo ama soldakişnde değişme yok genede bu telefon süper

acinar66

acinar66

Üye
ula bide 3 hoparlör olduğunu düşünsenize ne ses çıkardı:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe

türkoilker

Üye
Yane xD.

lovestar

lovestar

Üye
zaten iki hoparlor diye biliyordum ben.üsttekini birleşik tek hoparlor diye düşünmüştm.bence nokianın yaptıgı göz aldatması değil bu.bizim akıllılar hemen ortadaki kapama tusunu sınır kabul ederek kafalarında bi çift hoparlor icat etmişler...

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
:(:(

Üst Alt