BASİT Tel Arızaları Burda Toplansın

Sponsorlu Bağlantılar

Lion Heart

Lion Heart

Üye
YAKLAŞIK BİR SENEDİR 6300 KULLANIYORUM.TELEFONDA SON ZAMANLARDA KISA SÜRELİ DONMALAR OLUŞUYORDU. GEÇEN GÜNDE TELEFONUM KAPALIYDI AÇTIM 2 DK SONRA DONDU YİNE , AÇILMASI SAATLER SÜRDÜ.BU OLAY SÜREKLİ TEKRARLANIYOR NE YAPABİLİRİM???
TELEFON HAFIZASI DOLU OLDUĞUNDAN OLABİLİR Mİ??
[email protected]

ACİL YARDIM LÜTFEN...
yazılım güncellemesi yapmalısın. eğer *#0000# yazdıktan sonra versiyon 06.01 den daha düşük bişey yüklüyse 06.01e yükselt. eğer 06.01 yüklüyse teli servise ver 06.60 yüklesinler. ayrıca *#7780# yaparakta fabrika ayarlarına dönersen iyi olur. yazılımsal olduğunu düşünyorum.ayrıca evet tel hafızası dolu ise bu teli yavaşlatır... onları sd karta taşı...

mhmtdrsn

Üye
yazılım güncellemesi yapmalısın. eğer *#0000# yazdıktan sonra versiyon 06.01 den daha düşük bişey yüklüyse 06.01e yükselt. eğer 06.01 yüklüyse teli servise ver 06.60 yüklesinler. ayrıca *#7780# yaparakta fabrika ayarlarına dönersen iyi olur. yazılımsal olduğunu düşünyorum.ayrıca evet tel hafızası dolu ise bu teli yavaşlatır... onları sd karta taşı...

eyvallah kardeşimde
telefonun garantisi biteli 1 ay olmuş garantiye verememki. versiyonda 05.00 yüklü bu arada
gidip yükselttireyim mi??.
fabrika ayarlarına da çeviriyorum kapanıp açıldıktan sonra yine aynıı. 2 dk sonra donuyor kalıyor öyle ne mesajlara girebiliyorum nede galeriye
hafıza kartını çıkarttım baktım hafıza kartından değil
??????????????????

schumici

schumici

Üye
ama bu işlerde çok dikkatli olmalısın. çünkü en ufak hatada telefon gider. eğer yapamıycağını düşünürsen mutlaka telefoncuya git orda yaptır:oke:

olivetti

olivetti

Üye
eyvallah kardeşimde
telefonun garantisi biteli 1 ay olmuş garantiye verememki. versiyonda 05.00 yüklü bu arada
gidip yükselttireyim mi??.
fabrika ayarlarına da çeviriyorum kapanıp açıldıktan sonra yine aynıı. 2 dk sonra donuyor kalıyor öyle ne mesajlara girebiliyorum nede galeriye
hafıza kartını çıkarttım baktım hafıza kartından değil
??????????????????

hard format atabilirsin telefona.

hozan89

Üye
sony ericsson w810i oyunları ve uygulamaları açılmıyor sistem hatası diyor nasıl hallolur

umut_k

Üye
ya benim samsung E250ye bi şifre yazdım o zamandan beri şebeke gitti.acil yardım please.şimdiden tşk.

oktay sarac

Üye
Merhaba bende n73 var ama benım ayarladıgım zil sesini bazen çalıyor bazende nokia melodisini çalıyor bırde kamerası kendı kendıne açılıp kapanıyor yardımcı ne yapmam gereklı yardımcı olursanız sevinirim

qwerty12345678

Üye
ACİL YARDIM
merhaba kolay gelsin
n70 telefonum var. 512 kingston marka mmc kartı var. kartı telefonda biçimlendirdim. ama geri almam, kopyalamam gereken dosyaları hatırladım. www.maxicep.com den birkaç adet kurtarma dosyası buldum. pc ye kurdum. mmc kartı kart okuyucuya taktım. fakat pc mmc kartı görmedi. biçimlenmesi gerekiyor diye mesaj verdi. anladığım kadarı ile telefonun ve pc nin biçimlendirme formatları farklı.
1) şimdi pc nin uyarına uyarak mmc kartı biçimlendirirsem kurtarma programı ile telefonda biçimlendirdiğim dosyalara tekrar ulaşabilirmiyim?
2) veya telefonda çalışan kurtarma pogramı varmı?
3) hangi kurtarma programını tavsiye edersiniz?

Teşekkürler.

zaferhasansen

Üye
6300 hiçbir problemi yoktu ama. şimdi benim sesim karşı tarafa gitmiyor mikrofonmu bozuldu acaba acil yardım.

acemi_caylak

Üye
arkadaşlar öncelikle bu güzl konu için tşk ederim

benim telefonum odaklanıyor herşey tamam ama fotograf çekmiyor sorun büyükmü küçükmü onuda bilmiyorum aynı şeyle karşılaşan arkadaşlarda yardım bekliyorum kolay gelsin

yoteam

Üye
Arkadaşlar benim n70 konuşurken durduk yere hoparlörü açılıyor, galeriye giriyor veya konuşma kapanıyor. Format attım düzelmedi. Yardımlarınızı bekliyorum

metinoktaybeyaz

Üye
telfona format atmak için ne yaplalıyım (sony ericsson)

okn44

Üye
zahid12

zahid12

Üye
telfona format atmak için ne yaplalıyım (sony ericsson)

Format atmak için menü-ayarlar-fabrika ayarları-tümünü sıfırla bütün telefon hafızasını siler.hafıza kartı için dosya yöneticisi resimler videolar fln olduğu bölümde hiç bir şeye girme sağ tuşa bas M.S Yİ biçimlendir karta format atar

cannnnn1

Üye
benim 2300 hani kimse açamasın diye telefon kilidi koyuyosunya unuttuk nasıl olcak

tebuk

Üye
Kardes n73 var bende . Tel hafızası dolu diyor. Tel hafızasına soft format attım yine düzelmedi ne yapım çok acil hiç bir şey yapamıyorum tel ile ilgili ... çok acill..

]\/[[_](r)@']['

Üye
telin versiyon guncelleştirdim tel ingilizce oldu onu nasıl düzeltebilirim (tel 6630)

eftal

eftal

Üye
selamınaleykum benım 73 telefonumda her hareketı yaptıgımda hafıza dolu hatası verıyo gelen mesajlarımı okuyamıyorum kamera acamıyorum vb seyler ama telde okadar yuklu bısey yok mesela vıdeo oyun gıbı seyler

Üst Alt