BASİT Tel Arızaları Burda Toplansın

Sponsorlu Bağlantılar

teoman323

Üye
nasıl abonelik benim bişiden haberim yok daaa önce hiç girmedim olunuyo

teoman323

Üye
nasıl abone olunuyo kral_37?

safakk

safakk

Üye
böyle bişey olmaz ve olamaz arkadaşım... tel çok kasıyorsa system/recogs içerisinden istenmeyen başlat dosyalarını silebilirsiniz... OK...:yuru
yanlız ben bir forumda okumuştum şimdi telefonda mevcut olan hafızayı ram hafıza gibi kullanıp bu şekilde telefon da %70 hızlanma olduğu görülmüş tabi ne kadar doğrudur denemeden bilinmez ama o programı kullananlar hakkaten hızlandığını söylüyorlar ben onların yalancısım ne diyeyim:)

krall_37

Üye
    Konu Sahibi
SUBLIE NIN YAZILIMI DAHA KISA KARDESIM SEN BENI ANLAMAK ISTEMIOSUN GALIBA

sublieutenant

sublieutenant

Üye
yanlız ben bir forumda okumuştum şimdi telefonda mevcut olan hafızayı ram hafıza gibi kullanıp bu şekilde telefon da %70 hızlanma olduğu görülmüş tabi ne kadar doğrudur denemeden bilinmez ama o programı kullananlar hakkaten hızlandığını söylüyorlar ben onların yalancısım ne diyeyim:)
öyle bir söylenti vardı 2006da.. ama maalesef yalnış bilgi...
nedeni:
500byte civarı bir *.ini dosyası.. c:/system/shareddata içerisine atılınca hafıza kartından 10mb. lık bir bölümü ram olarak kullanıyormuş diye bi söylenti... ama böyle birşey kesinlikle mümkün değildir ayrıca bu dosyanın çalışması zaten Ramı 1kb. daha azaltıyor:ehe:ehe
kısacası olmuyor yani.. deneyenler temalarını normal varsayılan tema yaptıktan sonra hızlandığını söylüyorlar.. bu da gayet normal bişeydir...:spr

SeRSeRi 1

Üye
saolasın

safakk

safakk

Üye
öyle bir söylenti vardı 2006da.. ama maalesef yalnış bilgi...
nedeni:
500byte civarı bir *.ini dosyası.. c:/system/shareddata içerisine atılınca hafıza kartından 10mb. lık bir bölümü ram olarak kullanıyormuş diye bi söylenti... ama böyle birşey kesinlikle mümkün değildir ayrıca bu dosyanın çalışması zaten Ramı 1kb. daha azaltıyor:ehe:ehe
kısacası olmuyor yani.. deneyenler temalarını normal varsayılan tema yaptıktan sonra hızlandığını söylüyorlar.. bu da gayet normal bişeydir...:spr
hmm anladım teşekkürler abi bilgilendirdiğin için:oke::)

ayk58_0535

Üye
abi benim telefonun 6630 yeni aldım. bilgisayardaki bluetoothdan mp3 atıyorum onu dinleye biliyorum ama Zil sesi yaparken geçersis dosya türü diyor. 6633 u olan bi arkadaşımdan yine bluetoothdan mp3 atıyorum onuda zilsesi yapmıyor. arkadaşım rahat rahat mp3leri zilsesi yaparken ben hiç bir mp3ü zil sesi yapamıyorum.:agla:agla:agla

worldcild

Üye
abi benim telefonun 6630 yeni aldım. bilgisayardaki bluetoothdan mp3 atıyorum onu dinleye biliyorum ama Zil sesi yaparken geçersis dosya türü diyor. 6633 u olan bi arkadaşımdan yine bluetoothdan mp3 atıyorum onuda zilsesi yapmıyor. arkadaşım rahat rahat mp3leri zilsesi yaparken ben hiç bir mp3ü zil sesi yapamıyorum.:agla:agla:agla
bazı smbyian tabalı telefonlarda mp3 olarak usb btoth veya kart okuyucuyla attıgınız müzikler zil sesi olmaz.(örn 6600).bunun için ayrı bi program var sitemizin s60 uygulama bölümünde mewcut aram yap bulursun bulamazsan yardımcı olurm yine

krall_37

Üye
    Konu Sahibi
WORLCİD arkadasım dogru söylemiş arama yap bulursun kardesim.Bu arada tesk worlcid

hepsi_bir

Üye
arkadasım bnm nokia 6085 in radyosunun sesi az cıkıyor ne yapabilirim cihazıma

worldcild

Üye
arkadasım bnm nokia 6085 in radyosunun sesi az cıkıyor ne yapabilirim cihazıma
pek bı modıfıkasyon yapabileceğini sanmıyorum..radyo lar frekansa göre ses cıkarttıkları cıın..ama mp calarken aynı sorunla karsılasıosan power mp3 programını yuklemenı tavsıye ederım

krall_37

Üye
    Konu Sahibi
Ya o modellere pro yuklenmıo yanı yapabılecegın bısey yok .Sadece ses dugmelerını kontrol et

krall_37

Üye
    Konu Sahibi
Worldcid oldumu kardes

gray72

Üye
benim tel 6600.32 lik kartvardı.mp3 ve camcoder yükletmiştim.512 lik kart aldım o programları yeni karta nasıl aktarabilirim.yardımcı olursan sevinirim.şimdiden sağol

Master_Evil

Master_Evil

Üye
benim tel 6600.32 lik kartvardı.mp3 ve camcoder yükletmiştim.512 lik kart aldım o programları yeni karta nasıl aktarabilirim.yardımcı olursan sevinirim.şimdiden sağol

bana kalırsa aktarma işleminden vazgeçip 512lik kartına yeniden o programları kur
ama illa diğer türlü yapıcam dersen telefonunda fxplorer tarzı dosya yöneticisi uygulaması varsa onu kullanarak programın dosyalarını tel hafızasına at ondan sonra 512lik kartını tak programını karta geçir ama bu iş sol elle sağ kulağı tutmakla aynı şey sen yinede ilk önerimi dene

gray72

Üye
sol elle sağ kullağımı tutmayıp önerini deneyeceğim.sağol

Master_Evil

Master_Evil

Üye
eywallah sen saol

Üst Alt