yanlız ben bir forumda okumuştum şimdi telefonda mevcut olan hafızayı ram hafıza gibi kullanıp bu şekilde telefon da %70 hızlanma olduğu görülmüş tabi ne kadar doğrudur denemeden bilinmez ama o programı kullananlar hakkaten hızlandığını söylüyorlar ben onların yalancısım ne diyeyimböyle bişey olmaz ve olamaz arkadaşım... tel çok kasıyorsa system/recogs içerisinden istenmeyen başlat dosyalarını silebilirsiniz... OK...![]()

büyük harfle cevap yazmayalım lütfen....!SUBLIE NIN YAZILIMI DAHA KISA KARDESIM SEN BENI ANLAMAK ISTEMIOSUN GALIBA

öyle bir söylenti vardı 2006da.. ama maalesef yalnış bilgi...yanlız ben bir forumda okumuştum şimdi telefonda mevcut olan hafızayı ram hafıza gibi kullanıp bu şekilde telefon da %70 hızlanma olduğu görülmüş tabi ne kadar doğrudur denemeden bilinmez ama o programı kullananlar hakkaten hızlandığını söylüyorlar ben onların yalancısım ne diyeyim![]()

hmm anladım teşekkürler abi bilgilendirdiğin içinöyle bir söylenti vardı 2006da.. ama maalesef yalnış bilgi...
nedeni:
500byte civarı bir *.ini dosyası.. c:/system/shareddata içerisine atılınca hafıza kartından 10mb. lık bir bölümü ram olarak kullanıyormuş diye bi söylenti... ama böyle birşey kesinlikle mümkün değildir ayrıca bu dosyanın çalışması zaten Ramı 1kb. daha azaltıyor
kısacası olmuyor yani.. deneyenler temalarını normal varsayılan tema yaptıktan sonra hızlandığını söylüyorlar.. bu da gayet normal bişeydir...![]()

bazı smbyian tabalı telefonlarda mp3 olarak usb btoth veya kart okuyucuyla attıgınız müzikler zil sesi olmaz.(örn 6600).bunun için ayrı bi program var sitemizin s60 uygulama bölümünde mewcut aram yap bulursun bulamazsan yardımcı olurm yineabi benim telefonun 6630 yeni aldım. bilgisayardaki bluetoothdan mp3 atıyorum onu dinleye biliyorum ama Zil sesi yaparken geçersis dosya türü diyor. 6633 u olan bi arkadaşımdan yine bluetoothdan mp3 atıyorum onuda zilsesi yapmıyor. arkadaşım rahat rahat mp3leri zilsesi yaparken ben hiç bir mp3ü zil sesi yapamıyorum.agla
![]()
pek bı modıfıkasyon yapabileceğini sanmıyorum..radyo lar frekansa göre ses cıkarttıkları cıın..ama mp calarken aynı sorunla karsılasıosan power mp3 programını yuklemenı tavsıye ederımarkadasım bnm nokia 6085 in radyosunun sesi az cıkıyor ne yapabilirim cihazıma
bu arada nıkıme dıkkat edersen sewınırım krall_37WORLCİD arkadasım dogru söylemiş arama yap bulursun kardesim.Bu arada tesk worlcid
okbenim tel 6600.32 lik kartvardı.mp3 ve camcoder yükletmiştim.512 lik kart aldım o programları yeni karta nasıl aktarabilirim.yardımcı olursan sevinirim.şimdiden sağol