BASİT Tel Arızaları Burda Toplansın

Sponsorlu Bağlantılar

krall_37

Üye
    Konu Sahibi
PROGRAMLARI ELLEDE KOPYALAYABILIRSIN DOĞRU AMA TELEFONDA MUHAKKAK BI SORUN ACACAKTIR MASTER _EVİL KARDES DOGRU SOLEMIS KOLAY GELSIN..

kurtoglu87

Üye
kardes 6630 da msn ye gırmek ısteyen varsa msn adresımden bana solesın ona yardımcı oluyum adres [email protected] simdiden kolay gelsın sızeee:sn:

ugur_1234

Üye
ya abicim sana bir sorum olacak ya abi bende d900i var ses fazla gelmiyor sesi yükseltiyorum olmuyor şu kodu giriyorum *kare8999*8378kare yi giryorum ingilizce kelimeler çıkıyor ingilizce bilmiyorum ingilizce den olabilir herhalde bu yazıları nasıl türkçeye çevire bilirim yardımların için teşekkür ederim cevabını bu msn me bildirebilirsin [email protected]

musa553

musa553

Üye
Dün Telefonuma Başka Bi Telden Aldidim Hafiza Kartini Taktim Telefonun 1 Kaç Dakka Sonra Kendiliğinden Açildi Kapandi Bu Hafiza Kartindaki Virüsten Olabilirmi Bende Telefona Sonra Format Attim Daha Yapmiyo Hafiza Kartindamidir Problem

teori

Üye
ya benimde hafıza kartı biçimlenmiyo bilgisayardada denedim yine olmuy hafıza kartını görüyo içindeki müzikleri calıyo ama ne silebiliyosun nede baska müzik yükleye biliyosun hafıza kartı telefondayken blututla ne ne bişi alabniliyonu nede gönderebiliyosun ne yapcagımı bilmiyorum yarıdm edersen sevenirim acill

--------------- Ekleme ---------------

üstad soruma cvp verirsen eger [email protected] ekleyip yada mail atarmısın simdiden tsk

Anhktepot

Üye
nokia 7610 sahibiyim tuşları basmıyor ne yapmam gerek

eskiyabaho

eskiyabaho

Üye
bu basit mi zor mu bilemiyorum 6630 um var sertifikası dolmuş bazı symbianları kabul etmiyor şimdiden teşekkürler

the_poison

the_poison

Üye
e250 KULLANIYORUM SES ARTTIRMA KODLARINI YAPTIN AMA DAHA FAZLA SES ÇIKSIN İSTİYORUM ÇÜNKÜ FAZLA SES ÇIKMIYO YARDIMCI OLURSAN SEVİNİRİM

hamittunc2

hamittunc2

Üye
ya benim telefon hafıza kartı varken açılmıyor nokia yazısı ekranda kalıyor ama sadece benim hafıza kartında böyle yapıyor yardımcı olursan sevinirim

SEFAMC

Üye
Kral_37 Kardeş Yaa Bnm E250 War.alrmda Hiç Ses çıkmıo Yardım Pls.

azrasenem

Üye
hadi benim arızayı çözelim

kabil

Üye
ben n70 kullanıyorum ama bi süre önce şarkı gibi uzun dosyaları bluetooth dan almıo ne yapmalıyım teşekkür ederim.

evliya

Üye
kardeş ben 6600 kullanıyorum hattımda türkcell ne yapıyorum telefonum internete bağlanmıyor ayarlarını yapıyorum gene diyo gprs bağlantısı yok bir zahmet olmazsa baksanız şimdiden ALLAH razı olsun

burhan_6630

Üye
benim telefon jar oyunları donduruyo ne yapmalıyım

azomania

azomania

Üye
ya benim telefon hafıza kartı varken açılmıyor nokia yazısı ekranda kalıyor ama sadece benim hafıza kartında böyle yapıyor yardımcı olursan sevinirim

Hafıza kartına yüklediğin bir program hatalı açılırken kitliyor telefonu.O hafıza kartını kart okuyucuya takıp FAT formatında formatlaman yeterli olacaktır.

ben n70 kullanıyorum ama bi süre önce şarkı gibi uzun dosyaları bluetooth dan almıo ne yapmalıyım teşekkür ederim.

Hafızanın telefon hafızasında değilde hafıza kartında olduğuna emin ol.

kardeş ben 6600 kullanıyorum hattımda türkcell ne yapıyorum telefonum internete bağlanmıyor ayarlarını yapıyorum gene diyo gprs bağlantısı yok bir zahmet olmazsa baksanız şimdiden ALLAH razı olsun

Hattının internete açık olduğuna emin ol.Yani türkcell müşteri hizmeterini ara 444 0532 ve hattının internete kullanımına açtır.O ayarları daha sonra tekrar ayarla.

benim telefon jar oyunları donduruyo ne yapmalıyım

Önce telefonun markası ne onu söylede öle yardımcı olalım.Yoksa bu şekilde kimse yardımcı olamaz.

river81

Üye
Dostum merhaba,N73 telefonuma tema yükleyemiyorum tema 1.sis dosyası desteklemiyor diyor sürekli ne yapmam gerek şimdiden teşekkür ederim

zeki01

zeki01

Üye
6600 telde problem yasıyorum ........
1.. mesaj geldigi zaman telefon donuyor .........
2.cok yavasladı galariyi bile gec acıyor .........
telefona ve hkartına format attım hala problem yasıyorum
yardımcı olursanız sevinirim
********TEŞEKKÜRLER******

ArAp-YMN

ArAp-YMN

Üye
kardeş benim tel 5700, bazı sis dosylarını açmıyor..? :ss

nightdragon35

nightdragon35

Üye
güzel konu açmışsın ama.biraz karışmıs galiba.

Üst Alt