BASİT Tel Arızaları Burda Toplansın

Sponsorlu Bağlantılar

krall_37

Üye
    Konu Sahibi
BASİT Tel Arızaları Burda Toplansın
Evet arkadaşlar tel. arızalarınızı elimden geldiği kadar çözmeye çalışacağım.Buraya yazmanız yeterlidir.:bilmem:

• Beğen
Tepkiler: zayzit, mami24, calipso_anka ve 1 kişi daha

mservank

mservank

Üye
ilk önce gerçekten iyi bir konu açmışsın teşekkür ederim şimdilik sorunum yok çok şükür ama zamanla tabiki bildiririz

krall_37

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür Ederim herzaman beklerim

teoman323

Üye
Abi benim telin net ayarlarını bozdum (nokia 6630 hattım avea)
nete girio ama msne girmio 'gprs bağlantı hatası' dio başka msn programı indirdim oda 'bağlantı sorunu oluştu. GPRS bağlantılarınızı kontrol edin dio nolur kulun kölen olayım yardımcı ol yetti artık bu arada turkcell hattı taktım ayarlar geldi yaptım yine aynı uyarıları aldım yani ben alınması gereken ayarları yaptım ama genede böle dio bi el att nolur

worldcild

Üye
kardes ufakda olsa ben yardımcı olmaya calısayım sana en azından.sen avea hattını tak ve yenıden bi gprs ayarlarını tazele.yıne olmazsa msn kaldır ve yenıden kur..ama eskı kullandıgını...yınede olmazsa bnce buyuk ıhtımal virüs girmiştir...en azıdan bi soft format atmalısın...ama teldekı tum bılgılerın gider sil bastan yani eğer dene olmazsa format atmakta kararlıysan telınde 6630 mus yardımcı olurum bu baslıkda ok...kib b

teoman323

Üye
şimdi şöle diim avea ayarları için şuan kontorum yokta turkcell otomatik olarak gönderiyo yaa turkcelle denedim yini olmuyo sona onu geç ben programı en az beş kerek kurup kaldırdım

krall_37

Üye
    Konu Sahibi
Kardes tel istedinnet ayarlarını tercıh et.Sonra real oneden baglantıya gır oradanda aynı ayarları tercıh et sorunun duzelecektır.Dene sonucu bıldır baska yollar deneyelım beklıom cevabını

teoman323

Üye
hiç bişi anlayamdım biraz daha konuyu açarmısın yeniyimde kusra bakma cvp yazan herkese tşkler bu site çok duyarlıymış

teoman323

Üye
haa bide son olarak ikitane msn programı kurulu

sublieutenant

sublieutenant

Üye
benim telefon açılırken çok bekliyoo, napiim!!:(

krall_37

Üye
    Konu Sahibi
Teoman kardes internete hangı hattından gıreceksen onun ayarlarını yukle.Daha sonra bu ayarları real one dan bağlantı bolumundede tercıh et sorunun duzelecektır.

krall_37

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu gec acılan arkadasım.symbıan işletim sistemli tel, hepsi gec acılır.Ama senın kı onlardan da gec acılırsa format atmayı dene.

teoman323

Üye
real one real player heralde denedim olmuyo
baska naapmalıyız nolur hemen cvp yaz kral_37

teoman323

Üye
cepte msn kullanıyorum turkcelli kullanıyorum turkcelin ayarları tam bende ama olmuyo işte iice delirdim msnini versen özelden?

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Telefonu gec acılan arkadasım.symbıan işletim sistemli tel, hepsi gec acılır.Ama senın kı onlardan da gec acılırsa format atmayı dene.
nasıl yani? onlar kimler? başka birileride mi var:( normalde kaç saniyede açılır ki onların ki? ayrıca format nedir?:?sl?k

safakk

safakk

Üye
format bilgisayar formatı gibi herşeyin silinip yeniden yüklenmesidir bu iki türlüdür birincisi hard format ikincisi de soft formatdır hard format fabrika ayarlarına döndürür ve virüslerde kesin çözümdür ama gerek olmadıkça yapılması önerilmez soft format ise sadece yazılımı fabrika ayarlarına dödürür ve bildiğim kadarı ile sadece telefon hafızasında işe yaramakta ama tabi yanlışda olabilir tam bilmiyorum o kısmını bu arada onlar derken arkadaş diğer symbian tabanlı işletim sistemi olan telefonlardan bahsetmiş ama ben bir yerde görmüşdüm telefonu hızlandırma programıydı onunla da daha hızlı açılmasını sağlayabilirsin şuan tam adını hatırlamıyorum tabi:)

krall_37

Üye
    Konu Sahibi
teoman daha once turkcelden gırıyomuydu abonelık gerekıo bılıosun demı

krall_37

Üye
    Konu Sahibi
Sublie Kardesim senın cıhaz aynı tur telefonlardan dahamı gec acılıyo onu demek ıstedım anladınmı ?

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Sublie Kardesim senın cıhaz aynı tur telefonlardan dahamı gec acılıyo onu demek ıstedım anladınmı ?

teşekkürler arkadaşım ama adım sublie değil sublieutenant...
ayrıca symbian hakkında her türlü yani kolay-zor problemlerde pm atmanız yeterli, yardımcı olurum...
:spr :spr :spr

sublieutenant

sublieutenant

Üye
symbian tabanlı işletim sistemi olan telefonlardan bahsetmiş ama ben bir yerde görmüşdüm telefonu hızlandırma programıydı onunla da daha hızlı açılmasını sağlayabilirsin şuan tam adını hatırlamıyorum tabi:)
böyle bişey olmaz ve olamaz arkadaşım... tel çok kasıyorsa system/recogs içerisinden istenmeyen başlat dosyalarını silebilirsiniz... OK...:yuru

Takipçi Satın Al

Üst Alt