van_hoijdonk
Emekli Yönetici
ulen 20 tane sallamasyon kız arkadaşın olacağına 25 yasında 1 tane sağlam sevgilin olsun yeter be![]()
Orası öyle ama, insanın zaten sürekli bir arayış içinde olmasının sebebi de bu.
ulen 20 tane sallamasyon kız arkadaşın olacağına 25 yasında 1 tane sağlam sevgilin olsun yeter be![]()

Rahat olmaya çalışacaksın, başka çaren yok. Karşındakinin de senin gibi bir insan olduğunu düşün. Senden farklı değil.! Asla yalan söyleme, kendin ol. Kendin olduğun zaman sevilirsin...![]()
kesinlikle katılıyorum..Rahat olmaya çalışacaksın, başka çaren yok. Karşındakinin de senin gibi bir insan olduğunu düşün. Senden farklı değil.! Asla yalan söyleme, kendin ol. Kendin olduğun zaman sevilirsin...
çok haklısın ahmet
yalan asla gizli kalmaz
insan insan gibi davrandığı zaman sevilir
yalan herzamn kaybeder...
ayrıca sağlam insan bulmakta kolay değil
bazı insanlar gercek yüzlerini saklar
tabıkı enınde sonunda gercek yuzude ortaya cıkar![]()

Zaten Ceren bizimde bu kadar kız arkadaşımızın olmasının sebebi bu. Bende pek keyif almadım bu kadar kız arkadaşım olmasından. Ha isteğin düşüncelerin farklı olur o zaman benim yerimdeki biri hayatında çok mutlu olurdu. Ama ben sevmek, sevilmek isterim çünkü onu tattım daha önce ve boş ilişkilerin gereksiz olduğuna inanıyorum, olmuyor. Gereksiz geliyor. Sürekli arayış, acaba bu sefer mi diye ama hep bugüne kadar nafile...
Bakalım bu sefer gayet güzel gidiyor Allah bozmasın. 2 ay oldu olacak.![]()

Kaşınma evde kalmış kız? Sen kendine koca bul önce?Alpereninde yokmu onada bi tane eş bulcaz arada senide cıkartırız be kardeşim![]()

Kaşınma evde kalmış kız? Sen kendine koca bul önce?![]()

Allah bozmasın o zaman...Zaten Ceren bizimde bu kadar kız arkadaşımızın olmasının sebebi bu. Bende pek keyif almadım bu kadar kız arkadaşım olmasından. Ha isteğin düşüncelerin farklı olur o zaman benim yerimdeki biri hayatında çok mutlu olurdu. Ama ben sevmek, sevilmek isterim çünkü onu tattım daha önce ve boş ilişkilerin gereksiz olduğuna inanıyorum, olmuyor. Gereksiz geliyor. Sürekli arayış, acaba bu sefer mi diye ama hep bugüne kadar nafile...
Bakalım bu sefer gayet güzel gidiyor Allah bozmasın. 2 ay oldu olacak.![]()

neyse sen cevabını almıssınBen cevabımı aldım
1=yalan söylemiyecen
2=kendin olcan
3=karşındakide senin gibi insan
bana nasihat edenlere çok çok teşekür
dalga geçenler allaha havalee
en büyük maxicep

Allah bozmasın o zaman...
Konuya kızmamdaki ve yersiz bulmamdaki düşüncem şu, arkadaş dün üye olmuş siteye ve ilk attığı mesajda bu konuda... Yani siteye giriş amacı bu konuymuş gibime geldi... Ve saçma buldum... Halada saçma bulmaktayım umarım benim düşündüğüm gibi çıkmaz ve sitede aktif olan bir üye olur... Yoksa bu taktikleri normal bir arkadaşınada sorsa öğrenebilirdi!
fatihi seviyoruuuzzzzzzz![]()

maxicep olarak bu konuyada çözüm bulunduBen cevabımı aldım
1=yalan söylemiyecen
2=kendin olcan
3=karşındakide senin gibi insan
bana nasihat edenlere çok çok teşekür
dalga geçenler allaha havalee
en büyük maxicep

gel kardeşim ben sana yardım edim
ilk önce burası tanışma kız arama falan filan sitelerden degil...Ama bir kızla konuştugunda kalbin küt küt yerine küp küp atıyorsa orası karışık
Sende Oguz Kağan gibi bir yarı çıplak tam yüzün gözüken fotograf ve aynı zamanda profilden fotograf çekip paylaşırsan hem yardım ederiz hemde ne kadar yakışıklıgını oldugunu anlarız
Sorun sendemi derken sorun sende tabiki kalbin kızla konuştugunda küp küp atıyormuş
Şimdi seni Diablosa baglıyorumo bu işlerin uzmanı
![]()