Benim hiç kız arkadaşım olmadı

Sponsorlu Bağlantılar

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
ulen 20 tane sallamasyon kız arkadaşın olacağına 25 yasında 1 tane sağlam sevgilin olsun yeter be ;)

Orası öyle ama, insanın zaten sürekli bir arayış içinde olmasının sebebi de bu. ;)

yusufucan

yusufucan

Üye
heyy Allahım ya ne insanlar var

CEREN

CEREN

Üye
Rahat olmaya çalışacaksın, başka çaren yok. Karşındakinin de senin gibi bir insan olduğunu düşün. Senden farklı değil.! Asla yalan söyleme, kendin ol. Kendin olduğun zaman sevilirsin... ;)

çok haklısın ahmet
yalan asla gizli kalmaz:)
insan insan gibi davrandığı zaman sevilir
yalan herzamn kaybeder...
ayrıca sağlam insan bulmakta kolay değil
bazı insanlar gercek yüzlerini saklar
tabıkı enınde sonunda gercek yuzude ortaya cıkar;)

Salihyet

Salihyet

Üye
Rahat olmaya çalışacaksın, başka çaren yok. Karşındakinin de senin gibi bir insan olduğunu düşün. Senden farklı değil.! Asla yalan söyleme, kendin ol. Kendin olduğun zaman sevilirsin... ;)

çok doğru ;) :yuru kesinlikle katılıyorum..

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici

çok haklısın ahmet
yalan asla gizli kalmaz:)
insan insan gibi davrandığı zaman sevilir
yalan herzamn kaybeder...
ayrıca sağlam insan bulmakta kolay değil
bazı insanlar gercek yüzlerini saklar
tabıkı enınde sonunda gercek yuzude ortaya cıkar;)

Zaten Ceren bizimde bu kadar kız arkadaşımızın olmasının sebebi bu. Bende pek keyif almadım bu kadar kız arkadaşım olmasından. Ha isteğin düşüncelerin farklı olur o zaman benim yerimdeki biri hayatında çok mutlu olurdu. Ama ben sevmek, sevilmek isterim çünkü onu tattım daha önce ve boş ilişkilerin gereksiz olduğuna inanıyorum, olmuyor. Gereksiz geliyor. Sürekli arayış, acaba bu sefer mi diye ama hep bugüne kadar nafile...

Bakalım bu sefer gayet güzel gidiyor Allah bozmasın. 2 ay oldu olacak. :)

CEREN

CEREN

Üye
Zaten Ceren bizimde bu kadar kız arkadaşımızın olmasının sebebi bu. Bende pek keyif almadım bu kadar kız arkadaşım olmasından. Ha isteğin düşüncelerin farklı olur o zaman benim yerimdeki biri hayatında çok mutlu olurdu. Ama ben sevmek, sevilmek isterim çünkü onu tattım daha önce ve boş ilişkilerin gereksiz olduğuna inanıyorum, olmuyor. Gereksiz geliyor. Sürekli arayış, acaba bu sefer mi diye ama hep bugüne kadar nafile...

AMİN:):)

umarım budur işte benim aşkım dersın ve bidaha arayış içine girmezsin
herşey gönlünce olsun Ahmet:):)

gercek aşkı bulmak çok zor gercekten çok zor
seni seviyorum dmek bunlar basitleşmemli bence

xkadir61

xkadir61

Üye
yaw buğün konu çoşmuş. ahmet döktürmüş yine.
bari sorun çözüme kavuştumu.?
bu arada kardeşim fatihsağo benden hızlı çıktı, ee onun yaşındayken bende o karizma ne gezerdi.

elmyra

Üye
Alpereninde yokmu onada bi tane eş bulcaz arada senide cıkartırız be kardeşim :yuru:yuru:yuru:yuru

elmyra

Üye

şanssız

Üye
    Konu Sahibi
Ben cevabımı aldım
1=yalan söylemiyecen
2=kendin olcan
3=karşındakide senin gibi insan

bana nasihat edenlere çok çok teşekür
dalga geçenler allaha havalee

en büyük maxicep

unal19

unal19

Üye
Bence kendin ol boşver onlar senle ilgilensinler benimde hiç kız arkadaşım yok ama kankilerim var
kızların yanında her istedigini koşamıyon
gün gelir bitane seninle ciddi bi şekilde ilgilenir işte o istedigin insandır

herşey nerede bitiyor kalpte kalbi temiz olsun isterse tazmanya canavarı olsunnn

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Herşeyi akışına bırak sen bulmazsan bile o kişi gelir birgün seni mutlaka bulur;)

Hayatta umutsuzluğa yer yok...Ne zaman ne olacağı hiçbir zaman bilinmez..

SeLametle....Allah yolunu açık etsin

saygıLar

_dumanist_

_dumanist_

Üye

Allah bozmasın o zaman...

Konuya kızmamdaki ve yersiz bulmamdaki düşüncem şu, arkadaş dün üye olmuş siteye ve ilk attığı mesajda bu konuda... Yani siteye giriş amacı bu konuymuş gibime geldi... Ve saçma buldum... Halada saçma bulmaktayım umarım benim düşündüğüm gibi çıkmaz ve sitede aktif olan bir üye olur... Yoksa bu taktikleri normal bir arkadaşınada sorsa öğrenebilirdi!

Hellboy®

Hellboy®

Üye
Bu konu kilitlenmedi mi daha ya :)

--------------- Ekleme ---------------

Ben cevabımı aldım
1=yalan söylemiyecen
2=kendin olcan

en büyük maxicep
neyse sen cevabını almıssın :oke:
Hayatta başarılar
:ehe

looney

looney

Üye
ya kızın karşısına gecip konuşamıyorsan kızın numarasını al mesajlaş hem yazıyla daha rahat konuşursun hem böyle yazıyla bişeyler paylaşmak seni daha cok cesaretlendirir :D

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Allah bozmasın o zaman...

Konuya kızmamdaki ve yersiz bulmamdaki düşüncem şu, arkadaş dün üye olmuş siteye ve ilk attığı mesajda bu konuda... Yani siteye giriş amacı bu konuymuş gibime geldi... Ve saçma buldum... Halada saçma bulmaktayım umarım benim düşündüğüm gibi çıkmaz ve sitede aktif olan bir üye olur... Yoksa bu taktikleri normal bir arkadaşınada sorsa öğrenebilirdi!

Burası bir forum, dolayısıyla her daldan problem paylaşılabilir. Belkide arkadaş sadece bunu sormak için üye oldu. Nerden bilebiliriz? Beğenen girer cevap verir, beğenmeyen girmez konuya. Bu olay bu kadar basittir.

İşte bu yüzden aile ortamı var maxicepte aileye dışarıdan kimse girmiyor. Çünkü dolaylı olarak veya direk dışlandı gibi bir izlenim oluşuyor.

Bu arkadaşında problemi budur ve cevabı verilmiştir. Herkes siteyi cep telefonu için kullanmak zorunda değil. ;)

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Ben cevabımı aldım
1=yalan söylemiyecen
2=kendin olcan

en büyük maxicep
maxicep olarak bu konuyada çözüm bulundu:naughty:
cevabı bulduğuna sevindim şimdi laf değil icraat zamanı:naughty:
hayatta başarılar:oke:

tuba.dmn

Üye
gel kardeşim ben sana yardım edim:D

ilk önce burası tanışma kız arama falan filan sitelerden degil...Ama bir kızla konuştugunda kalbin küt küt yerine küp küp atıyorsa orası karışık:kop:

Sende Oguz Kağan gibi bir yarı çıplak tam yüzün gözüken fotograf ve aynı zamanda profilden fotograf çekip paylaşırsan hem yardım ederiz hemde ne kadar yakışıklıgını oldugunu anlarız:D

Sorun sendemi derken sorun sende tabiki kalbin kızla konuştugunda küp küp atıyormuş:kop:

Şimdi seni Diablosa baglıyorum :D o bu işlerin uzmanı:ehe:ehe:ehe:ehe

bakıyorumda bu işlerin uzmanısın galiba:@