Benim hiç kız arkadaşım olmadı

Sponsorlu Bağlantılar

Salihyet

Salihyet

Üye
gel kardeşim ben sana yardım edim:D

ilk önce burası tanışma kız arama falan filan sitelerden degil...Ama bir kızla konuştugunda kalbin küt küt yerine küp küp atıyorsa orası karışık:kop:

Sende Oguz Kağan gibi bir yarı çıplak tam yüzün gözüken fotograf ve aynı zamanda profilden fotograf çekip paylaşırsan hem yardım ederiz hemde ne kadar yakışıklıgını oldugunu anlarız:D

Sorun sendemi derken sorun sende tabiki kalbin kızla konuştugunda küp küp atıyormuş:kop:

Şimdi seni Diablosa baglıyorum :D o bu işlerin uzmanı:ehe:ehe:ehe:ehe
:kop::kop: Güzel yazıydı oğuz ya koptum sabah sabah :D

DiaBLoS™;1022218' Alıntı:
Şimdi öncelikle arkadaşım 17 yaşına kadar arkadaşın olmayabilir..Bu ilerleyen zamanlarda olmayacağı anlamına da gelmez değil mi;) Şunu söyleyebilirim ki utangaç birisin anlaşılan bunu yenmen için mutlaka bir yerden birşeylere başlamalısın.. Kızdan hoşlandığını anladığın an yada onun senden hoşlandığını anladığın ZAMAN, tamam kendin konuşamıyorsun arkadaşlarını araya sokarak ilk adımı atabilirsin..Bu biraz olsun kendine olan güvenini getirecektir.. Sonucunda kıza teklif ettiğin zaman sana vereceği Cevap ya EVET ya da HAYIR olacaktır...Seni dövecek hali yok ya.. Bunu yapacağına kendini şartlandır ve sadece dene...

Yolun açık olsun...

saygıLar
:yuru işte buuu :ehe :P:

fatihsagohiphop™;1022566' Alıntı:
:naughty:bence arkadaşım kızlarla hiç ilgilenme bende ilgilenmiyodum şimdi kız beni sevdi hatta 2 tane kız bence hiç uğraşma bir gün seninde olur merak etme:sirit:
Kadir abi ne diyo baksana :ehe :naughty:

---

Şaka bi yana sitede bissürü ali ve aynı zamanda antepli var.. hadi aktif olsalar neyse, fake üye diyesim geliyo görünce bunnara :P:

muammer34

Üye
Olur birgün kardeş canını sıkmaya değmez

researcher

Üye
insan sizin dilinize dusmeyegorsun...

iremm

iremm

Üye
fatihsagohiphop™;1022566' Alıntı:
:naughty:bence arkadaşım kızlarla hiç ilgilenme bende ilgilenmiyodum şimdi kız beni sevdi hatta 2 tane kız bence hiç uğraşma bir gün seninde olur merak etme:sirit:

wayyy fatihe bak sennn :ehe:ehe kadir ne diyo buu :ehe:ehe

Anıl Umut

Emekli Yönetici
haklısın valla bizi cebinden çıkarır fatihim:ehe
şaka bi yana seviyoruz seni fatih sakın ama sakın alınma öle takılıyoz :)

iremm

iremm

Üye
tabikide fatih bitanedir :oke:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Fatihin hayranları forumda çok fazla ya :)

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
wayyy fatihe bak sennn :ehe:ehe kadir ne diyo buu :ehe:ehe
ne yaa doğru söylüyorum benim hiç yalan söylediğimi duydunuzmu.:islik

haklısın valla bizi cebinden çıkarır fatihim:ehe
şaka bi yana seviyoruz seni fatih sakın ama sakın alınma öle takılıyoz :)
sağolun bende sizleri çok seviyorum:op:

tabikide fatih bitanedir :oke:
teşekkür ederim sende bi tanesin canım ablacım:op:

DiaBLoS™;1022961' Alıntı:
Fatihin hayranları forumda çok fazla ya :)
hayranlardan çok düşmanlarım var diyebilirim sana.:aman2:

elmyra

Üye
konu nerden nereye arkadaşlar bir konuyu daha katletmeyi başardık kolay gelsin hayırlı işler :ehe:ehe:ehe:ehe:ehe

Anıl Umut

Emekli Yönetici
fatihi seviyoruuuzzzzzzz :D:D

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Arkadaşlar öncelikle konu yanlış değil, gayet normal bir konu. Maxicepte bu paylaşılamaz diye bir kural yok belirtmek istiyorum. Konuyla alakasız da yazmayalım. (Sabote etmek gibi)

Konuya gelecek olursak. Bugüne kadar 23-24 tane kız arkadaşım oldu, elime ne geçti? Bence hiçbir şey sadece zaman öldürmek. Ha sevildim de sevdim de. O bambaşka bir duygu inan bir gün bunu anlarsın. Hep açık giyinen kızı potansiyel sevgili olarak görüyorsan zaten hiç girişme bu işlere, bu sevgili aramak değil abazalıktır, cinsel açlıktan ötürü.

Ne yapacağına gelirsek, kalbin küt küt atıyormuş. Bunları bende 14-15 yaşındayken yaşardım ama 17 gerçekten ileri bir yaş. Biz 17 yaşındayken... :)

Rahat olmaya çalışacaksın, başka çaren yok. Karşındakinin de senin gibi bir insan olduğunu düşün. Senden farklı değil.! Asla yalan söyleme, kendin ol. Kendin olduğun zaman sevilirsin... ;)

Anıl Umut

Emekli Yönetici
way abi harika açıklamışsın bizde ders alalım

leiche

leiche

Emekli Yönetici
ulen 20 tane sallamasyon kız arkadaşın olacağına 25 yasında 1 tane sağlam sevgilin olsun yeter be ;)

Hellboy®

Hellboy®

Üye
benim hic kız arkadasım olmadı abiiiiiiiiiiiiii :((

Hey Allah'ım ya nabalım simdi Güzin Abla mıyız biz :ehe

Anıl Umut

Emekli Yönetici