Sony Xperia Z2 Kullanıcıları Kulubü | Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

zencibitc

zencibitc

Üye
Rootlu 4.4.4 ftf varmı tavsiye edermisiniz ?
Yada 4.4.4 e nası,root atılıyor

milestone

milestone

Üye
Yada 4.4.4 e nası,root atılıyor
Rootlu 4.4.4 ftf varmı bilmiyorum da, ben stock 4.4.2 ftf ile flashlayıp hiçbir güncelleme yapmadan telefonu rootlayıp,recovery yüklüyorum,ardından rom yüklüyorum.

#GÖKHAN#

#GÖKHAN#

Üye
SamsungWidget_ProgramMonitor isimli widget gibi xperia için bir widget var mı? Yada bu widgeti nasıl yükleyebilirim telefona kopyalıp tıklayınca yüklenmiyor. Bir widget önerebilir misiniz resimdeki gibi

zencibitc

zencibitc

Üye
iyigünler ben telefonuma cyanogenmod 12 kurmam lazım da twrp yada cwm yi nasıl kuracağım ve bootloadri nasıl açacağım sağlam bi yerden bilgi bulamadım yardım edin

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
İmzamdaki konudan oku ya da internette her yerde yazıyor, bootloaderı aç
recovery yükle.
cm12 indir, recoveryden flashla.

zencibitc

zencibitc

Üye
Bu recovery i lolipop a yükesem olurmu ?
Ve mobildeyim imzanı göremiyorum kilit açmanın linkini verirmisin ? Flash toolda BLU diye bi buton var ordan olurmu

zencibitc

zencibitc

Üye
Çok teşekkürler TA backup listesinde xperia z2 yok nasıl yedeklerim ?

Serhan

Serhan

Üye
Arkadaşlar siz Z2 kullanıyosunuz bilirisiniz , arkadaşım Z2 kullanıyorda , Z4 almak istiyor yakında.
Z2 ye göre Z4 ün özellikleri , artıları neler ?

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar siz Z2 kullanıyosunuz bilirisiniz , arkadaşım Z2 kullanıyorda , Z4 almak istiyor yakında.
Z2 ye göre Z4 ün özellikleri , artıları neler ?

Z4 bir çıksın da sonra düşünürsünüz. :eek:
Çok teşekkürler TA backup listesinde xperia z2 yok nasıl yedeklerim ?

Vardır ya olmaz olur mu.
O liste hazırlandığında Z2 yeni çıkmıştır ya da çıkmamıştır. Neredeyse bütün hatta belki direk bütün Sony Xperia modellerini destekliyor, Sony Ericssonları yani 2011 cihazlarını desteklemiyor.

zencibitc

zencibitc

Üye
O linkteki recovery bootloader açmadanda yüklenebiliyormuş hiç açmadan 4.4.2 + root dayım pil otursun beğenmezsem cyanogen 12 ye geçeceğimde hiç biyerde gapps bulamadım eskiden xda da all roms gapps vardı kaldırılmış.

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Gapps'ı hazırlayan vatandaş işi bıraktı ya da ara verdi ama toparlandı tekrar, yeni bi gapps konusu var. BL açmadan recovery yükleyebilirsin ama CM12 flashlayamazsın. 4.4 üzerine direk CM12 flashlaman da çok mantıklı değil, gerçi sorun değil ama yine de lollipop ile bl de radio da değişiklikler var, Kısacası 5 üzerine CM12 flashlasan daha temiz olur.

zencibitc

zencibitc

Üye
Neden BL açmadan yapamıycakmışımki recovery yüklendi sonuçta system e erişimim var mod falanda yükledim açılış animasyonunu falan yeşil yaptım bence cm12 de olur

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Dene istersen, brick olur.

0MG90

0MG90

Üye
BL açılmadan nasıl rom atıcan? Rootla bir şeyler yapmak başka rom atmak başka.

zencibitc

zencibitc

Üye
Tamam deneyecem .

ant.vit

Üye
Merhaba. Hepsiburada dan xperia z2 almayı düşünüyorum fakat aklıma takılan bi şey var. Orada satılan D6502 mi yoksa D6503 mü? Müşteri hizmetlerini aradım bilmediklerini söylediler. Yardımcı olursanız sevinirim.

alfo9403

alfo9403

Üye
Merhaba. Hepsiburada dan xperia z2 almayı düşünüyorum fakat aklıma takılan bi şey var. Orada satılan D6502 mi yoksa D6503 mü? Müşteri hizmetlerini aradım bilmediklerini söylediler. Yardımcı olursanız sevinirim.
6502 modeli.

Üst Alt