KayraBey
Üye
Sağol minik toruntüm maxicep ailesine hayırlı uğurlu olsun ..

Sağol minik toruntüm maxicep ailesine hayırlı uğurlu olsun ..

Nextman ödül puanı nedir birde ben yüzbaşıydim onbaşı olmuşum cahilliğime ver rutbe yukseldimi azaldimiRica ederim önerileriniz bizim için değerlidir evet bahsi geçen değişiklikleri elimizden geldiğince en kısa sürede gerçekleştirmeyi düşünüyoruz.Keyifli forumlar
Sizin rütbeniz yüzbaşı olamaz onbaşı değil teğmen rütbesindesiniz.Bu forum sisteminde ilk etapta yapılan görev ve konulara göre verilen puanlama sistemi.Nextman ödül puanı nedir birde ben yüzbaşıydim onbaşı olmuşum cahilliğime ver rutbe yukseldimi azaldimi
Yüzbaşı nerden çıktı ya teğmendim onbaşı gösteriyor tapatalk birde ödül puanını açıklamadınSizin rütbeniz yüzbaşı olamaz onbaşı değil teğmen rütbesindesiniz.Bu forum sisteminde ilk etapta yapılan görev ve konulara göre verilen puanlama sistemi.
Arkadaşım soruyu sordun açıkladım bak burayaYüzbaşı nerden çıktı ya teğmendim onbaşı gösteriyor tapatalk birde ödül puanını açıklamadın
Verdigin linke tıkladım mobil serkan balcının başı dertte konusu çıktıArkadaşım soruyu sordun açıkladım bak buraya
https://www.maxicep.com/forum/konu/forum-daki-rutbeler-hangi-rutbe-nasil-geliyor-10-eylul-2010.4/
demek istediğimi anlarsın usluba dikkat edersen sevinirim.Ödül puanı beğeni sisteminden farklı detaylı açıklamayı düzenlemeler bittikten sonra yapılacak.

DoğruVerdigin linke tıkladım mobil serkan balcının başı dertte konusu çıktı![]()

Arkadaşım mobil giriyorsan tarayıcını cache temizle ben pcdende mobildende verdiğim linki kontrol ettim öyle bir konu çıkmıyor.Verdigin linke tıkladım mobil serkan balcının başı dertte konusu çıktı![]()
Bende dede gibi tapatalkdan giriyorumArkadaşım mobil giriyorsan tarayıcını cache temizle ben pcdende mobildende verdiğim linki kontrol ettim öyle bir konu çıkmıyor.
Dede dediğim gibi kardeşim pcde sorun yok mobilden tapatalk ile bende baktım.Varsa sorun tekrar kontrol edilir.Ben tapatalk ile girdim aynen o konuya gidiyor link.
AynenBen tapatalk ile girdim aynen o konuya gidiyor link.
En iyisi pcden bakmak çünkü burada serkan balciyi goruyoruzDede dediğim gibi kardeşim pcde sorun yok mobilden tapatalk ile bende baktım.Varsa sorun tekrar kontrol edilir.
Rütbe için Bakmanız gereken yer
https://www.maxicep.com/forum/konu/forum-daki-rutbeler-hangi-rutbe-nasil-geliyor-10-eylul-2010.4/
Değerli üyemiz doğru sonuç olan rütbeniz için buraya yazıyorum okuyunuz.
Düzenlemeler sürüyor.Ben nedense onbaşı gözüküyorum ama normalde teğmendim tapatalkda bir sorun vsr galiba
TamamdırDüzenlemeler sürüyor.