Arkadaşlar mobil için gerekli düzenlemeler elbet yapılacaktır sabırlı olun. Bu arayüz eskisine göre daha hafif o yüzden daha rahat olacaktır. Fakat Symbian işletim sistemli telefonları biliyorsunuz o yüzden fazlasını beklemeyin.
İsa Anıl cevap vermeden daha fazla bence üstelememelisin.Sende bilirsinki öyle bir anlam yükleyerek yazılmamıştır.symbian kullananlar için birşey yapılmazsa forum kaybeder sen android kullanıyorsun diye biz de android kullanmak zorunda değiliz
böyle bi yorumun senden çıkacağını tahmin bile edemezdim
Forumda hemen hemen her sistem için gerekli stabil düzenlemeler yapılacak zaten uyarısı forum ana sayfada var Herkes için hayırlı olur umarım
kesinlikle haklı sadece maxicep değil internette gezmek işkence symbiandaArkadaşlar mobil için gerekli düzenlemeler elbet yapılacaktır sabırlı olun. Bu arayüz eskisine göre daha hafif o yüzden daha rahat olacaktır. Fakat Symbian işletim sistemli telefonları biliyorsunuz o yüzden fazlasını beklemeyin.
kesinlikle haklı sadece maxicep değil internette gezmek işkence symbianda
Aynen katılıyorum. Bu işi Ozan'a bırakın. O halleder inşallahBurda konumuz symbian değil lütfen site arayüzü ve eklenmesini istediğiniz özelliklerle devam edelim teşekkürler
Kabullenmelisin artık abi. Symbian Devri bittine yani symbian kullananlar foruma girmesin gibi yorum yazmışsın anıl hiç olmadı bilesin

söylemelerini beklemiyorsundur heralde* Firefox, sayfanın sürekli yüklenme sorunu halledildi, yada bende gözükmüyor.
Peki merak ediyorum, bu ayarlamaları nasıl yapıyorsunuz?

beklemiyorum ama programcı olunca merak ediyor insansöylemelerini beklemiyorsundur heralde![]()