Yeni Forum Yazılımı Hakkında İlk Detaylar

Sponsorlu Bağlantılar

ishak388

ishak388

Üye
Staff Online Now-Şuanda Açık Yetkili herhalde düzeltirseniz.
BU ARADA HELAL OLSUN OZAN ABİ SİTEN SÜPER :D

• Beğen
Tepkiler: Buğra

asigsasi

asigsasi

Üye
Arkadaşlar mobil için gerekli düzenlemeler elbet yapılacaktır sabırlı olun. Bu arayüz eskisine göre daha hafif o yüzden daha rahat olacaktır. Fakat Symbian işletim sistemli telefonları biliyorsunuz o yüzden fazlasını beklemeyin.

symbian kullananlar için birşey yapılmazsa forum kaybeder sen android kullanıyorsun diye biz de android kullanmak zorunda değiliz
böyle bi yorumun senden çıkacağını tahmin bile edemezdim

• Beğen
Tepkiler: abandonware
KayraBey

KayraBey

Üye
Bence imkanı olan varsa kesinlikle telefon değiştirmeli. Symbian ile artık her zaman her yerde topal kalır insan...

• Beğen
Tepkiler: man20 ve Buğra
man20

man20

Üye
aynen devir lumia devri artık.

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
symbian kullananlar için birşey yapılmazsa forum kaybeder sen android kullanıyorsun diye biz de android kullanmak zorunda değiliz
böyle bi yorumun senden çıkacağını tahmin bile edemezdim
İsa Anıl cevap vermeden daha fazla bence üstelememelisin.Sende bilirsinki öyle bir anlam yükleyerek yazılmamıştır.:) Forumda hemen hemen her sistem için gerekli stabil düzenlemeler yapılacak zaten uyarısı forum ana sayfada var Herkes için hayırlı olur umarım:)

• Beğen
Tepkiler: cardanadam, ANIL, Buğra ve 1 kişi daha
superuser.

superuser.

Üye
Arkadaşlar mobil için gerekli düzenlemeler elbet yapılacaktır sabırlı olun. Bu arayüz eskisine göre daha hafif o yüzden daha rahat olacaktır. Fakat Symbian işletim sistemli telefonları biliyorsunuz o yüzden fazlasını beklemeyin.
kesinlikle haklı sadece maxicep değil internette gezmek işkence symbianda

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
kesinlikle haklı sadece maxicep değil internette gezmek işkence symbianda

Burda konumuz symbian değil lütfen site arayüzü ve eklenmesini istediğiniz özelliklerle devam edelim teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Dede
superuser.

superuser.

Üye
tapatalk gerçeği

KayraBey

KayraBey

Üye
Burda konumuz symbian değil lütfen site arayüzü ve eklenmesini istediğiniz özelliklerle devam edelim teşekkürler
Aynen katılıyorum. Bu işi Ozan'a bırakın. O halleder inşallah

alenkolik

alenkolik

Üye
Ben beğendim. Zamanla çok daha iyi olacaktır. Hayırlı olsun.

• Beğen
abandonware

abandonware

Üye
* Firefox, sayfanın sürekli yüklenme sorunu halledildi, yada bende gözükmüyor.

Peki merak ediyorum, bu ayarlamaları nasıl yapıyorsunuz?

man20

man20

Üye
  • Beğen
seyfipasa

seyfipasa

Üye
Tüm Maxicep üyelerine hayırlı olsun gerçekten görüntü ve yeni eklentiler gayet iyi olmuş eksikler zamanla giderilir heralde şimdilik eksiklik göremedim emeği geçen herkese teşekkür ederim ;)

caglar b

caglar b

Üye
mobilin basit arayüzü gitmiş, kötü olmuş eski arayüz daha iyiydi:(

• Beğen
Tepkiler: _YldZEneS_

THEMANCO

Üye
Yeni site görüntüsü alıştığımızdan biraz karışık geldi fakat güzel,beğendim.;)

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Opera miniyi saymazsak opera mobil yerine any browser i kullanın opera mobilden çok daha iyi şimdilik sadece any ile mini browseri denedim minide de iş yok any güzel giriyor yine ama hala yavaş şimdi oupeng i u c yi mini next i yükliyim bakalım nasıl olcak

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Opera miniyi saymazsak opera mobil yerine any browser i kullanın opera mobilden çok daha iyi şimdilik sadece any ile mini browseri denedim minide de iş yok any güzel giriyor yine ama hala yavaş şimdi oupeng i u c yi mini next i yükliyim bakalım nasıl olcak

Üst Alt