abi sanki bilerek atiyorumSakin... aynı mesajı tekrar tekrar atma kayahan

Açtığın konulara profildeki hakkında bölümünden bakabilirsin. Şikayet takibini bilmiyorum.Açtığımız konulara ve şikayet takibine nereden bakılacak? Bu konuya bir çözüm getirebilir misiniz?
Eski simgeleri geri getirebilir belki adminbu simgeler böyle kalacak mı yoksa düzenlencek mi? Eğer düzenlenecek ise oraya konulan simgeyi bölümün moderatör veya o bölümdeki aktif üyeler seçsin.
----------------
Yazı rengini değiştirebiliyor muyuz ?

Yenilense daha iyi olmaz mı ? : )Eski simgeleri geri getirebilir belki admin![]()
Bu konuda bilgim yok ama degisecektirYenilense daha iyi olmaz mı ? : )
haklısın kardeşim mobil kaldıramıyor sürekli hafıza dolu uyarısımobilin basit arayüzü gitmiş, kötü olmuş eski arayüz daha iyiydi![]()
Çalışmalarımız sürüyor ilginiz için teşekkürler.Eskiden üst üste mesaj attığımızda eklendi yazıyordu şimdi 2 ayrı mesaj olarak gidiyor. Bunu da düzeltirsiniz sanırım.
Rica ederim önerileriniz bizim için değerlidir evet bahsi geçen değişiklikleri elimizden geldiğince en kısa sürede gerçekleştirmeyi düşünüyoruz.Keyifli forumlarBen size bir öneride bulunacağım üstüme vazife değil ama dikkatimi çekti atıyorum örnek veriyorum android rom bölümünde samsung bölümüne girdiğimizde konu açarken S3 mini falan diye seçenekler seçiyorduk bu konu başlıklarında özel renkler ile oluyordu arama kolay oluyordu şimdi rom bölümü biraz karışık olmuş
Rica ederim önerileriniz bizim için değerlidir evet bahsi geçen değişiklikleri elimizden geldiğince en kısa sürede gerçekleştirmeyi düşünüyoruz.Keyifli forumlar