Zeka Sorularınız Varsa Alalım!!!

Sponsorlu Bağlantılar

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Ben sanki buldum gibi cevabı :islik

Luck Star

Luck Star

Üye
Cevap , nasil desem 2x2=4 gibi degil yazcam birazdan dusunun bi :) kagitta tanisalim mi yazmiyor ..
Ipucu veriyim arkadaslar , kagitta oyle birsey yazicak ki her gosterdigi kisi yanlis anlasin..

Ihtiyarin soruya bakalim az ;)

mürteza16

mürteza16

Üye
    Konu Sahibi
Ben biliyorum ama söylemek istemiyorum. Sizlerin cevabını bekliyorum. :islik

Emrgncy

Emrgncy

Üye
hadi la, karnıma ağrılar girdi :p

Luck Star

Luck Star

Üye
symbian yükle. :islik
karını boşa mı diyor? :hmmmHırsızlar nasıl kaçacak yahu? :allalla:

1. olası cevap

Adamın kağıt yolladığı kadın aslında polistir.Adamın birlikte bara geldiği arkadaşı ise kadının kardeşidir. Kadın kağıda : Seninle çıkabiliriz ancak bunun olması için annenin ve babanın seni reddetmesi gerekiyor ve karındanda boşanmalısın.Akşam bankada soygun olacak yazıyor. Adam bu yazıyı okuyamıyor onun için arkadaşına ( kadının kardeşi ) gösteriyor arkadaşı bunu görünce sinirleniyor ve terkediyor. Yazıyı okuması için annesi ve babasına gösteriyor.Annesi ve babası kağıdı okuyunca evlatlıktan bu yüzden reddediyor.Karısına gösterince karısıda bu yüzden sinirleniyor ve çekip gidiyor. Gelelim doktora : doktor aslında kadının kocasıdır.Adam kağıdı doktora getirince doktor bu olayı kaldıramıyor ve intihar ediyor. Adam akşam kağıdı bankanın kasasına koyduğunda hırsızlar geliyor ve kağıdı okuyor polisin önceden haberi olduğunu düşünüp oradan kaçıyor. -

bunu arkadaşlarla araştırıp bulduğumuz cevap bence o kadar mantıklı değil

2.olası cevap

kadın kagıda ne yaptıgını biliyorum yazdı arkadaşına götürdü arkadaşı ne yaptıgını biliyorum yazdıgını anlayınca arkadaşıda karısıyla adamı aldattıgını anladı sandı ve kaçtı. annesi ve babası ne yaptıgını biliyorum yazısını görünce adamı küçükken evlatlık almışlar onlarda evlatlık alındıgını anladı sandı ve onu evlatlıktan reddettiler karısına götürdügünde ne yaptıgını biliyorum yazısını gördügünde arkadaşıyla onu aldattıgını sandı ve onla boşandı doktor adam birgün geldiginde adam hastayım demiş sonuçlarda adamın kalp yetmezligi varmış doktor bir şeyyok demiş . adam yeniden geldiginde doktor ne yaptıgını biliyorum yazısını görünce adamın kalp yetmezligi oldugunu sanmış ve ve kendini asmış hırsızda ise hırsız altınları çalarken o yazıyı görünce altınları çaldıgını biri anladıgını sanmış ve altınları bırakıp kaçmış -

bu da biraz hayalgücü ile geliştirilebilecek cevap ama benim düşündüklerimi yazıcam

edit : düzelttim

Emrgncy

Emrgncy

Üye
:zong:

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Züpermiş. :zong:

Luck Star

Luck Star

Üye
”Tanışabilir miyiz?”

adam bunu arkadaşına gösterirse onunla dalga geçtiğini sanar ve ordan gider

annesi ve babası evlatlıktan reddediyor çünkü o yaşa gelmiş bir adamın tanışabilir miyiz demesi onları şaşırtıyor ve üzüyor oğullarıda olayı açıklayamadan evlatlıktan reddediliyor.

karısı boşanıyor çünkü
1-Onca Yıllık Karısına Başka Bir Kadınla Birlikte Olduğunu İma Etmesi…
2-Karısına Üstüne Tanışabilir miyiz Yazılı kağıdı okutması

doktor intihar eder çünkü doktor gay'dir . yani o kadar itibarlı bir adamın bir sırrını bilgidiğini gösterir erkek erkeğe tanışmak istemesi :D

hırsızlar ise tanışabilir miyiz yazısını okuyunca. bu kağıdı bırakanın bir polis olduğunu onları izlediğini ve alay edercesine oraya bıraktıklarını düşünüyorlar ve parayı bırakıyorlar… -

ama bana göre orda ""ne yaptığını biliyorum ""yazıyor

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Kusura bakma ama harbiden saçma bir soruymuş :D

• Beğen
Tepkiler: kfahaa
Luck Star

Luck Star

Üye
Bin sayfalık bir kitap vardır. Bu kitabın her sayfasında bir cümle vardır.
Birinci sayfadaki cümle:
"Bu kitapta yalnızca bir tane yanlış ifade vardır."
İkinci sayfadaki cümle:
"Bu kitapta yalnızca iki tane yanlış ifade vardır."
Üçüncü sayfadaki cümle:
"Bu kitapta yalnızca üç tane yanlış ifade vardır."
....................
Bininci sayfadaki cümle:
"Bu kitapta yalnızca bin tane yanlış ifade vardır."
Bu kitapta, doğru olan bir yada daha fazla ifade var mıdır. Varsa hangi sayfalardaki ifadeler doğrudur?

Hasta felan mı yoksa? :hmmm

buldummm :D kitap 1000 sayfa değilmi ? :D

eee 1000. sayfada 1000 tane varsa

daha önceki 998. sayfadaki yanlış ile 1000. sayfaki yanlış toplamı 999 eder

cevap 999

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Luck Star
Luck Star

Luck Star

Üye
1 kilo pamuk mu ağırdır 1 kilo demir mi :close_tema::ehe:ehe

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy
Luck Star

Luck Star

Üye

al :D

Bir bakkalın terazisinde sadece 4 ağırlık var. Eğer bakkalın dükkanında bütün mallar 1 ile 40 kg arasında ise (tamsayı) ve bu ağırlıkları kullanarak bütün malları tartabiliyorsa, ağırlıkların değeri nedir?

Emrgncy

Emrgncy

Üye
al :D

Bir bakkalın terazisinde sadece 4 ağırlık var. Eğer bakkalın dükkanında bütün mallar 1 ile 40 kg arasında ise (tamsayı) ve bu ağırlıkları kullanarak bütün malları tartabiliyorsa, ağırlıkların değeri nedir?
1-3-9-27

• Beğen
Tepkiler: Invoke ve Luck Star