Siz.bilirsiniz internete kalsak kimse Sony almaz sanırım en iyi ama en çok kötülenen cihazlar Sony [emoji1]yorumlardan dolayı z2 ye dönüş yapıyorum gibi çok fazla olumsuz yorum okudum internet üzerinden
Z2'de iyi Z3c'de. Yorumlara bakıp aldanmayın bende Z2 hakkında çok fazla şey okudum ama telefonu aldığımda abartıldığını anladım. Ekran olarak karar verseniz yeter. Z3c taşıması daha kolay ama ben büyük ekran istediğimden Z2 aldım.yorumlardan dolayı z2 ye dönüş yapıyorum gibi çok fazla olumsuz yorum okudum internet üzerinden
Z2'de iyi Z3c'de. Yorumlara bakıp aldanmayın bende Z2 hakkında çok fazla şey okudum ama telefonu aldığımda abartıldığını anladım. Ekran olarak karar verseniz yeter. Z3c taşıması daha kolay ama ben büyük ekran istediğimden Z2 aldım.
Z3 serisinde bakır boru var diye biliyorum ısıyı her yere eşit dağıtıyor bu şekilde. Z3c'de de vardır. Yine Z3c'nin şarjı biraz daha uzun dayanacaktır onun dışında pek yok.z3c ile z2 arasında ekran ram harici bariz fark nedir?
G2'de microSD olmadığından o yönden mantıklı.Arkadaşlar g2 den z2 ye veya z3c ye geçmek mantıklı mi?
Bu arada Z3 serisi müzik bakımından daha önde, daha fazla özellik destekliyor

Hangisini istiyorsan onu al ama. Tekno markette falan iyice kullan karar verirsin. Bende Z3c alacaktım ama Z2 aldıktan sonra ekranı çok küçük geldi.Gönlüm nedense bir anda z2 kaydı arkadaş 1 aydır z3c araştırıyorum![]()