Telefon Tavsiyesi Z3 Compact nasıl bir cihazdır?

Sponsorlu Bağlantılar

Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi
Z3 Compact nasıl bir cihazdır?
arkadaşlar almayı düşünüyorum bu cihazı + ları ve - leri nelerdir mesela.
kamera baya aşağılanmış şekilde yorumlar okudum.
kullanan arkadaşlar yorum yapabilir mi.

PrisonerMacTavish

PrisonerMacTavish

Üye
Kullananlar yorum yapsın ama ben z3den daha kullanışlı dediklerini biliyorum hemen hemen aynı yalnız 2 GB RAM var ama kasılma donma yasanmiyor

0MG90

0MG90

Üye
+ları 720p ekranı sayesinde oyunlar daha akıcı, şarj süresi daha uzun gider. Suya dayanıklı telefon, kamerası iyi sayılır, taşıması da kolay. Eksilerini kullananlar söyler ama microSD ve usb kapakçıkları olabilir sürekli aç kapa falan.

Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi
yorumlardan dolayı z2 ye dönüş yapıyorum gibi çok fazla olumsuz yorum okudum internet üzerinden

PrisonerMacTavish

PrisonerMacTavish

Üye
yorumlardan dolayı z2 ye dönüş yapıyorum gibi çok fazla olumsuz yorum okudum internet üzerinden
Siz.bilirsiniz internete kalsak kimse Sony almaz sanırım en iyi ama en çok kötülenen cihazlar Sony [emoji1]

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
0MG90

0MG90

Üye
Z2'de iyi Z3c'de. Yorumlara bakıp aldanmayın bende Z2 hakkında çok fazla şey okudum ama telefonu aldığımda abartıldığını anladım. Ekran olarak karar verseniz yeter. Z3c taşıması daha kolay ama ben büyük ekran istediğimden Z2 aldım.

Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi
Z2'de iyi Z3c'de. Yorumlara bakıp aldanmayın bende Z2 hakkında çok fazla şey okudum ama telefonu aldığımda abartıldığını anladım. Ekran olarak karar verseniz yeter. Z3c taşıması daha kolay ama ben büyük ekran istediğimden Z2 aldım.

z3c ile z2 arasında ekran ram harici bariz fark nedir?

burak1011

Üye
Arkadaşlar g2 den z2 ye veya z3c ye geçmek mantıklı mi?

0MG90

0MG90

Üye
  • Beğen
Tepkiler: burak1011
Bülent872

Bülent872

Üye
Z2-Z3c arasında bariz fark yok.
Bende Z1c var küçük telefonlar daha çok ilgimi çektiği için aldım gayet güzel kullanışlı eksik tarafı yok bence ve Z1c'de beğenilmeyen özellikler Z3cde kaldırılmış.
Tavsiye ederim.

0MG90

0MG90

Üye
Bu arada Z3 serisi müzik bakımından daha önde, daha fazla özellik destekliyor

• Beğen
Tepkiler: Bülent872
Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi
0MG90

0MG90

Üye
Gönlüm nedense bir anda z2 kaydı arkadaş 1 aydır z3c araştırıyorum :D
Hangisini istiyorsan onu al ama. Tekno markette falan iyice kullan karar verirsin. Bende Z3c alacaktım ama Z2 aldıktan sonra ekranı çok küçük geldi.

PrisonerMacTavish

PrisonerMacTavish

Üye
Z3c bana da küçük geldi bende de Z3 var tek elle bile kullanıyorum rahat ben olsam z2 alırdım sanırım.

byAndroid

byAndroid

Üye
Ben z3c alırım. Z3c nin öyle sorunu falan hiç duymadım ama z2 de her türlü problemi duyuyoruz. Biraz daha kalın z3c ekran da 720p ısınma sorunu olmaz diye düşünüyorum tabi kullanıcılar daha iyi bilir en azından z2 ten az isinacagi kesin

0MG90

0MG90

Üye
Sorunsuz bi cihaz yok, Z3c daha az ısınır diye bir şey de yok. İkiside cam arka kasaya sahip. Kullanıcı kulüplerine sorarsa daha iyi cevap alır, kullanmayanlara değil.

fenerium007

Üye

Özelliklerine bakıp sen karar ver.Ama ben Z3 Compact derim

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Lolipop güncellemesiyle kamera kötü olmuş baya. Ben de yeni aldım ve memnun kalmadım kamerasından. Ama bir htc ve Samsung Kullandıktan sonra neden şimdiye kadar sony almamışım dedirten bir telefon. Hayran kaldım performansına

BRKTNL

BRKTNL

Üye
Fiyatının hakkını veren cihazdır, kesinlikle tavsiye ederim.

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Kameranın gece çekimi hoşuma gitti aslında.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve s3minik
Takipçi Satın Al

Üst Alt