Telefon Tavsiyesi Z3 Compact nasıl bir cihazdır?

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
Kameranın gece çekimi hoşuma gitti aslında.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Gece el moduna alıp daha güzel fotoğraflar çekebilirsiniz. Süper otomatik mod dışarıda fazla iyi fotoğraflar çekemiyor.

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Gece el moduna alıp daha güzel fotoğraflar çekebilirsiniz. Süper otomatik mod dışarıda fazla iyi fotoğraflar çekemiyor.
Manuel modda İSO öncelikli çektim zaten bunu..

Bu paylaştığım otomatik modda çekildi mesela.

Ekli dosyalar

0MG90

0MG90

Üye
Manuel modda İSO öncelikli çektim zaten bunu..

Bu paylaştığım otomatik modda çekildi mesela.
ProCapture kullanmanızı tavsiye ederim. Normal kamera uygulamasına göre çok daha iyi fotoğraflar çekebiliyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR

bagerhk

Üye
sony z3c 2 aydır kullanıyorum. mevcut şartlarda çok ideal bir telefon. internet hızı, şarj süresi, performans, müzik, suya dayanıklılık, hafif ve küçük, kamerası çok çok iyi... ben memnunum...

• Beğen
Tepkiler: maxiser
kralour

kralour

Üye
Z3c piyasadaki bir çok telefona rakip sony'niyi kötüleyenler var internette bu daha fazla ama alıp kullanan arkadaşlarım cok menmun yazlım olarak sony çok iyi hız konusu cok iyi donanımıda öyle kaliteli işcilik var arayüzü sonynin ara yüzü buda artı bir avantaj bence kamera konusuna gelince tabiki samsung kadar olmasa cok cok kötü değil ama o parayı verenler için ideal bir kamera kullanışlı bir telefon pişman etmez alıp kullana bilirsiniz :)

MURSALLI

MURSALLI

Üye
arkadaşlar ben z3 dual kullanıyorum gayet iyi temaslı şarz kablosu aldım bu sayede kapaklarını açmak zorunda kalmıyorsunuz ayrıca cihaz hızlı ekran kalitesi tatmin edici tek sorunu çift hatlı olması sebebi ile numarayı çevirdiğinizde hangi hattan arama yapmak istediğinizi sürekli soruyor ayrıca işlemi pasif yapıp tekrarlatabiliyor belki güncelleme ile çözülebilir.

Takipçi Satın Al

Üst Alt