Telefon Tavsiyesi z3 almak mantıklı mı?

Sponsorlu Bağlantılar

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
hiç bizaman g3 tavsiye etmiyorum g2 lafım yok ama bidefa canımı yaktı asla lg almam :)

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Anladım okadar methediyorlardı ama fıs galiba :)
g3 hikaye performası çok iyi değil çok çabuk ısınıyor antutu testlerinde ısındıkça telefon daha düşük gösteriyor :D :D g2den daha düşük performans gösteriyor

98farom98

98farom98

Üye
g3 hikaye performası çok iyi değil çok çabuk ısınıyor antutu testlerinde ısındıkça telefon daha düşük gösteriyor :D :D g2den daha düşük performans gösteriyor
G2 bir numara ya hem performans hem şarj bakımından aslında 2k kullanmasaydı belki iyiydi :)

• Beğen
Tepkiler: lazye ve cici60

karince

Üye
bende z3 almayı düşünüyorum lg g3 z3 ve note4 arasında kalmıştım lg yi eledim fakat z3 ile note4 arasında kaldım ama z3 daha ağır basıyo kararımda sizce z3 almalımıyım.

The Pancar

The Pancar

Üye
bende z3 almayı düşünüyorum lg g3 z3 ve note4 arasında kalmıştım lg yi eledim fakat z3 ile note4 arasında kaldım ama z3 daha ağır basıyo kararımda sizce z3 almalımıyım.
Note 4 de iyidir

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
G3 s5 note 2 note 3 kullanmış biri olarak note 4 harika bi telefon ama sarj kamera ve tasarım incelikte z3 önde benim.icin en önemlisey pil ve kamera oyuzden z3 diyorum
Burdan bakabilirsin
Öneri - Sony Z3 Almak İsteyenler Mutlaka Okusun(Kullanım Deneyimim) - MaxiCep

Üst Alt