Telefon Tavsiyesi Z2 vs LG G3

Sponsorlu Bağlantılar

Marlon Brando

Üye
    Konu Sahibi
Z2 vs LG G3
İyi forumlar arkadaşlar, biliyorum böyle konular günden banko 5-10 kere açılıyor amma velakin uzun kullanacağım için bir hata yapmak istemiyorum. Sony son zamanlarda şu kronik sorunlarıyla felan baya gözümden düştü öte yandan G3'ü mağaza incelediğimde arayüz geçişlerinde bariz sıkıntılar gözüme çarpıyordu. Yanı sıra G3'te de kronik sorun çıkma ihtimali var.

Şimdi LG'nin garantisi Sony'den daha duyarlı olduğuna göre bir sorun çıktığında LG münakaşaya girmeden cihazı onarır veya değiştirir. Burda bir adım önde olduğu kesin. Ancak şu ekranın 2K olması batarya ve performans konusunda bir eksisi gibi geldi. Siz ne dersiniz bilemiyorum. Her iki cihazı toplayan kullanıcılar da bu konuda doluşsa süper olur :D

PrisonerMacTavish

PrisonerMacTavish

Üye
Z2 bence dayanıklılık olsun kamera olsun uzun süre kullanacakmışsın zaten z2 alırdım senin yerinde olsam .

Marlon Brando

Üye
    Konu Sahibi
Anladım hocam şu kronik sorun korkusu olmasa basıcam parayı ama sürekli ikilemde kalıyorum, Sony'nin Türkiyede garanti hizmeti de kötüymüş galiba.

byAndroid

byAndroid

Üye
Z2, meizu Mx4,

Buğra

Buğra

Admin
Z2 elbette :)

PrisonerMacTavish

PrisonerMacTavish

Üye
Anladım hocam şu kronik sorun korkusu olmasa basıcam parayı ama sürekli ikilemde kalıyorum, Sony'nin Türkiyede garanti hizmeti de kötüymüş galiba.
Benim kuzenim sony cihazının ekranını kırdı hiç para ödemeden garanti yaptı. Hemen alma birkaç kişi daha yorum yapsın onların da görüşünü al bu benim görüşüm sadece :)

Invoke

Invoke

Üye
Adam banlanmış görünüyor. :D
Z2'nin kasa açıklığı ve lens kayması gibi kronik sorunlarını herkes duymuştur zaten. Benzer şekilde G3'den de çok şikayet var. Bir bakın ondan da dert yakınanlara. Kronik sorunlar her iki cihazda da başına gelmeyeceğini varsayarsak ben Z2 derim. Malzeme kalitesi olsun arayüz olsun...

PrisonerMacTavish

PrisonerMacTavish

Üye
Adam banlanmış görünüyor. :D
Z2'nin kasa açıklığı ve lens kayması gibi kronik sorunlarını herkes duymuştur zaten. Benzer şekilde G3'den de çok şikayet var. Bir bakın ondan da dert yakınanlara. Kronik sorunlar her iki cihazda da başına gelmeyeceğini varsayarsak ben Z2 derim. Malzeme kalitesi olsun arayüz olsun...
Hahahaha yeni farkettim ne yaptı acaba? :D

0MG90

0MG90

Üye
Ban yemiş ama bende Z2 diyeyim :D G3'ü kasa kasa kullanacağıma kronik sorunlu Z2 kullanırım daha iyi. :P

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Sorun değil misafir olarak girip bakabilir

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
G3'ü kasa kasa kullanacağıma kronik sorunlu Z2 kullanırım daha iyi. :P
bende G3 kullanıyorum 32gb ve 3gb ram versiyonu, kasma donma hic olmadı cihazı kullanmak herkesin işi degil ''sözüm kimseye degil tabi''
2tb sürekli cebimde oyun film vs derken akşam oluyor ayrıca pc eksiklikligim bile yok
bence sizin dediginiz cihazlar 16gb versiyonu ve 2gb ram lılar.
bu arada LG G3 ten tam 3 farklı sürüm var ;)

cici60

cici60

Üye
G3'ün görünüşü güzel dursada cihaz göründüğün gibi değil 16gb modelini kullandım performans çok kötüydü 2k ekranda kaynaklı oyunlarda telefonun kilit ekranından menüsüne kadar kasma yapıyor...Z3 kullanıcı olarak şarj uzun gitsin performasn daha iyi olsun arayüz kasmasım kamerası daha iyi ve bol kamera uygulması olsun suya dayanıklı olsun dersen Z2 al

• Beğen
Tepkiler: 98farom98

Üst Alt