Marlon Brando
Üye
Z2 vs LG G3
İyi forumlar arkadaşlar, biliyorum böyle konular günden banko 5-10 kere açılıyor amma velakin uzun kullanacağım için bir hata yapmak istemiyorum. Sony son zamanlarda şu kronik sorunlarıyla felan baya gözümden düştü öte yandan G3'ü mağaza incelediğimde arayüz geçişlerinde bariz sıkıntılar gözüme çarpıyordu. Yanı sıra G3'te de kronik sorun çıkma ihtimali var.
Şimdi LG'nin garantisi Sony'den daha duyarlı olduğuna göre bir sorun çıktığında LG münakaşaya girmeden cihazı onarır veya değiştirir. Burda bir adım önde olduğu kesin. Ancak şu ekranın 2K olması batarya ve performans konusunda bir eksisi gibi geldi. Siz ne dersiniz bilemiyorum. Her iki cihazı toplayan kullanıcılar da bu konuda doluşsa süper olur
Şimdi LG'nin garantisi Sony'den daha duyarlı olduğuna göre bir sorun çıktığında LG münakaşaya girmeden cihazı onarır veya değiştirir. Burda bir adım önde olduğu kesin. Ancak şu ekranın 2K olması batarya ve performans konusunda bir eksisi gibi geldi. Siz ne dersiniz bilemiyorum. Her iki cihazı toplayan kullanıcılar da bu konuda doluşsa süper olur