Z1 Compact'ın Türkiye Fiyatı Belirlendi (Güncellendi)

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
abi apple'ı hiç karıştırmayalım onun fiyat politikası farklı fakat android olarak s4 mini zaten 1200 filendi ve şu an düşüyor evet donanım yüksek ama ne biliyim ben buna 1500 vermem ya sırf ekrandan yoksa gerisi mükemmel

Tercih meselesi işte, bana da küçük geldi, almadım. Ama bu cihaz güzel bir hamle oldu. Rakip olarak zaten S4 mini ya da One mini filan görmüyorlar. Bir çok yerde okudum yorumları, hem android, hem güçlü, hem sağlam, hem de küçük boylarda olsun isteyen iphone kullanıcıları varmış. Onlar için iyi oldu, sanırım.

• Beğen
Tepkiler: Pikkaccu ve enterneoll

enterneoll

enterneoll

Üye
Tercih meselesi işte, bana da küçük geldi, almadım. Ama bu cihaz güzel bir hamle oldu. Rakip olarak zaten S4 mini ya da One mini filan görmüyorlar. Bir çok yerde okudum yorumları, hem android, hem güçlü, hem sağlam, hem de küçük boylarda olsun isteyen iphone kullanıcıları varmış. Onlar için iyi oldu, sanırım.
evet bencede bu telefon biraz daha iphone severler için yapılmış bu tarafından düşününce mükemmel bir cihaz oluyor

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
Apple ve Symbian'cılara iyi geldi bu telefon :) 2000 lira olmuş :@

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Hani yanlış olmasında 1500 e kapış kapış gidebilirdi belki ama 2.000 tl hiç sanmıyorum. Bunu o fiyata alacak adam biraz daha koyar büyüğünü alırım der :D 1500 ken bile nexus 5 falan karşılaştırılması yapıldı şimdi 2.000 e çok zor kendi kaybeder :D Asıl değerini baştan gösterdi sonra öyle 2.000 den kakalamak olmaz :D

• Beğen
Tepkiler: Invoke ve Pikkaccu
Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
Bu fiyata asla almam

Invoke

Invoke

Üye
Oha, rezillik. Ayıp be. :@
Demiştim, demek istemiyorum. :ah
Neyse, iyi ki nexus 5 almışım. :ehe

• Beğen
Tepkiler: avast ve Pikkaccu
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Başta 1500 ü görmüşsün sonra zaten alınmaz demi ama
Oha, rezillik. Ayıp be. :@
Demiştim, demek istemiyorum. :ah
Neyse, iyi ki nexus 5 almışım. :ehe
Aynen bende :)

Şimdi bide bu geldiğinde 2 3 ay sonra fiyat düştü diye sevinenlerde olacaktır

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Oha be. Saçmalamadılar iyice. Hayatta vermem o fiyati.

Invoke

Invoke

Üye
Önden sipariş verenler aldı herhalde 1500e? Telefon daha piyasaya çıkmadan... :@

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
Diyecek bir şey bulamıyorum ben ama bundan sonra kolay kolay Sony almam

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
ön sipariş verenler o fiyata aldıysa 2. El olarak sattıklarındada 1500 den daha yukarı satacaktır :D :D
Madem 2.000 tl yaptın fiyatı başta 1500 ü gösterip batırmıycaktın :D

Invoke

Invoke

Üye
Bir süreliğine indirim var filan demiyordu değil mi? Bildiğimiz 1500dü. :blink:

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
hatta 1499.90 dı :D İndirim falan olamaz 500 tl indirimmi olur :D

Invoke

Invoke

Üye
hatta 1499.90 dı :D İndirim falan olamaz 500 tl indirimmi olur :D

İsviçre miydi, tam hatırlamıyorum bir avrupa ülkesinde bayağı indirimli satışa sunulmuştu.Çok kötü oldu bu 2bin yapmaları. Tam Sonyden söz ediyorduk, uygun fiyata gelmişti. Yanlış yaptılar. LG rahat olsun, G2 mini 1000+ satışa çıkabilir, her türlü satar. :ehe
Kendileri kaybeder. =P

• Beğen
Tepkiler: Pikkaccu
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Her türlü satarda, fark ettiysen başta böyle yeni çıkaran markalar bile ucuza veriyo sonra havalanıyolarmı noluyosa uçuruyolar fiyatları :D mesela S4 ve note 3 ün pek tutduğunu sanmıyorum çünki daha ucuz fiyata daha iyisi var, böyle giderse samsungta yerinden olacak. G2 mininde 1000 ve altında olması şart :) Bu fiyatı gören kimse 2.000 vermez bu telefona. Böyle olursa mağazalarda, taksitte yok satışlar baltalanacaktır :D

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Gercek Türkiye fiyatı bu mu kesin acaba? Diger siteler ucuza satabilir?

Resmen sogudum cihazdan.

• Beğen
Tepkiler: Pikkaccu
ANIL

ANIL

Admin
Şaka gibi :D Fiyat konusunda yanlışlık olmuş sanırım 2000 TL yaparak düzelmiş oldu :D

• Beğen
Tepkiler: Pikkaccu ve Invoke
By_Casparov

By_Casparov

Üye
fiyatı günümüz telefonlarıyla kıyaslarsak çok çok iyi :bira::bira:
1 sene sonra herkes için alınabilir bi fiyata düşeceğinden eminim.

Üst Alt