Z1 Compact'ın Türkiye Fiyatı Belirlendi (Güncellendi)

Sponsorlu Bağlantılar

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Vay bee! Ne güzel sevinmiştim tam telefon alacağımda fiyatı düşmüş olacak diye. :D Bu fiyata kesinlikle almam. LG G2 Mini'yi bekliyoruz abey.

• Beğen
Tepkiler: Pikkaccu
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Ne günümüz telefonlarına bakarak fiyatı iyi kardeşim, hak ettiği fiyat 2.000 tl değil. 1500 normaldi. Z1 alırsın daha iyi. Varın baştaki fiyatıyla (1500) aynı olan telefonlara bakın nexus 5 G2 falan :D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
z1 ne kadarki minisi bu kadar pahalı :D

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Bu boyuta o parayı veremem valla. Daha iyi telefonlar var ondan ucuz.

.caner.

.caner.

Üye
Nexus5, Gmd elite :cool

Invoke

Invoke

Üye
Marta girecez yakında elit de bir gelemedi.

• Beğen
Tepkiler: .caner.
Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
G2 alarım ben de heralde

lolaman

lolaman

Üye
O değilde fiyat 1500'ken:"Oha çok iyi süper alınır bu".2000 olduktan sonra"Oha rezillik resmen,soygun bunların yaptığı." :ehe

Invoke

Invoke

Üye
O değilde fiyat 1500'ken:"Oha çok iyi süper alınır bu".2000 olduktan sonra"Oha rezillik resmen,soygun bunların yaptığı." :ehe

Öyle ama 500 lira az para mı hacı :D
Zaten cihaza laf yok, fiyata laf var. :gun1:

• Beğen
Tepkiler: avast
avast

avast

Üye
Fiyat 1500 ken malzeme kalitesi + f/p oluyo fiyat 2000 olucada 4.3 qlacagina 5 olani z1 i alir adam buda rezillik oluyo:cool:

lolaman

lolaman

Üye
Fiyat 1500 ken malzeme kalitesi + f/p oluyo fiyat 2000 olucada 4.3 qlacagina 5 olani z1 i alir adam buda rezillik oluyo:cool:
1500 tlye f/p telefon mu olurmuş? :ehe f/p dediğin discovery elite gibi olacak :D

avast

avast

Üye
1200 elite ? 1200 fpmi olur :D G2 de fp deniyodu onada o paraya fp mi olur dedinmi :D biri plastik gm biri sony biraz bunlaridan hesaba katin 1200 verince sahsen ben 200 300 verip nexus alirim z1c 2000 olmasaydi onu alirdim

lolaman

lolaman

Üye
1200 elite ? 1200 fpmi olur :D G2 de fp deniyodu onada o paraya fp mi olur dedinmi :D biri plastik gm biri sony biraz bunlaridan hesaba katin 1200 verince sahsen ben 200 300 verip nexus alirim z1c 2000 olmasaydi onu alirdim
1200 e neden f/p olmasın :D 1200'e o özelliklere sahip başka hangi telefonlar var :D

avast

avast

Üye
1306 tl nexus 5 yani donanim herkeste var artik onemli olan yazilim malzeme sahsi fikrim bu alirkende buna bakicam 3 4 aya alicam biseyler ya nexus 6 yi z2 beklerim guzel biseyler cikmassa apple yada lumia alirim kasalar kaliteli

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
  • Beğen
Tepkiler: kelooo

Üst Alt