Z1 Compact'ın Türkiye Fiyatı Belirlendi (Güncellendi)

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
galiba telefon alacam ya napsam bilemedim.

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
İlk incelemem lazım haftaya gidiyorum inşallah :D

kelooo

Üye
gerçekten alınası bir cihaz nokia 700 kullandığım için büyük ekranlara soğuk bakıyordum ama bu hem 4.3 hemde üst düzey donanıma sahip fiyatta bence makul

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
Z1'i incelediğim için bunu inceleme gereği duymuyorum aslında ama sadece ekranı merak ediyorum

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Güncellendi.
Cihaz çıkış tarihi Mart ayı sanırım. :(

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
bişey olmaz ya marta ne kaldı :hmmm

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Gidecektim incelemeye haftasonu :( Neyse bir daha ertelenmesinde

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
gelir ya daha ertelemezler incelemeni paylaşırsan bizede faudası olur :hmmm

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Paylaşırım :oke: çıktığı hafta gitmeye çalışıcam inşallah

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
bekliyik :hmmm

enterneoll

enterneoll

Üye
4.3 ekrana 1500 vermek bence saçma donanımı ne kadar iyide olsa ekranı iş görmez benim için

Invoke

Invoke

Üye
4.3 ekrana 1500 vermek bence saçma donanımı ne kadar iyide olsa ekranı iş görmez benim için

Ekran küçük bence de ama küçük ekran isteyenler de var. 4.3" ekrana 1500 vermek onlar için hiç saçma olmaz. 5S'in ekranı kaç inç? 5S kaç lira? Ya da 5? Ya da bir kaç ay önce S4 mini One mini kaç liraydı? Gerçi şuanı da düşenbiliriz. 1000+ lira civarı bir parayı S4 miniye verene kadar Z1 Compact çok daha mantıklı olur.

jailbroken

jailbroken

Üye
Cok uygun fiyat ya gerçekten şaşırdım

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
valla bana şahsen 4.3 inc ekran yetiyor şart değil illa 4.8 veya 5 incparam olsa bu telefonu alırdım

• Beğen
Tepkiler: Pikkaccu ve Invoke
fk555897

fk555897

Üye
Bu telefona göre bu fiyat çok iyi.

• Beğen
Tepkiler: Pikkaccu
enterneoll

enterneoll

Üye
Ekran küçük bence de ama küçük ekran isteyenler de var. 4.3" ekrana 1500 vermek onlar için hiç saçma olmaz. 5S'in ekranı kaç inç? 5S kaç lira? Ya da 5? Ya da bir kaç ay önce S4 mini One mini kaç liraydı? Gerçi şuanı da düşenbiliriz. 1000+ lira civarı bir parayı S4 miniye verene kadar Z1 Compact çok daha mantıklı olur.
abi apple'ı hiç karıştırmayalım onun fiyat politikası farklı fakat android olarak s4 mini zaten 1200 filendi ve şu an düşüyor evet donanım yüksek ama ne biliyim ben buna 1500 vermem ya sırf ekrandan yoksa gerisi mükemmel

Üst Alt