Yurtdısından gelen ıphone !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

poestt

Üye
    Konu Sahibi
Yurtdısından gelen ıphone !!!
arkadaslar yurtdısından gelen ıphone burda kapanmaması ıcın neler yapmalıyım bana guzelce madde madde solıcek olan arkadaslarım varsa cok tesekkur ederım .. surum yukseltme ve jb le ılgılı kapanmaması ıcın neler yapabılırm yanı

saftirik14

Üye
bunu bende merak ediyorum bunun hakkında bilgi edindiysen benmlede bi paylaşırmısın?

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
1 öncelikle türkiyeye 6 ay içinde giriş yapan birinin pasaprotu ile turkcel bayisine gidip kayit edeceksiniz
2 iphone nun versiyonu 3.1.2 ve alt versiyon olması lazım ust versiyonlar çalışmaz türkiyede örnegin 3,1,3 ve yakında cıkacak olan 4 verisyonları yurtdısından gelen cihazlar çalışmıyor çalışsada sim kartı okumaz görmez

telefoncu_

Üye
iphone 3g kart takıldığı an 2 ay muddet var pasport işletmeniz lazım yoksa kapanır 5 tl işletmesi...

eğer kullanıcı dışı olursa imei change yapman lazım malesef 3g ler change dünyada şimdilik yok....

iphone 2g orgınal ok şebeke perfect imei change var.......
iphone 3g face imei cahange var şebeke arızası veriyor face....o

saftirik14

Üye
sağol güzel açıklamışsın eline sağlık kardeşim

zed313

zed313

Üye
1 öncelikle türkiyeye 6 ay içinde giriş yapan birinin pasaprotu ile turkcel bayisine gidip kayit edeceksiniz
2 iphone nun versiyonu 3.1.2 ve alt versiyon olması lazım ust versiyonlar çalışmaz türkiyede örnegin 3,1,3 ve yakında cıkacak olan 4 verisyonları yurtdısından gelen cihazlar çalışmıyor çalışsada sim kartı okumaz görmez
dostum abonman olrak teli almadıysan yani her hangi bir operatorden almadıysan bağımsızsa çalışır türkiyede...

tupac_777

Üye
iphone 2g orgınal ok şebeke perfect imei change bunu ben nerden bulabilirim

lord_96

Üye
dostum abonman olrak teli almadıysan yani her hangi bir operatorden almadıysan bağımsızsa çalışır türkiyede...

Çalışmıo denendi.Benim 3gs 3.1.3 acaba 3.1.2 ye dusursem calısırmı yurtdışı gelme ve operatorsuz alındı:allalla:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt