Satılık / Takas Lg G2 Beyaz 16gb sıfır tadında.Bir aylık çiziksiz.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
d.boyy

d.boyy

Üye
    Konu Sahibi
Lg G2 Beyaz 16gb sıfır tadında.Bir aylık çiziksiz.
Arkadaslar uzun sure sonucu arastırıp aldıgım lg g2 beyaz telefonumu sadece daha once ıos kullanıyodum androıde alısamadıgım ıcın satıyorum. Evkurdan aldım tam 1 ay oldu capkask da vardır 1800 ben aldım .Fakat fıyatı 1800 demıcem tabıkıde Yanında 80 tl aldıgım orjınal kapaklı kılıf ve slıkon kaplarını vercem . ek olarak uzerınde profesyonal 45 tl lık ekran koruycusu vardır .Fiyat konusulur . uzerınde veya kıyısında tek cızık yoktur. Cihazdan cok memnunum aynısını kız arkadasıma aldım onunda faturası var gosterırım . cihaz mukkemmel kullanan veya bakan bılır sadece androıde alısamadım . androıd kulanan herkeze g2 tavsıye ederım yada kullanabılcek herkeze samsung s4 xperia z1 ıphone 4s 5 5c 5s uzerınde bı telefondur g2 bataryası cok ıyıdır . kıyasla yazarsanız google kıyaslayıp gorebılırsınız. Bugun Gene telefon alcak olsam gene okadar telefon ıcınde g2 alırım . sıkıntılı vs oldugundan yada kotulugunden satmıyorum z1 de takılan oyunu yuksek goruntu kalıtesınde donmadan oynuyorum 6 saat 8 saat gıden o luks telefona gore yaklasık 1 1.5 gun sarjı gıdıyo hı-fı ses mevcut kullaklık sesı dısarı vermez dısardan almaz ses mukemmeldır . Dediğim gıbı adıma faturalı bı g2 daha var cok begendıgımden kız arkadasıma aldım . Keske androıde alısabılsemde satmasam. Takas olarak 4s 5s degerlendırılır.

Son düzenleme:

resul12901253

resul12901253

Üye
kurallar geregi resim ekle kardeş fiatıda belirt yoksa admin konuyu kitler demedi deme ;)

• Beğen
Tepkiler: Nextman
ozakin70

ozakin70

Üye
Bende resim diyecektim ki yazmislar duzettim

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Forum kuralları gereği fazla olan konunuz silindi.Bu konuyada en kısa sürede resim ve gerekli bilgileri ekleyiniz.

• Beğen
Tepkiler: d.boyy

ase_1992

Üye
selamın aleyküm bende HTC One var takas düşünüyor musunuz?

• Beğen
Auglia

Auglia

Üye
Z1 é çamur atmayın hocam :-) g2 sadece fiyat olarak ve çok az farkla batarya da öndedir, onun dışında z1 hertürlü ezer geçer

• Beğen
Tepkiler: ozakin70
d.boyy

d.boyy

Üye
    Konu Sahibi
Z1 é çamur atmayın hocam :-) g2 sadece fiyat olarak ve çok az farkla batarya da öndedir, onun dışında z1 hertürlü ezer geçer
KArdesım bı kıyasla ıstersen ben z1 kotu demedım en kucuk bı ozellıgını solıyım g2 de ve z1 de 2 kamerayıda full zoom yap ortadakı netlık farkını gorursun .
selamın aleyküm bende HTC One var takas düşünüyor musunuz?
Kardesım androıd kullanamadıgım ıcın zaten bole bı ılan verdım . Htc one ıstersen bı yaz buraya okuyan olursa en azından sana msj atar.
Forum kuralları gereği fazla olan konunuz silindi.Bu konuyada en kısa sürede resim ve gerekli bilgileri ekleyiniz.
Birazdan guncellıcem tesekkur ederım . resim eklendi GUNCEL .

• Beğen
Tepkiler: Nextman
saldıray8

saldıray8

Üye
fakat fiyat nedir kardeşimtalibim kardeşim fiyati belirterek ulaşır misin bana sms yoluyla 05383946770 eren

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...