d.boyy
Üye
Lg G2 Beyaz 16gb sıfır tadında.Bir aylık çiziksiz.
Arkadaslar uzun sure sonucu arastırıp aldıgım lg g2 beyaz telefonumu sadece daha once ıos kullanıyodum androıde alısamadıgım ıcın satıyorum. Evkurdan aldım tam 1 ay oldu capkask da vardır 1800 ben aldım .Fakat fıyatı 1800 demıcem tabıkıde Yanında 80 tl aldıgım orjınal kapaklı kılıf ve slıkon kaplarını vercem . ek olarak uzerınde profesyonal 45 tl lık ekran koruycusu vardır .Fiyat konusulur . uzerınde veya kıyısında tek cızık yoktur. Cihazdan cok memnunum aynısını kız arkadasıma aldım onunda faturası var gosterırım . cihaz mukkemmel kullanan veya bakan bılır sadece androıde alısamadım . androıd kulanan herkeze g2 tavsıye ederım yada kullanabılcek herkeze samsung s4 xperia z1 ıphone 4s 5 5c 5s uzerınde bı telefondur g2 bataryası cok ıyıdır . kıyasla yazarsanız google kıyaslayıp gorebılırsınız. Bugun Gene telefon alcak olsam gene okadar telefon ıcınde g2 alırım . sıkıntılı vs oldugundan yada kotulugunden satmıyorum z1 de takılan oyunu yuksek goruntu kalıtesınde donmadan oynuyorum 6 saat 8 saat gıden o luks telefona gore yaklasık 1 1.5 gun sarjı gıdıyo hı-fı ses mevcut kullaklık sesı dısarı vermez dısardan almaz ses mukemmeldır . Dediğim gıbı adıma faturalı bı g2 daha var cok begendıgımden kız arkadasıma aldım . Keske androıde alısabılsemde satmasam. Takas olarak 4s 5s degerlendırılır.
Son düzenleme: