Yurtdısına Çıkacagım 1-2 sorum var..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
can9999

can9999

Üye
    Konu Sahibi
Yurtdısına Çıkacagım 1-2 sorum var..
Merhaba arkadaslar

17 yasındayım. önümüzdeki ay yurtdısına gidiceğiz. Yurtdısında iPhone 5 almayı düşünüyorum 1-2 sorum olucak:

1- iPhone 5 yurtdısında kaç Dolar ve türkiyeye dönünce iPhone 5 ile ilgili herhangi bir işlem yapmam gerekiyormu ve fiyatı ne kadar

2-Sizce iphone 5 i türkiyedenmi yoksa yurtdısındanmı alsam . Amerika bileti + iPhone 5 yaklasık ne kadar tutar

oska1989

Üye
Merhaba arkadaslar

17 yasındayım. önümüzdeki ay yurtdısına gidiceğiz. Yurtdısında iPhone 5 almayı düşünüyorum 1-2 sorum olucak:

1- iPhone 5 yurtdısında kaç Dolar ve türkiyeye dönünce iPhone 5 ile ilgili herhangi bir işlem yapmam gerekiyormu ve fiyatı ne kadar

2-Sizce iphone 5 i türkiyedenmi yoksa yurtdısındanmı alsam . Amerika bileti + iPhone 5 yaklasık ne kadar tutar

bilet+telefon dediğine göre sırf tel.almak için gidiyorsun demek anlaşılıyor.bence değmez türkiye de daha ucuza alırsın.

hizan

hizan

Üye
arkadaşım birz bekle türkiyede iphone 5 düşüyor 2-3 aysonra türkiyede 2. cl iphoneler 1.500 tl filan olacak o zaman alırsın.

can9999

can9999

Üye
    Konu Sahibi
aslında babamın işi var. O yuzden gidiyor ama ucuza gelirse bende gideceğim babam la

saruman_me

saruman_me

Üye
ben de tayvandaydım özelikle htc droid almak için gittim ama hiç bir yerde bulamadım orda bir elektronik mağazası var aynı bizim doğubank gibi ama ordada yoktu sanırım henüz ya seri üretime geçilmedi yada anavatanında o cihaz yok ama ıphone 5 vardı 32 gb lık versiyonu bizim paramızla 1100 tl geliyordu optimus g de vardıoda 900 tl falan geliyordu ama htc yi bulabilseydim kesin alıcaktım..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
yurt dişindan alacaksaniz ozellikle abd'de at&t cihazi alacaksaniz simfree olmasina dikkat etmelisiniz. Sadece telefon almak icin yurtdişina gitmek pek akillica olmaz. Ozellikle amerika gibi denizaşiri bir yere bilet fiyatlari aldiginiz tarihe gore 500 ile 5000$ arasinda degişir. Eger yurtdişindan gelicek olan yolcunuz varsa beraberinde getirebilir ve sadece pasaport kaydi yapmaniz yeterli olacaktir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt