zed313
Üye
yurtdısı 3.0.1 i 3.1.3e yükselttim kapandı ve tekrar açtım
arkadaşlar 3.0.1 iphonem vardı yurtdışından aldım kapandı herkes gibi kullanamaz oldum burada bazıları birşey yapamazsınız ipod olarak kullanın dediler tabiiki yabancı sayfalarda biraz ingilizceniz varsa aslında sorunu çözmek basit oluyor arkadaşlar aldığım yere telefon açtım internetten orange nin numarasını aldım türkiyede olduğumu söyledim hattın kapatıldığını ve bana hiç bir bilgi sormadılar telefonda 15 dk bekledim sadece imei numaramı sordular ve nezaman aldığımı 6 ay ı geçtiyse ücretsiz olarak açacaklarını söyledilerki geçmiştide ve 15 dk beklemeden sonra söylediğim gibi sadeec imei numaramı söyleyerek başka hiçbir bilgi vermeden bana 2 gün içinde açılacak dediler iki gün sorna itunese taktım daah pc ye takar takmaz restore falan etmeden telefonu tanıd ve heemn açıldı şuan her hatta kullanabiliyorum arkadaşlar boşuna para vermeyin yada boşuna telefonunuzu evde kullanışsız bırakmayın telefon açın sizde ve şuan unlock kalkdı ve her hattakullanabiliyorum benim sorunum şu jealbrek yapsam eskisi gibi ne gibi sorunla karşılaşırım yada sorunla karşılaşırmıyım biliyorum artık kapanmaz çünkü unlocktan çıktı ama sadece kafam karıştı acaba cydia çalışmazmı yorum yapan olursa sevinirim..
Arkadaşım sen orange tan almışsın telefonu ve biliyorsun hangi operatör olduğunu ya Mısırdan yada Dubai den alan ne yapacak.Ama bilgilendirme için saol genede ben bunu bilmiyordum mesela hatta jb yapsana bir bende çok merak ettim acaba kapanır mı diye?