şimdi hem 3g acık hemde wifi bende düşündüm aynı şeyi ama mobil veriyi kapatamadm bulamadm yerini 603 de hemen kapatıyodumm hatsız modda bir deniyim hemen yazcam bide telefonun kilitli değil açtırdım yurt dışı garantisi bile varya senin cihaz kilitli mi degilse ugraşma marketle
---------- Eklendi @ 09:39:39 ---------- Yazıldı @ 09:30:22 ----------
bu arada yükledigin b.r uygulamadan kaynaklı olabilir hata vermesi eger yükledigin uygulama yeniden başlatma istiyorsa ve sen restart yapmadıysan yükledikten sonra o yüzzden hata verebilir restart yapıp tekrar dene ayrıca 3g ile baglanıyorsan wifi ile dene çünkü 3g de download limiti var

şimdi hem 3g acık hemde wifi bende düşündüm aynı şeyi ama mobil veriyi kapatamadm bulamadm yerini 603 de hemen kapatıyodumm hatsız modda bir deniyim hemen yazcam bide telefonun kilitli değil açtırdım yurt dışı garantisi bile varya senin cihaz kilitli mi degilse ugraşma marketle
bu arada yükledigin b.r uygulamadan kaynaklı olabilir hata vermesi eger yükledigin uygulama yeniden başlatma istiyorsa ve sen restart yapmadıysan yükledikten sonra o yüzzden hata verebilir restart yapıp tekrar dene ayrıca 3g ile baglanıyorsan wifi ile dene çünkü 3g de download limiti var

şimdi hem 3g acık hemde wifi bende düşündüm aynı şeyi ama mobil veriyi kapatamadm bulamadm yerini 603 de hemen kapatıyodumm hatsız modda bir deniyim hemen yazcam bide telefonun kilitli değil açtırdım yurt dışı garantisi bile var![]()
buldum kapadım mobil veriyi yine olmadı buseferde başka bir hata verdi birde ismi xbox companion bunun lives degilmisya senin cihaz kilitli mi degilse ugraşma marketle
bu arada yükledigin b.r uygulamadan kaynaklı olabilir hata vermesi eger yükledigin uygulama yeniden başlatma istiyorsa ve sen restart yapmadıysan yükledikten sonra o yüzzden hata verebilir cihazı restart yapıp tekrar dene ayrıca 3g ile baglanıyorsan wifi ile dene çünkü 3g de download limiti var
sim kilidinden degil rom kilidinden bahsediyorum eger rom kilidi açıksa unlocked romlar yayınlandı yükleyerek marketplace e baglı kalmadan istedigin gibi uygulamaları yükleyebilirsin
şu isi bi cözelim nolur yaaçok teşekkür ederim yanlız bide şu bluetooth sorunu hakknda bilgi verebilirmisiniz hiç birşey gönderemiyorum alamıyorum da pc ye bağlıyorum kulaklık olarak görüyor sinir kırizi geçiricemm!
bluetooth aktif degil veri transferi yapılamıyor yani kısıtlı onun için biraz daha bekliyeceksinçok teşekkür ederim yanlız bide şu bluetooth sorunu hakknda bilgi verebilirmisiniz hiç birşey gönderemiyorum alamıyorum da pc ye bağlıyorum kulaklık olarak görüyor sinir kırizi geçiricemm!
teşekkür ederimmhayırlı olsun kardeşim
çalıştım ama hiç bişey anlamadım ki beceremedim birisinin video lu anlatması lazımkilidi acarsin ins arkadasim acincada genis bir aciklama ili seni bekliyorum![]()

güncellemeyle filan mı aktif olacak şu bu ay çıkıcak olanla
bluetooth aktif degil veri transferi yapılamıyor yani kısıtlı onun için biraz daha bekliyeceksin
çalıştım ama hiç bişey anlamadım ki beceremedim birisinin video lu anlatması lazım
---------- Eklendi @ 20:53:22 ---------- Yazıldı @ 20:52:18 ----------
güncellemeyle filan mı aktif olacak şu bu ay çıkıcak olanla
kardeş sana zahmet cihazı biraz anlatırmısın bende 710 alcam biraz bilgi verirsen iyi olur

tamam abi sağol bakıyorum şuan
telif hakkı koruması nedeniyle aktifleştirilmedigi söyleniyor o yüzde güncelleme ile olmaz ama marketten veya başka bir yerden yüklenecek bir uygulama ile olucaktır henüz uygulama çıkmadı ama mutlaka çıkıcaktır. Firmalar bu konuda sorumlulugu cihaz sahibi ve geliştiricilere bırakmış oluyor böylece.
---------- Eklendi @ 21:07:33 ---------- Yazıldı @ 21:06:02 ----------
http://www.maxicep.com/windows-phon...uchxperince-ui-beta-2-637283.html#post4648084
---------- Eklendi @ 21:08:04 ---------- Yazıldı @ 21:07:33 ----------
bu konuyu ve linkteki videoyu incele istersen
şaka gibi neredeyse pc ile aynı telefonu aldım alalı ilk defa pc den internete giriyorum acayip bişey yapmışlar opera neki, aslında şunun bir videosunu cekip forma yükliyim ben merak edenler izlesinmemnun kaldıgınıza sevindim . Benim için en önemli özellikler kamera, tarayıcısı , takılma olmaması ve ele oturuşu. Ben c6-01 kullanıcısıyım opera kullanıyormuydunuz kullandıysanız tarayıcı hızı operaya göre nasıl

şaka gibi neredeyse pc ile aynı telefonu aldım alalı ilk defa pc den internete giriyorum acayip bişey yapmışlar opera neki, aslında şunun bir videosunu cekip forma yükliyim ben merak edenler izlesin![]()
hemen hallediyorummmgercekten cok iyi olur. Kameraylada bir kaç fotograf cekip koyarsan çok mütevellid oluruz