yurt dışından nokia lumia 710 aldm veee acil yardım ediiiinnnn!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
hayırlı olsun kardeşim

ahmet_321

Üye
    Konu Sahibi
ya senin cihaz kilitli mi degilse ugraşma marketle

---------- Eklendi @ 09:39:39 ---------- Yazıldı @ 09:30:22 ----------

bu arada yükledigin b.r uygulamadan kaynaklı olabilir hata vermesi eger yükledigin uygulama yeniden başlatma istiyorsa ve sen restart yapmadıysan yükledikten sonra o yüzzden hata verebilir restart yapıp tekrar dene ayrıca 3g ile baglanıyorsan wifi ile dene çünkü 3g de download limiti var
şimdi hem 3g acık hemde wifi bende düşündüm aynı şeyi ama mobil veriyi kapatamadm bulamadm yerini 603 de hemen kapatıyodumm hatsız modda bir deniyim hemen yazcam bide telefonun kilitli değil açtırdım yurt dışı garantisi bile var :D

ahmet_321

Üye
    Konu Sahibi

bu arada yükledigin b.r uygulamadan kaynaklı olabilir hata vermesi eger yükledigin uygulama yeniden başlatma istiyorsa ve sen restart yapmadıysan yükledikten sonra o yüzzden hata verebilir restart yapıp tekrar dene ayrıca 3g ile baglanıyorsan wifi ile dene çünkü 3g de download limiti var
şimdi hem 3g acık hemde wifi bende düşündüm aynı şeyi ama mobil veriyi kapatamadm bulamadm yerini 603 de hemen kapatıyodumm hatsız modda bir deniyim hemen yazcam bide telefonun kilitli değil açtırdım yurt dışı garantisi bile var :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

sim kilidinden degil rom kilidinden bahsediyorum eger rom kilidi açıksa unlocked romlar yayınlandı yükleyerek marketplace e baglı kalmadan istedigin gibi uygulamaları yükleyebilirsin

ahmet_321

Üye
    Konu Sahibi

bu arada yükledigin b.r uygulamadan kaynaklı olabilir hata vermesi eger yükledigin uygulama yeniden başlatma istiyorsa ve sen restart yapmadıysan yükledikten sonra o yüzzden hata verebilir cihazı restart yapıp tekrar dene ayrıca 3g ile baglanıyorsan wifi ile dene çünkü 3g de download limiti var
buldum kapadım mobil veriyi yine olmadı buseferde başka bir hata verdi birde ismi xbox companion bunun lives degilmis

ahmet_321

Üye
    Konu Sahibi

sim kilidinden degil rom kilidinden bahsediyorum eger rom kilidi açıksa unlocked romlar yayınlandı yükleyerek marketplace e baglı kalmadan istedigin gibi uygulamaları yükleyebilirsin

nerden nasıl yükleyebilirim bunu linki filan varmı :( şu isi bi cözelim nolur yaa

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
çok teşekkür ederim yanlız bide şu bluetooth sorunu hakknda bilgi verebilirmisiniz hiç birşey gönderemiyorum alamıyorum da pc ye bağlıyorum kulaklık olarak görüyor sinir kırizi geçiricemm!
bluetooth aktif degil veri transferi yapılamıyor yani kısıtlı onun için biraz daha bekliyeceksin

eRdaL.

eRdaL.

Üye
kilidi acarsin ins arkadasim acincada genis bir aciklama ili seni bekliyorum:)

ahmet_321

Üye
    Konu Sahibi
kilidi acarsin ins arkadasim acincada genis bir aciklama ili seni bekliyorum:)
çalıştım ama hiç bişey anlamadım ki beceremedim birisinin video lu anlatması lazım :(

---------- Eklendi @ 20:53:22 ---------- Yazıldı @ 20:52:18 ----------

bluetooth aktif degil veri transferi yapılamıyor yani kısıtlı onun için biraz daha bekliyeceksin
güncellemeyle filan mı aktif olacak şu bu ay çıkıcak olanla

theposies

theposies

Üye
kardeş sana zahmet cihazı biraz anlatırmısın bende 710 alcam biraz bilgi verirsen iyi olur

eRdaL.

eRdaL.

Üye
valla bende bisey anlamadim bekliyorum öyle yaygin olmadigi icin bilgisi olan arkadasta yok

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
çalıştım ama hiç bişey anlamadım ki beceremedim birisinin video lu anlatması lazım :(

---------- Eklendi @ 20:53:22 ---------- Yazıldı @ 20:52:18 ----------

güncellemeyle filan mı aktif olacak şu bu ay çıkıcak olanla

telif hakkı koruması nedeniyle aktifleştirilmedigi söyleniyor o yüzde güncelleme ile olmaz ama marketten veya başka bir yerden yüklenecek bir uygulama ile olucaktır henüz uygulama çıkmadı ama mutlaka çıkıcaktır. Firmalar bu konuda sorumlulugu cihaz sahibi ve geliştiricilere bırakmış oluyor böylece.

---------- Eklendi @ 21:07:33 ---------- Yazıldı @ 21:06:02 ----------

http://www.maxicep.com/windows-phon...uchxperince-ui-beta-2-637283.html#post4648084

---------- Eklendi @ 21:08:04 ---------- Yazıldı @ 21:07:33 ----------

bu konuyu ve linkteki videoyu incele istersen

ahmet_321

Üye
    Konu Sahibi
kardeş sana zahmet cihazı biraz anlatırmısın bende 710 alcam biraz bilgi verirsen iyi olur

şimdi cihazın tasarımı 603 le aynı bir tek flaşhı var tabiki boyutu 603 ten büyük ayriyeten hafıza kart yeri yok bunu görünce çok şaşırmıştım birde bluetooth sorunu var hiç birşey gönderemiyorum alamıyorum ali abimin dediği gibi bi program bekliyorum kamerası çok acayip çok dehşet çekiyo bazen bazen berbat çekiyo anlıyamadım hızına gelince bir kere bile takılma göremedim süper olmuş heleki teması filan ayrı bişey mobil internetle bile video lar pc den hızlı yükleniyor bayıldım buna kulaklığı harkia ama telefonun sesi yine az çıkıyor tuş sesleri filan süper :D

---------- Eklendi @ 21:18:02 ---------- Yazıldı @ 21:12:56 ----------

telif hakkı koruması nedeniyle aktifleştirilmedigi söyleniyor o yüzde güncelleme ile olmaz ama marketten veya başka bir yerden yüklenecek bir uygulama ile olucaktır henüz uygulama çıkmadı ama mutlaka çıkıcaktır. Firmalar bu konuda sorumlulugu cihaz sahibi ve geliştiricilere bırakmış oluyor böylece.

---------- Eklendi @ 21:07:33 ---------- Yazıldı @ 21:06:02 ----------

http://www.maxicep.com/windows-phon...uchxperince-ui-beta-2-637283.html#post4648084

---------- Eklendi @ 21:08:04 ---------- Yazıldı @ 21:07:33 ----------

bu konuyu ve linkteki videoyu incele istersen
tamam abi sağol bakıyorum şuan

theposies

theposies

Üye
memnun kaldıgınıza sevindim . Benim için en önemli özellikler kamera, tarayıcısı , takılma olmaması ve ele oturuşu. Ben c6-01 kullanıcısıyım opera kullanıyormuydunuz kullandıysanız tarayıcı hızı operaya göre nasıl

ahmet_321

Üye
    Konu Sahibi
memnun kaldıgınıza sevindim . Benim için en önemli özellikler kamera, tarayıcısı , takılma olmaması ve ele oturuşu. Ben c6-01 kullanıcısıyım opera kullanıyormuydunuz kullandıysanız tarayıcı hızı operaya göre nasıl
şaka gibi neredeyse pc ile aynı telefonu aldım alalı ilk defa pc den internete giriyorum acayip bişey yapmışlar opera neki, aslında şunun bir videosunu cekip forma yükliyim ben merak edenler izlesin :)

theposies

theposies

Üye
şaka gibi neredeyse pc ile aynı telefonu aldım alalı ilk defa pc den internete giriyorum acayip bişey yapmışlar opera neki, aslında şunun bir videosunu cekip forma yükliyim ben merak edenler izlesin :)

gercekten cok iyi olur. Kameraylada bir kaç fotograf cekip koyarsan çok mütevellid oluruz

Üst Alt